Puh.....

Hej Sweethearts!
Jag är verkligen ledsen för min dåliga update, men jag har inte haft någon tid i världen att hinna blogga, eller göra något annat än att packa och städa.. Är så less på det nu, känns som det aldrig tar slut! Nu har jag iallafall tagit timeout tills imorgon bitti då vi ska ge gärnet hela dagen så vi hinner klart med städningen för på tosdag ska jag bara slappa och åka till stranden om det är fint väder! Idag fick jag äntligen se den nya lägenheten iallafall, den va verkligen jättemysig, även utan möbler hihi, ända nackdelen är att mitt rum är extremt litet, fast jag har ju bakong till mitt rum med, så det va ett plus :)

Lilmarie är ju så smart för hon trampade rakt ner i ett hav av brännässlor. FAAAN, vad ont det gjorde! Bränner som in i he*ete! Hehe, men om man är dum i huvudet så få kroppen lida! ;D Får lägga upp bilder sen, för sitter vid Pauls datorm o min mob hittar inte hans bluetooth, så have to do it on mine..
See you later!

On the bus..

Hej Bloggen! Förlåt att jag varit så inaktiv de senaste dagarna, men vi har verkligen fullt upp nu när det gäler flytten, och mitt i allt så ska jag jobba, nu sitter jag faktiskt på bussen in till jobb och ska vara där tills 21.15 så det blir en lång dag! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra helg. Kommer lägga upp lite bilder från helgen ikväll när jäg slutat jobba, nu måst jag packa ihop dator mm för snart ska jag hoppa av.Ha en underbar måndag sötnosar!

 P U S S !

Helt Slut

Har verkligen haft fullt upp idag, fört 6års kalas och när vi kom hem så var det att fortsätta packa... Nu har jag iallafall slitit mig från det för idag. Vill bara sova nu! Helt slutkörd.. Bloggar mer imorgon! PUSS sötnosar!

Good Morning!

Good Morning! :D
Lilmarie är nu vaken. Idag ska jag och Paul på 6års kalas. Hans brorsdotter fyller år :D Jag är riktigt seg idag, tror de e för jag sovit urkass några nätter nu, uppe sent och vakna tidigt. Men i natt sov jag bra så man får ju hoppas att man blir lite piggare snart :)
Min papi kom hit igår för han ska hälpa till med flytten, vi grillsde och qalla,uom jag satt och drack rödvin. Det slutade med att pappa snodde Paul och dem satt i rtädgården och prata och smutta på sitt vin  i timmar. Gissa om jag somnade? Hihihi.. Nej, nu ska jaghoppain i duschen, mitt hår måste torka innan vi ska dit och det tar skit lång tid. Ska försöka att hinna blogga innan vi sticker. Ha de bra så länge!

Jobb och shopping :D

Hej Sötnosar!
Hoppas ni haft en bra dag! Min dag har bestått av en massa stress. Hihi.. Började jobba kl 6.45. Kämpigt att komma upp i morse kan jag lova! Vaknade 25 minuter innan min buss gick. Hihi, men jag hann ju iallafall. :) Vi hade jätte mycket att göra på jobb också. Jag har inte suttit stilla många minuter idag!
Efter jag slutat kom babyboy o Cesar och hämtade upp mig, vi åkte till Väla. Jag köpte ett par "skinnläggings", ni vet sådana glansiga, och ett linne på Bik Bok. Det var 50% på legingsen så jag betalade bara 74.50 för dem. Handlade även en massa gotis till Cesar. Typ hund-kexchoklad och sånt :) He loved it! :D Köpte också ett rosa paraply :) Inte för att jag vill att det ska regna, men det klan ju vara bra att ha :) Idag är det ännu en het dag., men jag kan inte bara slappa i det fina vädret, måste ju börja packa inför flytten på tisdag så det är vad jag ska syssla med nu i några timmar : / Mindre skoj, men det måste ju göras. Nej, nu måste jag börja packa, men vi hörs Later Sötungar!

Pictures

Hej Bloggen!
Nu är vi back in LA, haha.. Ska bara ta de lugn resten av kvällen solen har gjort mig ganska träött, men de är såå underbart nu n'är de fina vädret kommit till oss! :D Kan de ha varit en present till mig från vädergudarna? ;p Hihi.. Lite färg har jag ju fått idag, men inte så mycket som jag hjoppats på.. Får la steka lite till imorgon förmiddag, det är ju då solen tar som mest. :) Har haft en lugn men super mysig födelsedag, men på något sätt känns de ändå inte som min födelsedg, inte som när man va liten och räknade dgar och veckor tills man fyllde år. Haha, saknar de lite faktiskt, allt kändes mycket mer speciellt då.. Men jag vill tacka alla i min omgivning för en supermysig dag! :D

Här kommer lite bilder


Jag med tårta, och Cesar ville ju vara också vara med på bild ;p
Det är klänningen jag fick av Paul igår, Tack älskling! ♥

Tårtan, massor av jordgubbar. MUMS! :D

Halsbandet jag fick av baby! Inte fint? Två hjätan i mitten och ett runt om! :D

Såhär smutsig blev min Cesse när han hoppat i ån och rullat sig i jorden, fiiint! ;p

Mys i gräset..

