Mysig hemmakväll

Har precis ätit lite middag, blev korvstorganoff. Blir inte att vi åker iväg med Cesar idag, mitt huvud hade inte orkat med. Dessutom är jag super trött. Blir en mysig hemmakväll istället, förmodligen med Melodifestivalen. :) Känner mig ganska så uppdaterad om den i år. Har sett de varje lördag. Kan inte minnas vilket år jag gjorde det sist. Hihi. Har blivit att jag tvättat lite kläder och så också idag, så man har gjort någon nytta! ;) Funderar på att sätta mig o pöugga lite, har en del uppgifter som måste göras under praktiken och stor risk att man orkar med det då not , får se om jag orkar om ett litet tag. Nu ska jag gå ner och se om det finns något gott man kan ha som efterrätt. ;p Är sötsugen nu, hade inte varit helt fel med lösgodis eller en blit kladdkaka ;D Mmm.. Är så sugen på allt så måste gå ner o titta vad vi har hemma!! See ya!

Bilder från igår!

Hejsan allihopa! :) Nu har monstret vaknat.. Är super trött och snacka om huvudvärk!! :P Hade nästan glömt att sprit har den effekten dagen efter. Men jag tog det ganska lugnt igår, kunde varit mycket värre ;) Hahaha. Har nog förlängt mitt liv med några år så mycket som vi skrattade. Som jag lovat så ska jag lägga upp lite bilder från gårdagen, tyvärr så är jag en väldigt dålig fotograf så ni får ursäkta de bilder som är suddiga. Hihihi. I princip alla som jag tog igår. Hoppas att de andra tjejerna som var där kan skicka sina bilder till mig!


Erika, Fanny o så jag! :)

Me last night

fanny, jag haha, smått borta ;p

Jannie var också med! :D

Amanda, Emelie

Elin

Fanny, födelsegrisen! :)

GRATTIS PÅ 20ÅRS DAGEN FANNY!!!!

Tack för en jätte kul kväll allihopa! En dag att minnas Hahaha.
Vi var hemma hos Erika, först blev det välkomst-drink, smaksatt vin och glasen var jätte fina! låg lime, citron och hallon i :) Efter att Fanny fått sina presenter så blev det food, Tacos. MUMS! Efter ett tags flams och trams efter maten, och lite "jag har aldrig"-leken så bestämde vi oss för att bege oss ut. När jag o Amanda tagit ut pengar gick vi upp till Donken för att möta upp de andra. Då träffar jag på tre tjejer från min klass och en annan tjej från skolan. Ganska skoj. Aldrig sett dem så i gasen ;) Efter mycket velande så blev det tillsist att vi gick till Crom. Dansade så svetten rann. Men kul va de! :D Jag blev helt slut vid ett tiden och Paul kom och hämtade mig. En aldeles lagom kväll! :) Hur var er Fredags kväll??

Nu ska jag ner o äta lite breakfast, sen lite senare idag ska vi till et ställe som kallas Sibirien, ta med oss lite fika. Självklart varm choklad! Men nu är jag så hungrig så nu måste jag ner och fixa ihop något!!

Sov gott!

Heeej Heeej! :D Nu har jag kommit hem och hunnit slänga i mig några av kanelbullarna mamma bakat idag. Yummie! Har haft en riktigt rolig kväll! Bilder lägger jag upp imorgon.. Orkar jag inte böka med nu.. Det är jag för trött för. Tell you abot to night tomorrow ;D Sov så gott om ni inte redan gått o lagt er! PussPuss

Utgång!

Hej bloggen! Nu har jag varit igång och fixat o trixat hela dagen, efter min Sv B lektion. Först käkade jag luch med pojken efter det åkte vi till Väla, handlade lite xider tills ikväll, lite accesories och självklart en present till Fanny! :D Har trippeltångat mitt hår vilket tog lite tid. Men nu e jag helt klar för kvällen! Ska bli riktigt kul, längesedan jag var ute! Först blir det ju lite mys hemma hos E med mat och lite så. Kommer nog att ta lite bilder sen så ni får se hur min kväll har varit! :D

Friday Morning

Godmorgon! Fredagen är här. Har bara en lektion idag. Men har lite att fixa idag. Present till Fanny som blir 20 imorgon, så ska ut med henne &co ikväll efter en liten tjej middag! :D Det ser jag fram emot då jag inte träffar Fanny så ofta längre. Förr när vi gick på högstadiet så var vi oskiljaktiga och alla tyckte vi matchade varann så bra. Har till o med varit folk som frågat om vi va tvilling. HIhihi. saknar henne så jag vet att kvällen kommer bli lyckad!!
Nej, nu måste jag börja röra på fläsket, ska ta bussen om en timme!! PussPuss

Nailpolish

Då har man pysslat om sig själv lite. Bland annat provade mitt nya nagellack. Riktigt läckert! :D Diskret men gammigt! Har fått jätte ont i magen nu så tänkte lägga mig tillrätta och bara slappa resten av kvällen tills det är dags att nana.. Ser fram emot imorgon. Sov så gott sötnosar! Vi hörs imorgon!!!

Fika och Shopping

Hej! Då var man hemma, har precis ätit lite mat! :) Förutom min försovning så har dagen varit Wounderbar! Hade dubbel lektion, jag hann till den sista halvan så fick göra provet anyways. Sen fick vi smaka på barn mat, eller fick o fick, var tvugna! Urgh! Jag trodde att jag skulle spy, fyfan vad äckligt!! Tänk purré av lasange som dessutom var kall, blandat med mango purré. Uaah. Så jää*a äckligt!! slutet av lektionen så gick vi lasarettet, skulle få reda på var vi hämtar våra kläder till praktiken. Jag mätte upp Sofia där. Vi gick ner till Annorledes och köpte varsin grekisksallad och mumsade i oss jag pillade dock bort oliverna Efter det blev det en runda på stan. Hittade en riiiktigt fin tunika i korall på Gina Tricot, men köpte den inte. Tror faktiskt jag ska göra det imorgon, den va sjukt snygg! Efter ett tag gick vi till Espresso House och köpte coffe to go ;) Gick en runda till på stan sedan skilldes vi åt.. En riktigt mysig  långlunch. :D För min del var det tillbaks upp till skolan för en sista lektion, Barn- ungdoms sj-vård. När vi slutat kom Paul o hämtade mig, vi körde till Center Syd, läste imorse att de va nyöppning erbjudanden. Men inget skoj där.. Gick runder i lite andra affärer och hittade en del!


Kofta från Gina tricot 149:-

Nagellack Isadora, H&M 24.50:-
Mascara Isadora Build up Extra Volume vet ej pris men 50%rabatt, H&M
Halsband i korall, New Yorker 25:- (ord. pris 69:-)
Kuvertväska med nitar, Gina Tricot 129:-

Skit också!

Fan, försovit mig och jag som har prov!! Nu är det bråttom!! Vi ses sen.

Headace

Nu är jag hemma igen, blev en snabb runda i Landskorna. Skönt att komma hem, har lite huvudvärk : / Hoppas att det går över tills imorgon! Jag och Cesar var som vanligt ute och busade medans min kära Paul grejade med sitt. :) Vägde Cesse också, 13kg. Han har blivit en riktig bjässe ;)
Nu vill jag bara mysa ner mig i sängen och ta det så lugnt det bara går resten utav kvällen. Imorgon blir det lunch och en sväng på stan med Sofia! :D Ha en trevlig kväll gott folk!


Cesar sitter fint på stolen i garaget :D


Teater!

