Breakfast

Godmogon Godmorgon! :)
Lilmarie är vaken sedan länge, har varit ute och bokat tvättid  (typiskt, när jag väl känner för att tvätta, så är det fullbokat -.- ) funderar på att träna lite på orbitracken..  Har börjat med nya vitaminer, det märks! Har så sjukt mycket energi över :D


Lite frukost nu, i vårt nya fina kök!Social entrepenör...


...Det är vad jag har blivit!
Har hittat ett företag som är mycket lovande och tillsammans med mina partners i Sverige och många andra länder över hela världen ska vi hjälpas åt att hitta en lösning för svältande och undernärda barn, vi har redan kommit en bit på vägen.
Detta är riktigt roligt och något som jag verkligen tror på, samtidigt som jag hjälper andra, tjänar jag också mina egna pengar! Something big is going on ;)
Företaget som jag nu är enterpenör i heter Mannatech och vi arbetar för god ekonomi och hälsa, både för oss själva och andra, kan det bli bättre?!


Har varit på möte i Marieholm nu ikväll, sitter och researchar för fullt, om ni vill veta mer så fråga så ska jag svara så bra jag kan, eller googla, det finns oändligt mycket information! :)


Frukost!


Godmorgon!

Nu har Lilmarie vaknat till liv, måste säga att min nya säng är sjuuukt skön! :)
Lite ärenden att uträtta, så blir en liten runda sen.
MEN först blir det frukost! :D

Ett värmande mms

img_6252 (MMS)

Då var man flyttad! Och har sovit första natten i lägenheten, myspys . När jag var påväg hem från jobb igår kväll/natt fick jag detta mms av Fanny, min kombo ;) Haha söta! <3  Dags för mig att återgå till arbetssysslorna !


Fick en liten chock när jag kom utanför dö...

img_7163 (MMS)

Fick en liten chock när jag kom utanför dörren imorse, frost?!! Då va det vinter .. :(


Colombiana

img_5780 (MMS)

Haft en dag med massor  att göra, första flyttlasset är avlossat i nya källaren, imorgon så har vi ny adress!!! En trött nyduschad Lilmarie ska nu titta på en film, Colombiana, sen blir det sängen :) Puss!


Säng, Check!


Hemma efter en dag på IKEA, har köpt ny säng som kommer till nya lägenheten på fredag, lääängtar! För er som missat det så flyttar jag och Fanny till vår nya lägenhet på fredag, ska bli sååå underbart! ;D


Bidde en liten körrrv i väntan på bussen


provar sängar, haha. Dock inte denna jag valde :)


Nu blir det movie.   Puss!


Fått paket av kvinnan i mitt liv hihi. Nu ...

img_7590 (MMS)

Fått paket av kvinnan i mitt liv hihi. Nu ska jag öppna o se vad hon hittat på!