... och självklart en massa lek! :)

Hooot

Hej alla mina söta läsare! ;D
Allt Bra med er idag? Här är det varmt och skönt! Typ 25 grader i skuggan. Har suttit i bikinin nu i några timmar, och ändå så kännde det som att jag smälter bort. Nu får man bara hoppas på att man får en fin bränna också! Det är ju lite värre med det med mina nästan obefintliga pigment...

Vi har iallafall ätit tårta och haft det mysigt. Lite senare ska vi grilla lite :) Det är aldeles för varm att äta nu, man orkar ju knappt sitta upp bara.. Jag och Paul va även med Cesar en runda på ängen, där det finns en liten åoch självklart så plumsar lillkillen i. Fy f*n vad han luktar illa nu, och han va helt svart på sidan för självklart så ska man ju rulla sig i jorden när man kommit upp ur vattnet och är dyngsur..  Hihi ja jag ska fortsätta att knapra maltesers och sita och gotta mig. Vi hörs later! Då återkommer jag med bilder!

BiGG KiSS!

Natti Natti!

Klockan är över tolv så   G r a t t i s   t i l l   M I G! Nu är jag 19! ;p

Vid halv åtta så skulle jag läsa lite i min bok, klarade väl 10 minuter sen somnade jag. Hihi, vaknade inte förrän halv 10 : / Men nu får jag iallafall försöka sova igen för imorgon har jag ställt alarmet kvart över nio, vill hinna sola lite innan vi ska hem till mamsen för att fira lilla mig! :) Så det är nog dax att sova nu! Hoppas att ni haft en bra tisdag!
See you in the morning!


Shopping o glass!

Då har man hunnit med en shoppngrunda på CenterSyd också! :) Blev inte där speciellt länge.. Ja hitade en jeansklänning och ett halsband. Jag fick 2000kr av babyboy att handla vad jag vill för, min födelsedags present. Han ville ge att jag skulle köpa ett smycke i allafall. Så detta blev det då!:) Lägger upp blder på de lite senare idag. :) Nu sitter jag utei solen med min mini laptop i knätochförsöker få lite färg på mina stackars vita ben. Riktigt nice väder ute idag!

Köpte glass när vi shoppat klart, satt i solen och mumsade på det innan vi åkte hem.

Paul lurade på mig 3 kulor!


Sen lurades han, så när han skulle säga vad ha så sa han 2 kulor! VA F*N?!
Kolla vilken sillnad på hans o min!


Orkade inte hela så matade fåglarna med de sista.. HIhi..

Så underbart att vara ledig!♥

MysPys!

Godmorgon allihopa! Nu är jag vaken! :p Så  underbart väder det är idag! :D Man blir på så bra humör!! Själv sitter jag nu insvept i handduken och ska hoppa in i duschen. 

Igårkväll va vi hemma hos mig och hjälpte mamma med att sätta ihop flyttkartonger, vi flyttar ju nästa vecka.. :( Vi passade på att hämta öl och min Wild Africa Cream som jag fick på min student. Vi satt i uterummet och drack, spela kort och hade de mysigt med tända ljus. Riktigt härlig kväll! När vi gick in för att det började bli lite kallt trots att vi hade en såndär gasoldriven brasa igång, så hoppade jag nästan direkt ner under täcket och somnade inte många sekunder efter det. Haha, så kan det gå! ;p Btw, jag fyller år imorgon! ;D

Nej, duschen kallar, men vi Hörs Later!    BiGG KiSS!

Stress, stress, stress....

Hej Cuties!
Idag är jag rikigt trött! Börja jobba kl 7. ville verkligen inte gå upp ur sängen när alarmet ringde. Men I had no chioce : /  Så jag gick upp, like a zmobie, ut med Cesar, ge honom mat och fixa till mig lite, allt på 40 minuter. Jag kom ut till busshållsplatesen i god tid, skönt att slippa springa till bussen samtidigt om man lägger läppglans och krånglar på hörlurarna.. Kändes så bra att ha en morgon utan stress. Så väl framme på statioen så ser jag att tåget är 4 min sent, men kom inte förrän 7 minuter, FAN! Jag fick typ springa genom stan för att komma någorlunda i tid till jobb, blev 5 mnin sen, PINSAMT! Haft stressigt på jobb hela dagen med, oväntade saker har kommit upp hit o dit.. Slutade iallafall kvart över 2 och när jag kom hem så började jag att dammsuga babys bil, hehe snacka om hundhår! Kunde fått ihop till en liten Chiuaua där!