Hej kära bloggen! nu har jag kommit hem efter en händelserik dag! Det började med att jag åkte till skolan och fikade med company. Sedan bar det av ner till Stadsteatern, kollade på Fyrverkarimakarens dotter. Den var faktiskt riktigt bra. Enda anmärkningen var att de har röter som i en dubbad Disney-film. Dem använde riktiga fyrverkerier inne i lokalen, vilket gjorde det hela mycket bättre, snacka om att det bara luktade krut efter det. ;D känner ju en tjej som var med i pjäsen, som dansare och lite andra småroller, fast kände inte riktigt igen henne förrän i slutet när alla ställer sig på scen och tackar.

Jag och Adelina står ute och fryser under pausen     

                                                                                      
Inne i salongen  
      

The ticket


Efter ett lyckat teaterbesök så hade jag en liten lunch, Sofie kom till skolan och hälsade på med sin bebis, 25dgr gammal. Skiitsöt! Sen bar det av till lasarettet med Fatima och resten av gruppen. Ganska långtråkigt att gå runder på en barnavdelning.. Min underbara Paul och Cesar kom och hämtade mig när jag slutade och vi åkte och köpte Thaibox. GOTT! Körde till stranden och satt och smaskade i oss det med vy över hela sundet. 
Ska snart iväg igen, en snabb sväng till svärföräldrarna ;) Hoppas att ni haft en hittills bra dag!! Min har definitivt varit lyckad! :D Tack till er alla som förgyllt min dag!

 

Kalas ;p

God kväll Bloggen! Klockan är lite över elva redan, helt sjukt... Nu har man varit på födelsedags kalas :D Trevligt värre. Hihi, träffade en del släktingar och pappa sken upp när vi kom in genom dörren. Drack lite kaffe, åt choklad tårta. Som faster I i princip alltid vill göra när jag kommer förbi är att ta varsin cider och snacka lite skit. Efter lite fika och massor av prat med folket gick jag, Paul, Cesar och pappa över till Faster A, som bor på andra sidan gatan. Hon va lite sjuk så vi väckte henne i hennes powernap ;) Men lika glad var hon för det så vi gick in och pratade lite med henne. Cesar lekte lite med Sam, hennes Pappilon. Såå söt det gamle mannen ;)


Lilla Sam, inte söt?


Jag och Bebis hade myspys igår morse ♥


Nej, nu hade jag tänkt att spendera resten av min kväll med Paul, får snart gå och lägga mig. Ska ju upp imorgon också ;) Börjar 9.30, då ska min klass + en annan klass fika sedan bär det av till Stadsteatern, skall kolla på en pjäs som heter Fyrverkerimakarens dotter, eller ngt liknande, uppdaterar om det imorgon när jag har det korrekta ;D Därpå har jag en liten lucka, ska försöka dra med mig tjejerna på en god lunch eller en runda i stan, efter det skall jag och gruppen som har Barn- ungdomssjukvård på studiebesök på barnavdelningen på lasarettet bra för mig eftersom jag skall ha min praktik där. , med andra ord, inte en endaste vanlig lektion på hela dagen. Skööönt! :D Längesedan man hade det så lyxigt i skolan ;) ha nu en underbar fortsatt kväll! Och sov sött när det är dags!
XxX            
L
ilmary

Happy Birthday Papi!

Då har man fikat lite. är proppmätt nu. Så gott det är med kanelbullar hade kunnat äta tills jag spruckit! ;D
Blir en runda hem till faster senare eftersom att min kära pappa fyller år idag, bli gammal gubbe ;) GRATTIS PAPPA! Hoppas du har en underbar födelsedag! Det blir jag, Paul, mamma och Cesar som åker dit. Så kan chico o Cesse busa! Får se vad dem har för gott att bjuda på. Hahaha. Pappsen sa ngt om kladdkaka. De sitter aldrig fel :p Men nu är mamma sällskaps sjuk. Hade bra sålänge!!!

Coffe and kanelbullar ;)

Heej! Hoppas att allt är bra med er! Här är det bara fint. Varit i skolan, fick lite huvudvärk sista lektionen eftersom jag va sjukt hungrig. Men de gick över när jag kom ut i det fina vädret. Helt inderbart idag! Nu är jag hemma med Paul och Cesse igen, har precis varit slagsmål, hund vs. katt Cesar va på Trisse extremt mycket. Va dock Cesar som fick lite revor, men lika glad är han för det. Bara att hoppas på att dem skiter i varandra nu eller ännu bättre, blir vänner! :D Nu tjatar Paul på mig att vi ska äta kanelbullar och dricka lite kaffe, inte mig emot ;) see ya!

Underbar morgon!

Godmorgon underbara dag! Vädret är strålande och jag är super pigg! :D Kan det bli bättre? Börjar ju inte förrän sent idag så är fortfarande hemma, har flörtat lite med älsklingen som nyss vaknat och han ska köra mig till skolan :) Har sämhällskunskap A och Barn- ungdoms sjukvård idag. Slutar vid 3-tiden. Hoppas att vädret håller i sig så Vi kan gå en långpromenad när jag kommer hem! Hade varit helt perfekt i detta underbara vädret!! Nu ska jag ner och dricka en kopp kaffe med Paul. Have a nice day!!

Mamma Mia

Hallå Bloggen! :) Då var man hemma igen, har haft en riktigt mysig kväll hos Hanna, när jag kom dit hjälpte jag henne att ta några bilder till hennes blogg. Efter det så kollade vi på Mamma Mia och smaskade på hennes hemmagjorda sorbet skulle jag nog vilja kalla det. Hur god som helst! :D Alltid kul att träffa Hanna, we go way back in time!  Mamma Mia, vilken film, helt underbar. Snacka om vackert ställa att bo på för den delen. Gillade att allt var så naturligt, vilket det inte är i många filmer idag. Och OM tjejen i filmen var SÖÖÖT!
Nej, nu tänkte jag gå och mysa lite med Cesar och Paul.



XxX            
L
ilmary

T-shirt

Tänkte bara snabbt lägga upp en bild på den långa T-shirt som jag beställde igår! :D

Från Cellbes.se för 119:- (barn/ungdoms avd.)

Snart iväg!

Då var man hemma igen, blev en lång visit i Landskrona pojken meckade med bilen medans jag var ute och hoppade runder med Cesar, S kom också ut och sprang runder. De va skoj. :) Man såg hur nöjd Cesse va när han sprang runder och jagade alla löv som flög förbi. Snacka om att han va helt utslagen i bilen påväg hem, va ju ute i ca 2 timmar i streck.
Nu har jag precis ätit och ska strax iväg till Hanna. Hon ringde mig innan när jag stod och gjorde sallad, självklart vill jag ses gumman! Inte så att de tar lång tid att komma till dig ;) 1 min kanske?
Nej, nu ska jag hoppa på min älskling och bjuda på lite pussar! :) Vi ses ikväll!! :D

090223

Är fortafarande hemma, när jag skulle ta på mig ytterkläder och gå till bussen kom jag på att jag bara har mentortid i ca 30min kvar på schemat idag. Kändes inte så lönt så kröp ner i sängen ett tag till.  Nu är jag uppe igen och har precis druckit en kopp kaffe. Blir en sväng till Landskrona om ett tag. På hemvägen stannar vi till någonstans och går en runda med Cesar. Kan han behöva med den överskottsenergin som han har! fast känns som han har mer energi när vi kommer in från en långpromenad än vad han har innan vi går ut. Synd att snön försvunnit så fort, Cesar tckte det va så kul att hoppa runder i snödirverna. Tänkte att jag ska sätta mig och slänga ihop ett mail med bilder på Cesar och skicka till uppfödaren sedan. Har ju lovat att jag ska "uppdatera" henne om hur han växer, och det gör jag gärna! Om jag varit i hennes sits hade jag också velat se hur det går med valpisarna och hur dem utvecklas.


Ush, känner mig helt sliten idag. Trivs inte i någon outfit och snacka om Bad Hair Day! Helt sjukt, inget fukar idag :p Fick bli en slarvig knut. Orkade inta ha jeans heller så fick bli tjocka strumpbyxor och en långkofta. Hehe, en riktig slappedag ;p


Me today..