Vet inte vad mer som händer idag, inte mycket skulle jag tro.. Nä, lite jordgubbar blir det nu iallafall! Hörs Later!

Play and stawberries

Hej Paussgurkor! :D Nu ska jag snart göra mig redo för sängen, ska upp tidigt imorgon. Börjar på jobbet kl 7 så får gå upp vid halv 6 : / Men det är en kort dag, sen ska jag hem till mina två favoritpojkar oh gotta mig i solen, som dem har lovat ska vara framme! :)

Varit ute och lekt massor med Cesar idag, har jagat bollar och rullat i gräset. Haha, han gör mig så lycklig! :) En hund är verkligen människans bästa vän, om man vet hur man ska handskas med dem förstås. :p Bjuder på lite bilder av min sötnos! :)

Cesse-man med Backslick ;p



Making out with his ball :D


Efter all lek så blev det jordgubbar med grädde MUMS!


Fast jag tycker de blir godare nä de ser ut såhär ;


Nej, nu får jag gå och brusha min tänder och lite så inför natten!
Sov Gott och Dröm Sött Mina Underbara Läsare!

BiGG KiSS

Sunny Sunday! ;p

Hej Bloggen! Haft en bra dag? Själv va jag på CenterSyd för att köpa ett par skor som jag ville ha, dem fanns inte kvar i min storlek o sen va dem inte lika fina som bilden jag hade "gjort om" i mitt lilla huvud. Hihi, ja så de kan bli.. Nu har jag iallafall ätit lite, så nu är man mätt i magen! :D Cesar va supertrött på vägen hem så han sov i en väldigt konstig ställning hihi.



I s n ' t   H e   L o v e l y ,   I s n ' t   H e   W o n d e r f u l ?   ; p  


M e   t o d a y !   : )

Trötter!

Godmorgon cuties! Idag är jag uppe tidigt, men kan inte säga att jag känner mig pigg : /  Har iallafall varit ute med Cesar (Helt underbart vädfer ute! :D) och get honom mat. De e helt sjukt, min hund är mer morgontrött än mig!! Man får typ dra upp honom från hans sängen och sen får man tvinga i honom frukosten.. Hehe, min lilla bebis♥ Du är allt speciell! :) Nu hadejag tänkt att jag skulle få ner något i magen och dricka lite te.

Ser ni hur trött min baby är, ligger och blundar. Hihi

Filmkväll!

Ikväll har jag och BabyBoy en riktig filmkväll! :D Har precis tittat på Confessions of a Shopaholic, den va faktiskt bra! :) Lite luddig, men skoj! Nu är det dax för nästa film, det blir Yes Man med Jim Carrey. Jag tror att den kommer va riktigt bra! Hope so iallafall! ;D Hoppas ni har en mysig kväll!


some Pic's

Tittade precis till min mail och såg att S skickat bilder fårn Champagnefrukosten! :D



Fatima ser man bara ärmen på, jag, Chlara, Frida, Bea o Mathilda

Typ halva klassen :)

Jag o Fatima på bussen, mkt suddig bild. Haha

Valpträff

Hej sötnosar! Allt bra med er? Själv är jag riktigt trött! Varit på  med älskling och Cesar. Så Cesse fick träffa sina syskon och mamma o pappa. Det var skoj! Hemma va de underbart väder men när vi närmade oss Malmö så började det att regna, suck* men de gick snabbt över och solen kom igen, men så höll det på, sol, regn, sol.. ja ni fattar.. Cesar va inte vit längre efter deras lekar och rullande i lera, men kul hade dem!
 
Cesar som kom ca 20minuter efter den "sista" valpen och va minst under den tid valparna va hos maman, men nu är han störst av dem allihopa. Hihi, *stolt matte* :D

Nu ska jag gå ut i det fina vädret innan solen försvinner för dagen, får ju se vad grabarna hittar på ;p (Cesar och Paul)

Vi hörs later Sweethearts!

Todays


Min outfit för idag, hittade inte mina bruna leggings : / så de fick bli svarta. Men det funkar det med!

My newgladiators :)
Inte precis som jag tänkt mig, men I like'em!

Mango Berry Swril

Hej Darlings! Hur är er midsommarafton, bra hittils? :) Min dag har iallafall varit lugn. Har ätit god mat och haft trevligt sällskap. Blir inte mycket mer idag än att bara mysa och smaska på en massa godsaker som jordgubbar och så :) Just nu så provar jag faktiskt Ben & Jerry's för första gången.  Blev Mango Berry swirl. En sorbet med riktiga mango bitar i. It taste good! :D Men tycker nog att det är lite överskattat. Får prova en annan smak nästa gång, kanske passar mig bättre?

Vad tycker ni om Ben & Jerry's och vilken är er favorit?

Welcome Mr. Sun!

Nu börjar solen titta fram. Welcome Mr Sun! We've missed you!


Uppe med tuppen, nästan iaf ;p

Hej Mina söta läsare! :D Glad Midsommar på er! Hoppas ni får en riktigt bra midsommar afton! :) Här började det precis regna och åska, men får hoppas att det går över snart. Haha, typ ingen risk när de öser ner. : /  Sitter i bilen nu, skahämta upp lite öl. Hihi.Sånt vill man ju ha när det är  midsommar afton.. INte jag iallafall. ;p

Vaknade tidigt idag, redan vid 9. Så har redan hunnit med en hel del :D Känns faktiskt riktigt bra när man väl är uppe och märker så mycket extra tid man får. Men skönt är det att ligga kvar i sängen någon extra timme ;p

Vad har ni för planer för denna högtidliga dag då?

Burn-E

Sjukt rolig! Men jag låter minifilmen tala för sig sälv. Hihi

 

Nu ska jag sussa sött! Hoppas ni haft en fin Torsdag! See you in the morning!
S w e e t   D r e a m s !

Bracelet

Känner mig riktigt kreativ idag, haha.. Som ni nog såg i mitt förra inlägg så köpte jag de nya numret SOLO idag. Till fick man bland annat ett armband som är flätad "läder", haha äkta plast ;p Jag kom på att jag några berlocker och satte dit ett litet silvrigt hjärta, inte fint? ;D


V a d   t y c k s ?

Marabou Sommar..

Hej Hej! Riktigt dålig updadte, I know! Men fick min mini laptop av älsklingen idag! :D Så den har stått och uppdaterat en massa saker ända tills nu.. Under tiden som min dator åkte jag och babyboy till Coop och handlade massa gott till denna torsdagskväll. Så nu ligger v och knaprar på det. Hihi..

Detta har vi bunkrat upp med

Ni ser, vi har att göra hela natten. Hihi ;p


När jag gick runder i affären så fastnade jag vid en ny sort Marabou choklad som jag bara va tvungen att prova!
Marabou sommar Limited edition. Choklad med torkade jordgubbsbitar i.
Faktiskt riktigt gott! :) Värt att prova!

Design by Kenza

Surfat runder lite och kom in på Bracy.se. Såg att månadens armband är designat av Kenza Det är ett riktigt fint armband! Bjussar på en bild! ;D

Det är även Kenza som står modell, ofcorse ;p

Armbandet finns att köpa här för 289:-

D r e s s e s

På Fredag är det midasommarafton, kanske du är bjuden på fest och inte vet vad du ska ha på dig? Här är några klänningar som jag hoppas kan ge sig lite inspiration!   E n j o y !



Time to..

Time to sleep! Ses imorgon sötnosar! Sov sött!

Found 'em och nu phone ;p

Holla! :D haft en bra Tisadag? Mine was good ;p Tog tåget till helsingborg så jag va inne 12.50, började inte jobba förrän halv två så jag tog mig en runda på stan :D Hittade gladiatorsandaler. Wiie! Finally! Lägger upp bild imorgon, orkar inte nu. Hihi.. Mamma hämtade ut min nya mobil också, så när Paul hämtade mig efter jobb åkte vi hem till mig och hämtade den. Så nu sitter jag här och överför alla bilder från min LG till mina Sony ericsson. Så typist att de inte är samma minneskort, hade varit så mycket enklare då. Men life isn't easy ;p Haha, kidding .  Nu ska jag titta film med älskling! Hörs Later!

M y   N e w   P h o n e  ; p

BiGG KiSS!

Godmorgoon!

Godmorgon Allihopa! :D Hoppas ni sovit gott! Själv har jag vaknat upp på mycket bättre sida idag än igår. Skööönt! :) Nu sitter jag här i sängen med laptopen i knät och Cesar bredvid som ligger tätt intill. han är riktigt morgon trött min bebis! Idag ska jag jobba, börjar halv två och slutar halv nio.. En sak jag glömde berätta igår va att jag luskade fram ur Paul vad min studentpresent är för något ;p Eftesom den är forsenad med posten så har jag inte fått den ännu.. Det är en *trumvirvel* Mini Laptop, som jag ska ha som bloggdator, får ett mobilt bredband från tre också. Tack min fina underbara baby! : *  Fick precis sms från posten också, min nya mobil har kommit så jag kan hämta ut den, men hinner inte nog innan jobb så de får bli imorgon.. Hatar att vänta när man ve att det bara är att hämta. Hihi.. menmen, jobbet går ju i första hand. Nu ska jag piffa upp mig lite inför jobb. Vi hörs Later!