Cesar är i full fart med gammelnalle :)


Måndag morgon

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott! Det har jag för gott.. Jag vaknade och skulle se hur länge till jag kunde sova eftersom mitt alarm ännu inte ringt. Mobilen var död och klockan 07.37 min buss gick för 10 minuter sedan!! Fan också! Eftersom vi har en extremt lång lektion denna morgon så kunde jag ta de lugnt utan att stressa. Tar bussen kl. 10 in till stan. Så har ett tag till jag kan göra mig i ordning i lugnt och ro. :) Nu ska jag äta frulle! Ha en bra dag!

Dax att krypa ner i sängen!

Beck tog precis slut och snart dax för mig att sussa, ska upp tidogt imorgon. Förhoppningsvis får vi tillbaks våra prov i Alternativ Medicin.. Cesar har slocknat vilket jag också kommer göra snart! Fast jag sov i några timmar innan så är jag helt slut. Har sovit för mycket I guess.. Imorgon är en hyfsat kort dag i skolan så det är helt okej. Ska bli kul att träffa tjejerna efter en veckas lov, har saknat dem! A har förlåvat sig under veckan! GRATTIS SÖTNOS! Så kommer hopfully att få alla smaskiga detaljer ;) Nej, fy fasen. Nu sitter jag och kjedje gäspar, ett tecken på att jag ska slänga mig i sängen! ;)  Dröm sött! ♥





Kvällen

God kväll bloggen! Nu har jag precis ätit och nu sitter jag med laptopen i mitt knä och kollar på Beck! Efter jag fått en lång härlig massage av Paul somnade vi. Sov i nårga timmar. När jag vaknade kollade jag på klockan 19.30 Shiiit! Hur kunde jag sova så länge?? Strax efter vi vaknat började vi laga mat, blev riktigt gott! :D Beställa ett par gladiatorsandaler och en lång t-shit hann jag självklart med i rushen ;) Hehe, t-shirten hittade jag på barn i katalogen, men den va riktigt snygg så jag var bara tvungen att ha den! Men nu ska jag koncentrera mig på Beck-filmen! See you later! ;)

Sunday

Hej kära bloggen! Nu var det söndag och tillbaks i skolan imorgon. Kan väl inte påstå att jag längtar direkt. ;p Idag fick jag sova några extra timmar, tog ut Cesar imorse, gav honom mat och en liten runda till. Efter "morgonpasset" med Cesar la jag mig brevid älsklingen igen, under det fortfarande varma täcket. Har inte gjort för mycket dag ;) tagit det lugnt, tvättat lite grann. En perfekt söndag! Nu har jag tänkt spela lite xbox med min baby. :) Va riktigt länge sedan!
Kollade på Melodifestivale, min favorit, jag favoriter faktiskt  var Velvet och EMD, vilket faktiskt förvånar mig.. :p
Ha en härlig söndag!! ;D Ses senare!



Cesse med blomma i munnen :)

Gucci spring collection!

Om bara några minuter så börjar melodifestivalen. Ska bli skoj att se, även om det är massor av avsnitt och det är lite långdraget. Men fler veckors nöje! ;) Har surfat runder lite. Klickade bland annat in mig på Gucci.com Tittade på deras vårkollektion av damskor här är några!




Nej, nu måste jag rusa, Melodifestivalen har börjat! :p See you soon! :D

Melodifestivalen

Hej igen bloggen! :) Då har man varit och handlat, bunkrat upp med chips och godis inför kvällen :D Så är den räddad iallafall ! När vi kom  hem så fikade vi med mamma. Efter en varm lång dush så planerar jag och Paul nu att gå ut med Cesar till fältet så han kan springa av sig. Ikväll blir det självklart Melodifestivalen, ser fram emot att se hur Rigo uppträder! Eftersom det inte alls är hans stil på något sätt. Men det ska bli riktigt spännande iallafall! :D


Lycka till ikväll! :)
Nu måste jag kila! Ses sen!

Godmorning Saturday!

Godmorgon! Då var det löradg och en massa snö ute. Känner mig pigg idag! Somnade tidigt igår. Ska snart iväg och handla lite, sen får vi se vad dagen har att erbjuda! :) Skola på måndag, sen är det praktik veckan därpå i fem veckor framöver. Fick mitt schema hemskickat från helsingborgs lasarett, inget vidare. har jätte många kvällspass.. Men men.. Förhoppningsvis trivs jag bra där och då spelar inte arbetstiderna så stor roll. Har sånt shopping sug nu. Men pengarna trillar in på Onsdag får se om man tar sig en tur till Väla eller i stan och ser om man hittar något skoj! :) ska ialla fall höra med Sofia om hon har tid att fixa mina naglar i nästa vecka. Om det är lönt iochförsig, ska ju ha praktik på lasarettet, brukar inte få ha naglar då.. : /  Men vi får la se hur det blir! Nu ska jag käka lite frulle och göra vid mig så att jag är redo för att åka sedan när det är dax. Ha en underbar lördag så hörs vi lite senare! ;)



XxX         
L
ilmary

Sexy In Black


Köpställen: asos.com & gojane.com

Grandparents..

Hej hej! Nu är jag hemma och har precis käkat, tog med oss mat hem från Max. Har varit hos farmor och farfar typ hela dagen. En av pappas "brillianta" idéer. Visst var det kul att träffa dem, är ju inte så ofta man gör det. Men var drygt att vara där så länge. Fick hjälpa farmor att stryka gardiner jippie lika kul som att åka skidor ju NOT! Men nu är jag ju hemma och skönt är väl det. Har ni någon gång tänkt på hur tyst och lugnt det är hemma hos gamla människor? Det är sjukt vad tyst det är. Så man kan höra varje andetag någon i hemmet tar.  Skönt att vara med Paul och Cesar igen. Har saknat dem oerhört mycket. Det är ju mina älsklingspojkar! Blir nog en lugn kväll, är skit trött eftersom jag gick upp så himla tidigt idag for nothing. Men, bättre lycka nästa gång! :)


Cesar tyckte iallafall att mugghållaren va riktigt skoj! :)

pisst off!

Då blev det inga skidor idag inte. (Nästan väntat) Faster har fått Ishias elr hur det stavas så kan inte köra.. Pappa är påväg hit nu och ska komma med andra idéer som han kallar det. Palla att jag gått upp typ 6.45 bara för detta. Och att jag varit ute och djurat ut skidor, pjäxor och stavar helt själv från värmeförrådet mitt på morgonen och konkat hela vägen in i hallen. PALLA! Känns jävligt surt och jag e så förbannad just nu! Men hoppas att nu har en trevlig morgon! :)

Uppe med tuppen!

Godmorning Sunshine!
Idag är det fredag och det innebär att det är sista dagen på mitt sportlov. Uppe med tuppen ;) Bir upphämtad runt 9 och har en del som ska fixas innan dess. Tänkte att jag skulle äta havregrynsgröt som frukost för att samla energi, plus att man håller sig mätt mycket längre.. Cesar ska också ha frukost snart, så de passar alldeles utmärk. Hoppas att ni får en trevlig fredag! Vi ses när jag kommer hem igen! :) Inte så smart att släpa med bärbara datan och dongel och allt, är ju lite klumpig så det hade inte slutat bra :p


XxX           
L
ilmary

Time for Bed.

Då var det dax för mig att börja göra mig iordning så smått för sängen. Försöka fjäska till mig en massage av Paul. Ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska iväg och åka skidor. Vi ses på Vallåsen ;) Ha en underbar kväll, see you in the morning! Dröm sött och sov så gott!


XxX             
L
ilmary

Delicious in pink!