BiGG KiSS!

.......

Hej Sweethearts! Hoopas allt är bra med er! Min dag har varit bajs.. Men de blir hopfully en bättre dag imorgon.. Har letat gladiatorsandaler hela dagen, men inga som dem jag har i huvudet.. Hihi, ovanligt!? Men iallafall jag blev skit sur över det.. Nu ligger jag i sängen och mår helt konstigt. Gullig som min älsking är så är han nu iväg och handlar den nya VR och Choklad till mig, är han inte underbar? ;D Men nu kommer älskling.. hörs later!

Lite shopping och så..

Hej bloggen! Idag har det varit elt underbart väder! sol sol och sol ;p Jag och Babyboy åkte till en skog med Cesar och vandrade runder i några timmar, hur mysigt som helst! har även hunnit med lite shopping idag, och mer blir det imorgon (A) jag börjar bli mitt vanliga jag igen nu efter i fredags, fortfarande lite hes och seg.. Lite ont i fötterna fortfarande med, men de är ju inte så konsigt med tanke på att jag hoppade och dansade hela dagen och halva natten.. hihi.. Imorgon ska jag gå brevid på jobbet. ska vara där 7 på morgon. Kommer va kämpigt att gå upp, men de ska jag klara! ;p

Detta köpte jag idag!

Linne 89:- på New Yorker
Mini Bolero 89:- på New Yorker
Jeans 399:- också Ney Yorker


Har fått fläskläpp, men vet inte hur var eller när. Hihi, De e illa ;p

Long time no see..

Heej Bloggen!! har varit dålig update. Sorry, men hoppas ni förstår. För jag tog STUDENTEN igår!! :D Fy fan de va så  kul, en av de bästa dagarna i mitt liv! Vi hann med så mycket.. Champagnfrukost, tura till Danmark, men hoppade aldrig av båten.. Sen skolan med mat och snack i aulan mm.. Sen va det utspring från skolan och vidare ner från kärnan. Efter det så hoppade vi på flaket, BÄSTA! det var pissväder regn och blåsigt, men de glömde jag och fatima snabbt. Vi stod inte stilla många minuter på den 1 och en halv timma som vi va på flaket. Hoppade, dansade och skrek för livet! Fyfan.. Vill bara spola tillbaks tiden. De andra i klassen va helt tråkiga stod i ena sidan av flaket och tittade på alla andra så jag och fatima hade hela flaket för oss själva. Fett kul! :D När vi klev av flaket såg vi hur smutsiga vi var. Haha lera över hela klackarna och allt. Men det struntade vi i för de va STUDENTEN!! När jag kom till min mottagning som va hos fajmo o fajfa va alla gäster redan där. Jag fick massa presenter och sen va de mat. tack alla för allt fint jag fick! Blev verkligen jätte glad! Efter min mottagning så bar det av till Shake, sendan va vi inne på både Cardinal och Tempel. Så kuuul! Dansade hela tiden så har rikogt ont i mina "trampdynor" efter mina 9cm klackar.. Men det är det verkligen värt ! 12 Juni 2009 är en dag jag aldrig kommer glömma!

Dans på flaket!

Jag och fatima! We roule! ;p

Min tjocka farfar i min studentmössa sjunger - Fyfan vad jag e bra för jag har tagit studenten....!
 
Jag, fatima och Chlara

Jag plattade mitt hår innan jag åkte till champagnefrukosten, det är väldigt svårt att tro när man kollar på dessa bilderna. Hihi ;p Men, i didn´t give a fuck! ;p

TACK ALLA SOM FÖRGYLLDE MIN DAG!!!

.....

Hej Bloggen! Nu har jag äntligen kommit hem och duschat av mig dagens många händelser.. Puh, har varit uppe sedan halv 9 och har inte fått en enda lugn stund.. baka, handla, dekorera, lämna Cesar, fixa flaket... Ush har gjort så jäla mycket! Är super trött! och detta som skulle vara min dag att bara ta de lugnt och pyssla om mig själv innan dden stora dagen..

Blev lite shopping idag.. Smink och en plånbok, hade ingen liten som fick plats i väskan jag ska ha imorgon så fick bli en ny ;p

H&m's egna Bronzepowder - 49,50:-
Foundation, Maxfactor coloradapt pris?
Maxfactor False lash effect mascara (vattenfast) 160:-
Isadora vitkajalpenna 75:-
Björn Borg plånbok 199:-
Rexona deostick 42,50:-

Nattinatti

Godnatt sötnosar! Nu ska jag krypa under täcket och sova. Blir en stressig dag imorgon. Har hur mycket som helst att göra, men ska försöka att uppdatera så gott jag kan, i mån av tid. Shiiiit! Kan inte fatta, i övermorgon tar jag studenten!!!! Anyways, hoppas nu haft en fin dag. Godnatt och sovgott! :)

Mmm..

Hey Everybody! :D Har ni haft en bra Onsdag?
Jag och baby åkte o handlade, blev massor med varor, fyllde nästan en hel kundvagn. Hihi, när vi handlat åkte vi hem till mig och lämnade av alla varor. Vi hade ganska bråttom vid den tiden eftersom vi skulle hämta min papi och min frabror i Ystad när dem kom med båten. Så det blev att snabbt köpa varsin kebabrulle, slänga i sig maten och fortsätta färden. Hihi., Förresen när jag tittade på mitt konto idag så hade mina skattepengar kommit! :D HappyHappy! Helt perfekt nu inför studenten och allt! :)

Min fina Cesse in the car ♥

Rain

Fan! Det bara regnar och regnar.. Ska de vara såhär dåligt väder hela veckan?!! Vill ju ha sol och fint på studenten!!! :(

Seeeg!

Godmorning Boys and Girls! ;p Hur står det till med er idag? Här är de väldigt segt må jag säga, skulle egentligen gått brevid på jobb idag, men det blev inte av.. Jag har åkt på en förkyldning, jäkla skit! Har legat och läst ett tag nu på förmiddagen. Har kommit en bra bit i boken nu. Så spännande! Idag blir det att handla en massa, ska ha ostbricka, en massa dricka, chips och dekoration.. Ja en massa andra saker med, snacka om att jag kommer att vara helt slut efter min shoppingtur! ;p Men det känns skönt att nästan allt är klart nu. Jag har allt som jag ska ha på mig och plakatet är klart. Nu ska jag bara fixa detta idag och sen imorgon har jag fullt på schemat. Baka 4 kladdkakor, fixa hemma hos fajmo och fajfa, lämna Cesar i Malmö hos uppfödaren som ska passa honom tills Lördag.. Sen på kvällen ska jag dekorera släpet. Haha, snacka om att man känner  sig stressad! Tur att min bofriend och min family hjälper mig annars hade jag gått under jorden. Hihi..
Men nu hade jag tänkt att jag ska fortsätta att läsa lite i min bok, den är såååå bra! :D Vi hörs Later!
BiGG KiSS!

To Late

ush, jag borde ha lagt mig för länge sen! Ska upp halv 6 imorgon eftersom jag ska till jobbet och gå brevid.. Börjar 7 zzZzZZzzz. Rikitgt längesedan jag va uppe så tidigt. Sen har jag massor att göra, hämta pappa i Ystad från båten och åka och handla allt som behövs tills på fredag då det smäller :D Men nu ska jag försöka varva ner innan jag kan fall asleep. Tänkte läsa några sidor. Haha, ovanligt ;p

Blev klar med plakatet för ca en timma sedaden och såhär blev det ;

Vad tycks?

nej, dax att slå upp boken i några minuter ;p See you in the morning Sunshine!

BiGG KiSS!

Tisdag

H
ej bloggen! :D Min dag har varit hektisk om man säger så.. har ändå gått effektivt måste jag säga. Har hunnit med massor, fått in nästan alla pengar till flaket och hunnit med att handla lite också :) Blev strumbyxor och örhängen. Hade svårt att välja vilka örhängen jag skulle köpa, så det fick bli tre par. Hihi.. ;p

Örhängen 29,90:- /par
Strumpbuxor 59,90:- /st

Vilka örhängen tkr ni va finast?
Haha,vår rektor va så bäst på "sångträningen". haha ska se om jag kan ladda upp en film på Youtube sen och få in den i bloggen. Haha.. Nu ska jag iallafall pyssla ihop mitt plakat till sammans med Babyboy. LATER!
BiGG KiSS!

Bed Time Soon

Så, nu har jag brushat mina tänder, ska krypa ner under täcket och läsa lite innan jag ska pömsa. Blir en intensiv dag imorgon. Ska hem och hämta alla skolböcker innan jag ska till skolan. Haha, vi ska ha typ sångträning inför studenten imorgon och vår helgrymma rektor Åke ska vara "sångpedagog" som han kallar  sig. Det kommer bli så jäkla kul! :D Finns ingen rektor som är så kul som han. Hihi.. Nej, dax att hoppa i jamasen!