Allt är hittat på gojane.com

Tips på ställen med fina väskor? ;)

Hejsan alla fina! Nu har jag surfat runder lite.. Letar efter en ny väska.. Är så trött på mina.. Men hittar ingen jag fastnar för, självkart så börjar jag klicka in på skor istället :p
 Någon som kanske har tips på var dem har fina väskor till hyfsade priser? Man är ju ingen mijonär ;) Vill verkligen ha en ny väska, gärna ett par matchande skor till, det är alltid chic. Läste förresten i Metro tidigare idag att det är 50% på alla skinnhandskar på Accent just nu. Don't miss it! ;)
Haha, var inne på den reklamen om schlager mms på msn innan. Gjorde en bild på mig, tyvärr så kunde man inte spara bilden så kan tyvärr inte lägga ut den här. : /


Skor från Asos.com
Dax för mig att springa ut en sväng med Cesse nu. Ha de bra sålänge!!

Ute,ute och ute!

Klockan är redan eftermiddag och vi är hemma igen! :) Har varit en sväng i Landskrona. Gick en runda i något typ skogsområde, vet inte riktigt vad jag ska kalla det, Precis när vi bestämt oss för att vända tillbaks till bilen så möter vi en snubbe med en hund, trodde att det var en valp först. Så ställer han sig på andra sidan stigen och glor skitlänge, sen frågan han om de är okej att hundarna hälsar på varandra. Självklart fick dem det! Sen började ha gå bredvid oss helt tyst medans Cesar och hans hund höll på att leka med varann. Tll slut efter lång tystnad så frågade han om vi ville följa med till rastgården för hundar som låg några meter bort så att dem kunde leka fritt. Sure, vi gick dit och under tiden va de typ helt tyst, jag och Paul försökte ställa frågor om hunden och så bara för att ha något at prata om och slippa den pinsamma tystnaden som uppstod. Vi fick korta svar och inget mer. Han va så LAME! Men hundarna hade kul iallafall, fast än hans hund typ juckade på Cesar hela tiden.. Hihi.. När vi kom hem gjorde vi nudelsoppa och rostade mackor, sen gick vi ut igen. Lekte med Cesse. Haha, så nu är han så slut har somnat som en stock!


På baksidan när vi va ute och lekte innan! :)

Snowy morning!

G
ogmorgon Torsdag!
Snöat har det gjort här! Och gör fortfarande för den delen. Även om jag inte är så förtjust i snö så är det faktiskt mysig nu när man har hund. Roligare att gå promenader i snö än i regn och slask! Gick upp lite över åtta, Cesar fick sina morgon promenader och brekfast! Sen la´ vi oss i soffan och titta på Vakna med The Voice och myste! Nu ska jag ner och dricka te och äta kanelbullar till frukost! :) Har varot sugen på det sedan igårkväll efter jag borstat tänderna!




Last line for today

Nöjd med dagen som jag är ska jag snart krypa ner i älsklingens famn och spendera resten av kvällen där, tills jag sedan kan somna tryggt! Men först ska vi gå ut i kylan en sista sväng med Cesse så att han också sover gott inatt. Jag är trött och belåten efter denna dag. Vi ses imorgon!! Sussa sött när det är dax, vet att de blir snart för mig allafall!


Home again!

Hej igen! :) Nu har jag kommit hem och ätit lite middag! Blev firre. Har haft en fin dag med Fia. Och våra scones blev sjukt goda! :D Åt så mycket att jag blev helt dåsig, kunde lätt sovit en sväng ;) De va så längesedan jag och Fia gjorde något sånt. Riktigt mysigt! Behöver inte alltid "bara vara" i stan.. Busade lite med deras fina vovsingar! :)


Jag och Maestro (bild 1) Sofia och Izor (bild 2)

Nu ska jag kolla på Greys Anatomy och det har redan börjat så måste rusa. Puss!

@ Fias place

Hej hej! Är hemma hos Sofia nu, har bakat scones och krängt som fan!! Skit gott! Nu ligger och vilar magarna, är sjukt mätta! ska softilera ett tag nu och snacka lite skit! ;) See you later!


XxX
Lilmary

Onsdag, here I come!

Hesan bloggen! Då var det en ny dag. Onsdag redan. Mitt lov är snart slut. Tiden går alldeles för fort! Idag ska jag hem till Sofia och ta en fika! :) Så det är snrt dax för mig att göra mig iordning. Hehe, igår kväll precis i ögonblicket jag skulle falla in i sömn så hör jag en stor duns. Haha Cesar som var helt yrvaken ville lägga sig tillrätta uppe i sängen hos oss och tog ett felsteg och dunsade rakt ner på golvet helt skräckslagen. Hahaha, stackars Cesse mannen! Han förstod ingenting! Jag vaknade med ett ryck. Fick mig ett gott skratt iallafall! :) Nu tänkte jag kolla lite på våra bästa år och göra mig klar. Ses sen! :)

XxX           
L
ilmary

23:23

Goder käll :D Kom hem för ett par timmar sedan, varit i Helsingborg och träffat Ivan och Medina som jag nämnde tidigare. Blev ingen kaffe på Preem utan körde till donken istället :p Käkade 2 cheese och tog en latte efter.. Deras kaffe är inte speciellt gott, spelar ingen roll hur sugen jag är på latte så tillfredsställer den inte mina smaklökar. haha. När vi kom  hem blev vi bemötta utav en överlycklig Cesar! Han fick stanna hemma, min kära mamma erbjöd sig att vara "babysitter" ;) Tycker att det är ganska onödigt att han ska vara med i bilen när vi bara kör runder, är en helt annan sak om man ska någonstans där vi kan vara ute med honom eller hemma hos någon.. Har nu pratat med Sofia och vi bestämde att vi ska träffas hemma hos henne imorgon och ta en fika! Mys :D Längesedan vi umgicks på "hemmaplan". Hihi. Då får jag se deras nya hus från insidan. :) Ska bli spännande! Cesar är helt slut efter en dag full med en massa bus så nu har han slocknat på mina fötter. Hihi, varmt och skönt om tårna iallafall! Dax för mig att get ready for bed, borsta tänder och tvätta händer ;p Hihi. Ha en underbar kväll!
See you in the morning!




XxX         
L
ilmary

Some Pics :)

Så nu har jag gjort mig iordning och är fit for fight! ;) Tro nu inte att jag hållt på att fixa mig hela tiden,  fåfäng kanske jag är en aning, men det hade varit till att överdriva. Har faktiskt plattat håret idag, riktig länge sen jag gjorde det i hela håret.. Typ sen innan den första snön föll..  Hihi. Har tagit det lugnt, lagat mat och lekt med Cesse :)  Jo, har tagit mig tid till att måla mina naglar nu, men har bara hunnit göra ena handen :p Lugn och skön dag med andra ord, men ännu är den inte slut.. Vi har planerat att träffa Ivan och Medina lite senare, så får dem se hur stor Cesar har blivit sen sist! :) tar nog en latte på preem också :) Nej nu får jag måla min andra hand också.. :)






Lite bilder på Cesse när vi va ute i solen tidigare idag




See you later! :D

XxX         
L
ilmary

Happy Day

Godmorgon Tisdag! :)
Riktigt härligt väder ute idag! Imorse när jag skulle gå ut med Cesar första rundan var det -8°C ute, men solen sken för fullt och himlen var/är helt blå. :) Har sovt så skönt i natt och känner mig helt utvilad idag! Vet faktiskt inte riktigt vad som händer idag, får se vad dagen har att erbjuda. Något förslag? Nej, nu måste jag gå ner och göra iordning Cesars lunch. Sen hoppa in i dushen o lite så. Vi ses sen!