Hoppas ni haft en fantastisk Måndag kära vänner! Tomorrow is a new dag!
Sov gott och dröm sött!

BiGG KiSS!


Got my nails done

Hej allihopa! Nu har jag varit lost i min bok i några timmar, haha. Böcker e ju farligt ;) Man fastnar lätt, om det är en bra bok vill säga ;p Låg i soffan i uterummet med en filt över mig och solen värmde mig. Mysigt!

Som jag skrev innan så har jag varit hos Sofia idag, hon fixade mina naglar, så nu är dem studentfina! :) Vi pratade och cathed up lite, va ett tag sedan vi sågs. Har verkligen saknat henne! : * Är i Landskrona och har varit ute med Cesar och lekt massor meed Cesar ute i trdgården. Jag sluta aldrig att beundra honom, han är så fin! Man kan inte undvika att få ett leende på läpparna när man ser honom komma springandes mot en med sin klumpiga valpstil. ♥


Sofias blogg hittar ni HÄR

Hur har er måndag varit? Good or bad?

BiGG KiSS

Morning!

Godmorgon! :D Hoppas att allt är bra med er och att ni sovit gott! Jag har sovit gott, men hade gärna legat kvar några mer timmar. Jag har precis kommit hem från skolan, ja här hinner vi med massor. Haha. Men det var ju som sagt sista chansen att köpa biljett till efterfesten på studfenten, så nu är det gjort! Ska vara hemma h0os Fia vid 11-tiden och fixa naglarna så jag ska bara äta något sen blir det att börja cykla. Hihi, får hoppas att jag kommer ihåg hur man gör ;p

Ha en underbar Måndag så hörs vi Later!

BiGG KiSS!

First and last..

Det blir ett sent första och sista inlägg för idag.. Förlåt mig för att ag varit så kass med min update de senaste. Imorgon är det måndag och lovar att den nya veckan ska bli en nystart för mig, med nya friska tag! :D Idag har jag varit värsta hemmafrun. Jag har städat, lagat mat och hunnit med att baka en kladdkaka dessutom! :) Känner mig väldigt duktig nu efteråt! den städningen va verkligen nödvändig, men nu syns de knappt att man städat för Cesar min lilla knutte har tuggat i en tygleksak så det ligger små bitar av den överallt! Suck* Men så är de när man har hund. Just get used to it ;p Imorgon har jag verkligen en stressig dag framför mig. Jag ska till skolan och köpa mitt studentpass, det är sista chansen, men har ingen aning om var eller när man ska möta upp tjejen som har hand om det och hon svarar inte på mitt sms.. Sen vid 11 ska jag vara hemma hos Fia för hon ska fixa mina naglar. Äntligen! jag har verkligen längtat efter att fixa dem. Är trött på att måla och ha mig! Nu ska jag göra mig redo för sängen och mysa framför tvn med älskling innan jag ska slockna från denna söndag. Hoppas ni haft en fin Söndag! Vi hörs imorgon Sweethearts!
G o o d   N i g h t   S l e e p   T i g h t !
BiGG KiSS!

Lördag

Heeey! :D Idag är det Lördag. Skönt! Jag är fortfarande lika seg som jag va igår.. helt sjukt! Kom precis hem från Landskrona, va ju på kalas för pauls bror, pappa och brorson.. Det va god mat och allt. Men nu efteråt är man ganska seg, jag fick agera barnvakt. En liten kille som fått för sig att han är kär i mig så han släpar runder med mig över allt. Hihi. Han är söt :)  Nu ska ja lägga mig och vila en stund och se om man blir något piggare.. Ha en fin lördag så hörs vi Later!

BiGG KiSS!

Gyllene räven


H
ej Bloggen! Mitt första inlägg idag. Hihi skandal! Men jag har blivit helt uppslukad av en bok som jag läser. Haha, jag som inte brukar tycka om att läsa. hihi, men det är Gyllene räven av Wilbur Smith som har fått mestadels av min uppmärksamhet idag.. I bilen, vid matbordet.. ja, all over the place ;p Har nog inte varit det roligaste sällskapet för babyboy idag... Men vi har båda varit sega, blev två filmer igår så somnade vid halv 4 och va upp vid elva ZzzzZzZzzz.. Nu hade jag tänkt vara lika tråkig igen och återgå till min bok, haha jag kan inte fatta att det är jag, Lilmarie speaking!? Not like me.. Ska lägga mi i hyffsad tid idag, ska ju på födelsedagskalas imorgon så måste vara pigg. Hihi Ne nog från mig idag. Ha en underbar fredagskväll! Sov gott och dröm sött när det är dax att nanna kudden.

BiGG KiSS!