XxX          
L
ilmary

Good Night . Sleep Tight

Nu har jag legat och kollat lite Tv. Blev lite Lipstick Jungle och sedan zappade jag över till 5an. det var Raw comedy. Jacob från vakna med the voice var ju med där ikväll. Blev besviken, tycker att det är roande att titta på Vakna på mornarna och att dem faktiskt är ganska kul, men ikväll så var han ganska lame. Det var två, kanske tre skämt som va roliga resten va liksom, hur gammal e du? Snacka ränneskit kan du väl snacka om hemma o inte i Tv? Får se vad Josefine har att säga om det imorgon bitti, hon brukar ju vara ganska duktig på att hacka på Jacob. Men nog om det.. Tänkte faktiskt bädda ner mig i sängen nu, kanske titta på Tv lite till, får se om jag orkar med dumburken. :p Känner mig lite risig. Har så ont i massen och dum som jag är vill jag inte ta några tabletter.. Men sån är jag! Hoppas att ni haft en underbar Måndag (ni som har lov i alla fall annars vet jag hur måndagar brukar vara).. Sussa sött!




XxX       
L
ilmary

Nya skor och lite annat från min Måndag!

Första dagen på mitt efterlängtade sportlov. Fick dock inte sova länge för det :p Har varit hos veterinären idag, Cesar fick sin andra vaccination. Det gick bättre än vad jag förväntat mig. :) Alla var jätte trevliga, alltid ett plus med ett gott bemötande! Cesar reagerade knappt när han skulle ha sprutan, bara backade lite. Inte ett knyst! Vår fina kille! ♥
Efter det körde vi till lidl (typ andra sidan gatan) bunkrade upp med chocolate tills ikväll, de får jag unna mig nu när jag har min roliga vecka not. När vi kom hem så fick jag en rolig överraskning i allafall! Mina skor som jag beställt från H&M hade kommit i brevlådan! :D


Schnygga :D

Längtar tills de blir varmt så jag kan använda dem! Men de lär ju dröja ett tag till, snöat idag igen. Tar det aldrig slut där uppe?? Är så trött på detta vädret. Ge mig sol och varme NU! Vill inte gå i tjocka kläder man knappt kan röra sig i mer!

Nu ska jag slänga mig framför Tv'n ett tag och se om det finns något att titta på, käka choklad och klaga över min onda mage. Hehe, låter väl trevligt? ;)

XxX            
L
ilmary


Fashion

Suttit och kollat runder lite på kläder, skor osv. Hittade ett par  jätte söta skor, egentligen inte min stil eftersom jag inte är så glad för mönster, but liked'em och en klänning som jag tycker är sjukt snygg!! :)


Både klänningen och skorna är från halens.

Vet att jag är tråkig, båda är svarta, men de va faktisk de som tilltalade mig idag, och svart passar till allt ;)

Tråkig söndag blir till något nyttigt :)

Hej allihopa!
Hoppas att ni haft en bra alla hjärtans dag igår! Det hade jag! :D Idag har jag fått sova läänge! :) Paul tog Cesar imorse och jag fick sova. Sen har  vi varit ute en lång runda men vår lilla, han fick springa lös och ha riktigt skoj! När han kom in så var han helt slut, det var bara mat, en snabb kiss och sedan decka inne i soffan. Hihi. Jag o Paul kommer också sova gott så som vi sprang och hade oss ute i den friska luften. Riktigt härligt väder ute, kallt men ändå jätte skönt :) De är riktigt bra med hund, man kommer ut mer och umgås mer med varandra tycker jag. Inte så mycket Tv-tittande och annat osocialt :p Men självklart så måste man titta lite ibland Hihi ;)



Cesar lyssnar på vad matte säger :)



Mina två älsklingspojkar busar i gräset ♥



Igår så gjorde jag Milkshake till mig och älsklingen. Kärleks- milkshake :) Blev jätte fina!!


Här e mina milkshakes :)

Tittade på Melodifestivalen igår, okej inte hela men den sista halvan typ. När Amy Diamond sjöng sitt bidrag. Tycker att Måns var en värdig deltagare till finalen, men vad var de andra för något? H.E.A.T eller vad dem hette. Tyckte inte att de va slager. Men smaken är som baken :)

Ikväll är det självklart Beck som gäller! Älskar de filmerna! Kvällens Beckfilm heter Gamen, kan inte minnas om jag sett den men det återstår att se :)


XxX              
L
ilmary    

Happy Valentines day!

Då var det alla ♥ dag. Det blir en mysdag, ingen speciellt. Mys hemma blir det. :) Självklart med min älskling.  En tidig morgon som vanligt. Ut med Cesar kl. 8. Fint väder idag iallafall, kallt men solen lyser och det är härligat att se den efter så lång tid ;) Snart dags att göra sig iordning måste ju vara fin för sin Love på denna speciella kärleksdagen. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, får se vad jag hittar i garderoben. Lägger upp bild på Dagens OutFit sen :)
 Vad har ni för planer idag, singel som partner?

HAPPY VALENTINES DAY!






XxX
                 L
ilmary

Godnatt!!

Somande i några timmar innan, de behövde jag. Har varit nere och ätit lite våfflade mackor. Gott! :) Nu är det alla ♥ dag, kolckan är över tolv. Happy Valentines day!! Snart dax att sova, kockan börjar bli mycket! Sov så sött allihopa!


Fredagen den 13:e

Känner mig lite nere idag. Har mensvärk och är allmänt PMSig. Känner mig helt känslig. Typ som att det inte spelar någon roll vad folk säger till mig så börjar det brännas i ögonen precis som att jag ska börja lipa.. Hoppas att det går över. Tänkte slappa lite framför Tv'n nu och hoppas på det bästa. :) Inga större olyckor har hänt idag, trotts att det är Fredagen den 13:e. Vilket är tur. :) Ses sen!


Sliten som fan, tur att det är lov nu!

XxX         
L
ilmary

Hot Shoes! :)

Fredaag! Så niiice! Har varit i skolan idag och sedan efter det så mötte jag upp sofia i stan. Vi gick en sväng o kollade i affärer. När vi gick förbi Scorett såg jag ett par skit fina klackar! Vi gick in och tittade och jag hittade dem direkt. Slängde av mig min ena ancleboots och provade dem . Helt Perfect!!! :D Dem är ljusrosa med inslag av silverskimmer. Öppen tå vilket inte är så lätt att se på bilden.Men som jag älskar på shoes 
VILL HA DEM!



Från Scorett 999:-


Sen gick vi en sväng på LaugerHaus, elr hur de stavas, och en sväng till Vila. Har även varit på banken idag och beställt ett nytt bankkort. Hehe på tiden! Vet inte riktigt vad som händer idag, får se vad tiden har att erbjuda ;)

Sömnig!!

Då var det kväll igen. Dagen har bara sprungit iväg :p Käkade middag typ vid 21-tiden. Hehe. Lite sent men vafasen! Bättre sent än aldrig. ;) Tog mig tid till ett fotbad och lite pedikyr tidigare ikväll. Vattnet va liite för varmt, kändes som att mina fötter skulle koka sönder i början.. Men sen när det svalnat lite blev de skönt! Det behövdes. :) Sista skoladagen på veckan imorgon, sönt. Sen är det sportlov! Riktigt skönt!! ;)  Känner mig så slut i huvudet idag. Men får hoppas att det är bättre imorgon, förkyldningen har blivit mycket bättre nu i alla fall så är på bättringsvägen förhoppnings vis..  Går 10.15 - 11.30 imorgon så har bara en lektion, alternativ medicin. Sen blir det fika med Sofia. :D Nu blir det att softa för min del.. Se om de går något bra på Tv'n och så småningom go to bed. Om jag inte somnar innan jag hinner till sängen. Känns som att jag ska sitta här och somna. Hihi. Hoppas ni haft en underbar dag! Sleep Tight! ♥



XxX             
L
ilmary

My afternoon

Tog bussen hem en halvtimma senare än planerat. Snackade med Adelina i telefon och hon skulle ner till satn så vi möttes upp en liten stund. :) När jag gick hem från bussen så blåste det som attans och jag som glömt min halsduk hemma, kallt om halsen kan jag ju lugnt säga! Så ffort jag kom  innanför dörren här hem ma så ropade jag till Paul:
- Varma mackor??!
Jepp, det blev det. Va så hungrig att jag gick och små-åt på allt jag gick förbi typ. Hihi. men gott va de! Sen kom mamsen hem och jag hjälpte henne att packa in alla varor. Sen tog hon fram en ask. Så sa hon att de va min alla ♥ dag present. OLAY-beauty fluid ansiktkräm som jag älskar! Luktar så gott och är riktigt skön på huden! Taack Mami!! :D drack en kopp kaffe och nu sitter jag här, igen ;)
Från det ena till det andra, fan vad jag vill fixa mina naglar nu!! Va extremt längesen! S, kommer till dig så fort mina pengar kommer! ;) Hope you have time  for me!


Här är mina naglar sjukt snygga! By the way, gammal bild

In School

Sitter här i skolan nu. Har haft prov och tittat på en dansk film om timjan precis.. FunFun! :) Hehe, nej men de va ganska intressant med filmen, visste inte att timjan va så bra för så mkt! :) Antinflamatorisk, svampbekämpande och de påstås vara bra för huden! inte illa! Så  drick varmt timjanvatten med honung!Nu sitter jag här och väntar på bussen.. Ska hem. See you!


XxX          
L
ilmary

dof - 090212

Dagens OutFit!



Överdel: Orange/rött linne, svart bolero med lång ärm
Nederdel: Grå strumbyxor i tjock modell, svart pennkjol
På fötterna: Svarta stövlar med klack    
Accessoarer: Tjocka ringar i pärlemor(i öronen), guldkjedja med rund "snäcka" (runt halsen)

Happy

Gogmorning everyone!
Känns som att detta kommer att bli en riktigt bra dag faktiskt! :) Ska snart till skolan, väntar på att P ska komma hem och ta hand om Cesar så att jag kan sticka. Torsdag redan, helt sjukt vad tiden går fort! Redan fredag igen imorgon och sen på lördah är det Alla -ans dag på lördag! :) Får se vad det blir för mys med älskling då. Blir nog mys hemma. Men de är inte pjåkigt. Massa ljus och godsaker, och inte nog med en massa kärlek blir det också!! Idag har jag och P varit ett par i 2 år 8 månader. Grattis till oss älskling!! :D
Nej, nu är det time to get dressed! Ses!


XxX           
L
ilmary

My Day

Har varit en sväng i Landskrona idag, som jag nämnde innan. Efter de så käkade vi på Donken. En snabb sväng inom H&M. Köpte Shampoo o balsam. Sen bar det av hemåt. Hjälpte Hanna med Blogg designen, de lilla jag kan hihi. Sen har jag varit hemma.
Klippte klorna på Cesar innan, och jag klippte i pulpan på ena och det började blöda. Gissa om jag blev hysterisk!! De blödde extremt mycket!!De lugnade sig efter ett tag och allt blev bra. Puh! Hände mig som världes sämsta matte! Tårarna sprutade och jag ringde pappa för att fråga hur man får stopp på blödningen. De lugnade sig efter ett tag och allt blev bra. Puh! Hände mig som världes sämsta matte! Det lugnade sig efter ett tag som tur var. Puh! Nu är han uppe och springer runder och busar som aldrig förr ;)
Tänkte att jag ska ge mig på ett nytt försök att se Seven pounds, wish me luck! ;) Men först ska jag plugga lite till provet imorgon, Alternativ medicin. Såg ett skiit fint linne på H&M när jag va där tidigare, Det var i sånt tunt, halvt genomskinligt  tyg. Såg de bara i himmelsblå, inte riktigt min färg, men man får väl vidga sina vyer. De e det verkligen värt så sött som det var! :D


Me in the past, saknar my Blonde hair!! (nästan 1år sedan)

XxX
                   L
ilmary

LilM.

Godmorgon, eller godmiddag! :)
Ingen skola för mig idag.. P har lite ärenden så jag får ta hand om Cesar när han är borta. Visserligen följer vi med i bilen, men så att Cesse slipper vara ensam. Bär av till Landskrona en sväng..
Somnade självklart igår när jag tittade på filmen. Fasen också! Inget ovanligt direkt, men så irriterande. VBille verkligen se denna filmen. Får göra ett nytt försök idag. :D Nu ska jag gå ner och äta frulle. See you!

XxX          
L
ilmary

Tuesday

Nu är min dag gjord för idag. Har varit i skolan, hade elevrådsmöte om man änns kan kalla det så. Blev mest flipp utav det hela. Men skoj var det. Vår skola ska sälja rosor som eleverna kan skicka till varann, så vi kom att tänka på dem som går och säljer rosor på karnevaler.  - Vill du köpa ros? Hahaha, ja ett be there moment, men tänkte det kunde vara kul att berätta anyways :) Dem som varit på Helsingborgsfestivalen m.m vet allihop vilka jag pratar om ;)
 
Nu ska jag kolla på Seven Pounds med Will Smith som huvudrollen. Den verkar riktigt bra! :) Tittade lite i början av den igår som smakprov. Ha en trevlig kväll och sussa så sött när det är dags!


XxX            
Lilmary

DOF-090210



Överdel: Lång 3/4 ärm tröja i persika, Svart kofta med matchande bälte
Underdel: Ett par svarta tunna strumpbyxer och över dem ett par tjocka grå med hålmönster i
På fötterna: Svarta Stövlar med klack
Accessoarer: Guldkjedja runta halsen. Stora örhängen med gröna stenar och slät guldring på fingret(sidan som ej syns)




Longtime.

Det var ett par dagar sedan jag skrev, internet har krånglat här hemma. Därför jag inte kunnat skriva. Men nu idag så fick jag mitt nya bredband så allt är okej nu! Hehe, så fort jag kom hem installerade jag det (rättare sagt Paul gjorde det) och nu sitter jag här :) Liten sammanfattning på dagarna som gått. I söndags var jag och Paul i Landskrona, Cesar va själklart med oss! :p Jag och Cesar sprang ute i trädgården och lekte medans Paul meckade med bilen.

  
                                   Matte och Cesar tar en Paus


 
Cesar böjade frysa lite, så fick värma sig i filten lite :)

Igår var en dag som alla andra. Var lite extra duktig och gjorde två arbeten klara och ett som snart är klart :)

Movietime :)

N
u är det dax för mig att gå ner och göra Nachos :) Har fastnat framför datorn och kollat på Youtube-klipp av Robert Gustafssom, han är sjuk den mannen! Hahaha, älskar när han spelar fyllesvinet med Illern Göran. Hahaha! Nu får jag rusa ner och slänga ihop mina nachos, filmen jag vill se på tv 4, Rosa pantern med Beyoncé började 21.30. : /



XxX
               L
ilmary

Today

Egentligen skulle jag på fest idag, men eftersom det är lite krångel med bilen så blir det svårt för Paul att hämta och lämna mig, så jag struntar i det. Istället blir det en mysig hemmakväll. Jag o Paul har lagat tacos till oss och mamsen min! Skiiit gott! :D Är helt mätta nu. Tills ikväll har vi planerat att göra Nachos med salsa och ost på. Så kan vi ha salsa och Gacamoule som dipp till! Fick jätte mycket över! Lika bra att använda eller hur? ;)  Annars har det varit en lugn dag. Slappat och haft det skönt. Fick sova lite längre idag med, typ 9 vaknade jag. Och Cesar vaknade utav mig så det var helt perfekt.  Det är mina nya såkallade sovmornar. Hihi. Nej, nu ska jag och Paul gå och bada Cesar. Han luktar våt hund nu, ÖRK! Hihi. Ses sen!


XxX            
L
ilmary

Fashion news


Längtar extremt mycket till våren!  någon som känner som mig?

Nancy Spungen o Sid Vicious



Nancy Spungen och Sid Vicious, punkens stilikoner och ökända i hela världen. Har för bara ett litet tag sen läst boken om Nancys liv, hennes mamma Deborah Spungen är författare till denna bok. Man får följa Nancys liv sedan dagen hon föddes tills den dag som hon blev mördad i ett hotellrum i New York. En helt fantastisk bok, skrämmande. Men tror att det är en bästa bok jag någonsin läst. Nancy blev smutskastad, men ingen visste varför hon var som hon var. Hon var psykiskt sjuk o alla läkare, terapeuter och psykologer vägrade att hjälpa henne och hon skickades mellan ett stort antal läkare m.fl. Hon var en väldigt begåvad flicka. Hon hade så mycket intelligens som hon kastade bort genom att börja med droger, Heroin, för att linda smärtan och hennes dödsvilja. Hon sa till sin mor, enda sedan hon var liten tills dagen det inträffade.
- Mamma, jag kommer dö innan jag fyller 21
Och det hände. Men det var inte själv vållat, tror man. Mamma Deborah misstänker att det kan vara på ngt annat sätt. Nancy och Sid älskade varandra innerligt, men missförstod vad kärlek egentligen innebar. Dem hade en egen form av kärlek, men den var 100% äkta!
 Jag rekomenderar verkligen ALLA att läsa denna boken!!!
 Även om du inte gillar att läsa, jag är ingen läsmänniska men älskar denna bok! Du kommer att förstå verkligheten, att i princip inget av skvallret är sant. Man får en bild av familjens lidande både med Nancy i liv och död. Vilken smärta ett barn i psykisk ohälsa kan medföra när alla vägrar att hjälpa, att änns säga vad det är för "störning"  dem har. Men Nancy fick frid som hon längtat efter i hela sitt liv. Hennes enda utväg till frid var döden.

R.I.P Nancy Spungen!


Boken heter Inte som andra döttrar skriven av Deborah Spungen.

New Clothes

Har varit en dag med fullt upp för min del, inte så mycket lugna stunder. Pappa och faster med barn har varit här en sväng o hämtat bullar som mamma bakat. De stannade här i några timmar. O just de, de hade hunden med sig, Choco. Så Cesar var på honom hela tiden. ett himla liv med både barn, hundar och skrattande vuxna. Jag bjöd på fika, blev det som var kvar av kladdkakan, fruksalladen och glassen. Det var uppskattat :) Faster tyckte om fruktsalladen så mycket att hon tog allt för sig själv. Haha. Innan dess var jag i skolan, hade en lektion, Svenska B. Håller på med uppgifter i läroboken, finns de något tråkigare? Jag slutade vid halv 12. Stannade kvar med tjejerna och snackade lite tills 12.10 då jag tog bussen hem. När jag kollade i brevlådan innan jag gick in så hittade jag min DV-tidning och ett paket från H&M, gissa om jag blev glad! :D
Förväntade mig bara att min bikini och mammas topp skulle vara med, men till min stora förvåning fanns bekinin, byxorna och ett set som innnehöll linne o cardigan i paketet! Nu väntar jag bara på min klänning och mina shoes! De kommer ju t.o.m passa ihopa ju!! :)

 
Binini + Linne och Cardigan


My new pants :)

Nu blev de kvällen.

Då har jag bakat kladdkaka och gjort fruktsallad. Taste lovely! :) Nu är kvällen fullbordad bara lite slappande framför Tv'n innan man ska sussa sött! Går en film på tv6 kl. 21. Tänkte kolla vad det är för en. Pratade precis med pappa min. Han ska boka intensivkurs till mig, för körkortet till sommaren. Han vill att vi ska ha en far o dotter "semester" samtidigt som jag pluggar till det. Kursen är 3 veckor och han planerar att boka i småland elr blekinge. Får se vad de blir. :)



Nu ska jag slänga mig i famnen på Baby och titta lite Tv. Ha en trvllig kväll, I will :)


XxX
                   L
ilmary

All and Nothing

Hej bloggen! Idag blev det en tidig morgon för min del. gick upp vi halv sex tiden för att promenera med Cesar. När jag reste mig ur sängen så kände jag hur tjock mitt huvud kändes, helt täpp bäde i näsa och hals. Åkt på en rejäl förkyldning så har varit ganska hängig hela dagen. Shit vad mycket det har snöat förresen! Okej, de har börjat slaska till sig nu men imorse va det ett riktigt tjock kramsnö på marken och de kom med stora flingor hela morgonen. Började skolan 8.10, hade dubbel lektion med Barn- ungdomssjukvård. Hade mitt skriftliga förhör o de gick förvånansvärt bra, med tanke på att jag läst igenom texten en gång. När jag kom hem började jag o Paul laga mat, vi va så mätta igår så vi struntade i att tillaga våra drumsticks så det blev de idag istället. Med ris och massor av sallad till. :)  Inte skräpmat idag! :p
Tittade på Monsters Inc. igår, hehe gammalfilm men jag tycker fortfarande att den är lika kul! Lite nostalgi :) 
Nu ska jag gå ner och baka lite kladdkaka, ses sen! :)



 Jag och Cesar myser på golvet :)

Messy

Har precis varit ute en sväng med cesar i kylan, roligt med snö! (jag delar dock inte hans åsikt) Tittat runder lite på olika bloggar, snöade in på Gynnings blogg. Tycker så mycket om henne o han alltid gjort! Hon är verkligen härlig och hon skäms inte för den hon är, hon är verkligen sig själv till 100% även i media. Riktigt nice girl! :) Sen att hon är skåning är ju bara ett plus! :) Något som vi i södra delen kan vara stolta över! Inte nog med att hon ser sjukt bra ut!! Keep going girl! Mamma är för övrigt igång med bullbakandet, känns som att de e allt hon gör nu förtiden. Tycker hon kan öppna eget! :) Luktar ljuvligt i hela huset nu! tror jag ska gå ner och snatta några som jag och paul kan mumsa på, de går verkligen inte att motstå. It's like an addiction ;p 
 

Jag och Cesar ute i kylan




Cesar sniffar runder i snön

Nej, nu får jag sätta igång och plugga, de måste ju bli gjort. Orkar egentligen inte men, känns inte som jag har något val just nu, eftersom jag var sjuk i förra veckan så missade jag ceminariet och får det skriftligt istället och då kan jag ju inte kugga på detta.. Haha, nu har jag svårt att slita mig, nej nu så får jag vara klar här!

XxX                
            L
ilmary      

On fire

Skolan idag, självklart så började det snöa precis när jag skulle trippa mer till bussen. Min plattade lugga va inte så platt efter de kan jag lova! Kul att träffa girlsen igen. men kändes ändå konstigt att vara i skolan, ändå en vecka sen sist : / Känns som de va månader sen! Paul o Cesar kom och hämtade mig efter skolan. Vi stack o käkade, blev Max. Hehe jag kanske låter tjatig men jag måste verkligen sluta med all skräp mat! Min bikini skulle komma denna vecka, men änsåläng har det inte kommit något i postlådan. Dags att börja träna så man har tvättbrada sen, som om jag någonsin kommer få de. Men de är ju två dagar kvar så får hålla tummarna. Egentligen är det ju ingen brådska precis inte så jag badar i denna kylan.. Det blev ett misslyckat försök med filmen "Bolt" igår, somnade efter lite mer än halva. Haha, jag är verkligen en kass filmtittare. :p Får väl bättra mig på den fronten med hihi. Har ett skrifligt läxförhör imorgon i barn- ungdomssjukvård, så blir lite pluggande ikväll. Jag ska laga lite mat sen också. Hihi, känns som att jag äter hela tiden.. Det blir Drumsticks med ris. Tycker min baby om! ;) Hittade en låt i min mobil innan, hade totalt glömt bort den så jag rockade loss på bussen not. Hihi.

Shoes!

Nu har jag läst min veckorevyn  o ätit choklad :D Idag har det varit lugnt, mest varit hemma. Bara en snabb sväng i Ängelholm för att ta ut pengar (eftersom att jag knackte mitt bankkort igår), sen en snabb sväng på väla, köpte inget speciellt bara lite skräp till ikväll. Känns som att det har blivit en dålig vana att äta massa skräp varje kväll. dax att ändra på de kanske ;p Imorgon är det skola som gäller.. Känns som ett bra tag sen jag va där, men nu är det andra bullar som gäller!! Nu har jag beställt mina shoes från H&M, det blev skorna. You know me. Skor is the shit! ;) Här får ni se hur mina nya snyggingar till min samling ser ut! :)


Very nice! :)
De kostade 350:- men som jag nämnde tidigare så fick vi ett rabatterbjudande på 25% tidigare idag och självklart utnyttjade jag det, så jag betalar 261,75:- för att vara exakt. Men det tycker jag v erkligen att dem e värda! Finns i svart med

Förövrigt ikväll så blir det film, kollade på Madagaskar escape2Africa igår, har faktiskt inte sett den innan, o så började vi kolla på  superhunden Bolt, men då va jag så trött så slumrade mig igenom första 15 minuterna sen sussade jag sött :)
Ska ge den ett nytt ärligt försök nu ikväll hade jag tänkt. Paul får en repris ;) Har en till film att se, Outlander heter den, klickade mig igenom en del i den precis. Den tilltalar mig inte på den halva minuten men vem vet, kanske den överstiger mina förväntnigar. Får se om jag orkar se två filmer eller somnar. Ha en trvllig kväll ialla fall! :) Sussa sött när det är dags!


XxX
                   L
ilmary

25%

Ledig idag, skönt. men upp tidigt ändå. Typ vi 7 vaknade jag av cesars lek. Jag la mig nere i soffan o kollade på vakna! med the voice Efter 2 rundor med Cesar. Vid tiotiden så slocknade jag. Va så trött att ögonen trillade ihop av sig själva. Vaknade sen helt förvirrad kl. 11. Precis i rätt tid för Cesars lunch! :) Känner mig fortfarande trött, men de går nog över. :D Jag har hittat ett par skitsnygga skor på H&M. Fick hem etterbjudande idag så jag får 25% på en valfri vara när jag beställer. Antingrn så får de bli en trenchcoat jag hittat eler de skorna.. Har inte bestämt mig ännu :p Nej, nu ska jag iväg o handla, men vi ses!


XxX
                    L
ilmary

Dagen Outfit-090202



Överdel: Vittlinne, randigt linne i marinblå/vit, vit bomberjacka i spets
Nederdel: Blå stretch jeans  
På fötterna: Svarta stövlar    
Accesoarer: Guldring o min lilla älskling Cesar ;)

Har varit ganska dålig med smyckena nu på ett tag, men promise, i'll work on it! 



XxX
                    L
ilmary 

Junkfood

Puh, precis varit ute med Cesar. Kallt! Va ute i 20 min för att han skulle göra nr 2, men inte de.. han ska ju bara leka :p  Jag o Paul höll på att frysa ihjäl! Blåsten dödar verkligen idag! Har ätit kebabtallrik idag, Yummie!! Känns som att de ända jag gör är att äta skräpmat, men de e ju så gott! Skönt, bara projektarbete imorgon så slipper åka till skolan. :D ikväll blir det ännu mer skräp till kistan. Cheez balls. Luktar gammalt snusk, tur att de smakar bättre ;) hehe, just de.. innan när vi skulle ner o hämta vår mat så letade jag efter mitt bankkort, tillsist hittade jag de i min jackficka (en av alla tusen) kan inte påstå att det va helt direkt. de sitter bara ihop i de lilla chippet. Faaan! Nu måste jag ju skaffa ett nytt sånt också. Tror att jag ska fixa sånt med foto på. dem e sååå fina :)  Nu ska jag o älskling titta på dogwhisper, måste suga åt sig allt man kan! Men jag tycker att jag o P klarar detta ganska bra! han har lärt sig att gå ner själv från trappan idag. Duuktig vovsing! ♥



 
                                       Då                       Nu  ;p


Mitt fina välfungerande bankkort : /

XxX
                   L
ilmary

Hair

Måndag va det idag ja, jag fick skjuts till skolan, blev ganska sen till första lektionen eftersom att jag försov mig. Jag tänkte att de va ju faktiskt inte så lönt att gå på den lektionen för Anna.Karin hade ändå blivit sur. Så jag frågade Paul om vi skulle köpa kaffe. Till Preem we go.. Köppte latte/Capp, efter vi fikat lite körde vi till Jordbodalen (typ en park med en stor ankdamm i mitten) och gick en bra runda med Cesar, han  tyckte de va skoj med alla prassliga löv, ankorna va han faktiskt inte så intresserad av. Påväg tillbaka till skolan ringer jag Adelina för att se om hon kommit, eftersom vi skulla ha danska tsm, nej men då får jag reda på att vi är lediga idag. (hela dagen) Ja, jag hade ju kunnat gå till skolan som en idiot o suttit där om jag inte ringt henne.. Jag, Paul o Cesar körde kosan hemåt istället. And here we are! :) Har precis tagit en sväng med Cesar, han har hoppat runder i trädgården och jagat löv som flyger runer.
Blev riktigt nöjd med mitt hår idag faktiskt, fast jag inte gjort ngt speciellt med det. Bara sprayat upp det lite :)

 
 

Sleepy

Det blev en tur till Landskrona idag istället för v-träffen. Hälsade på Ivan o Medi, så fick dem träffa Cesar också. Har varit ute mycket idag. så är helt slut av all frisk luft. Hihi. Det har varit riktigt kallt o båsigt idag, fast att solen tittat fram. Cesar har varit jätte duktig idag o har lärt sig vad vi mednar med "loss", han är så fin! :D Han är också trött efter allt spring o lekande där ute så han har redan slocknat. Dax för mig med snart känner jag. :p Men ville självklart skriva ett sista inlägg innan jag hoppar i loppelådan. xD Hoppas att ni har haft en RIKTIGT bra helg!! Because it's monday 2morrow.


XxX
                   L
ilmary

Have a happy sunday!

Fick nyss ett sms av uppfödaren, valpträffen är inteställd idag. Kanske skönt att slippa stressa o så men jag såg verkligen fram emot det. Men men, så kan det bli. Får syssel sätta mig i något annat. Får se vad de blir, ingen susning nu iallafall. De e fint väder, solen tittar fram! :) Kanske blir en sväng ut i solskenetlite senare! Nu ska jag fixa till mig det sista. Have a happy sunday!

XxX
                    L
ilmary

Helgens slut

Söndag idag, så fort helgen springer förbi. Då  börjar allvaret imorgon. Börjar tidigt med Alternativ Medicin. Idag är det valpträff som gäller. Ska bli riktigt kul! :) Fick en perfekt avslutning på lördagen igår. En härlig massage. Tack älskling! Har sjukt mycket träningsverk, men vet inte vad jag har gjort. Kanske städningen ;) Så otränad är jag. Hihi. xD  Fick sova lite längre idag, Paul tog "morgon passet" med Cesar. Skönt att kunna ligga kvar i sängen  och inte rusa upp  de första man gör såfort man öppnat ögonen. Nu hade jag tänkt att jag ska pyssla om mig själv lite, fotbad, måla naglar och lite annat småfix. Vi ses! :)



XxX
                   L
ilmary