FilmTajm

Hej Sweethearts! Sry för en usel bloggdag, men har haft annat för mig. Ska snart titta på film med min babyboy, tror det blir Disco Daggarna, låter ju inte superbra om man säger så. Hihi. Det ska vara en komedi iallafall :)

Idag har jag varit på CenterSyd med Paul, köpte presenter tills på Lördag då vi ska på kalas hos Pauls parents. Hans bror, pappa och brorson har ett kalas ihopa. Vi hittade till alla iallafall. Men S babys bror fick sitt idag eftersom det är idag han fyller år. Blev lite fel med ett plagg han fick, to small, så vi får sticka o byta imorgon. :)

Ha en underbar kväll allihopa!

BiGG KiSS!


Sov Gott!

Ha en underbar kväll allihopa! :) Nu ska jag play some cards med babyboy! Innan det är dax att säga adjö till denna dagen som nu snart är passerad.
Sov gott och dröm söta drömmar!

BiGG KiSS!

Sunkissed


L o v e   i t  ♥

Min favorit parfym genom tiderna är J.Lo - Miami Glow, tvärr så hittar jag den inte någonstans längre, vad har hänt? : / Men nu har en nykomlig kommit, J.Lo - Sunkissed och den är nästan, men bara nästan lika god som miami glow, så nu vet ni hur jag kommer lukta i sommar ;p

Vad tycker ni om J.Lo's Sunkissed och vet ni kanske var man kan köpa Mimai glow?

BiGG KiSS!

wednesday

Hej Bloggen! Har haft en ganska lugn dag, men har ändå haft mycket att göra. Hihi, hur de nu går ihopa ;p Va i skolan och fixade med våra "flaggor", ett ska hänga på skolan och två på flaket som vi ska åka på. Vi gjorde handavtryck på en av dem. Haha, snacka om bra färg!! Har fortfarande inte fått bort all färg från handen. Hihi.. Jag fick dra innan vi hann bli klara för att jag o babyboy skulle hem till min faster och hämta flyttkartonger, jag och min mami ska ju flytta vid månadsskiftet, ush vill inte!! Jag som alltid tjatat om att jag vill flytta, och nu när det väl händer så vill jag inte längre hihi.. Händer nog inte så mycket mer idag, ska måla mina nails och lite så bara.. Det var ett bra tag sedan jag gjorde det. Hihi, latis jag är! ;p

In bed..

Nu har jag bäddat ner mig i sängen, men kan inte sova.. Känner mig inte alls trött : /  Cesar sover som en stock, men det gjorde han redan vid tio tiden. Min lilla ögonsten♥ Helt slut efter dagen. jag och paul spelade kort och mös med tända ljus ett bra tag, kom typ precis in. Han är nere i köket och bankar med något, jag har ingen aning om vad.. kan ju säga att det inte varit helt fel med morotstavar och grönsaksdippa, hehe synd bara att jag redan borstat tänderna.. :$


Är så nöjd med mitt hår nu :D

Ja, det jag  kom in här för var att säga god natt till er cuties! Hoppas ni sover riktigt gott och drömmer vackra drömar! :) See you in the morning!

BiGG KiSS

My Day!

Hej bloggen!! Förlåt för bad update idag, men har inte riktigt haft tid, eller lust att sitta inne vid datorn.. Har varit med Medina på stranden. Fast när vi väl kom dit blåste det så blev att sola smalbenen lite. hihi.. Satt och snackade om allt möjligt. Sen kom min älskling och hämtade oss. Körde medi hem och vi stack hem och lagade mat.. Eller lunch.. Soppa och mackor.

Vid sju eller åtta kom medi och Ivan till oss, vi stack till stranden igen. Käkade glass men snacka om storm haha. Så vi drog hem till oss igen och satt och snacka i uterummet. Mysig dag! :) Nu håller älskling på att göra pizza som vi ska smaska på medans vi myser i uterummet med tända ljus och spela lite kort hade vi också tänkt göra. :)

Detta har min lilla älskling Cesar sysslat med idag. Haha, så underbar han är! ♥

Hur har er dag varit, har ni hittat på?

BiGG KiSS

NightNight

Har precis tittat på Wolverine, den va faktiskt riktigt bra! :)

Jag har hjälpt Babyboy att tvätta bilen idag. :D Sen dammsög jag och tog med ajax på insidan. FAAN! Snacka om att Cesars päls finns över allt!! Ska snart nanna kudde så vi hörs imorgon! Sov gott och dröm sött!
 

BiGG KiSS


Mysdag!

heeej allihopa!! :D hoppas det är bra med er idag! Här är det helt fantastiskt! har varit i skolan, eller i stan med klassen och ätit ute. Det var verkligen mysigt! :) Nu är jag i Landskrona, verkligen proppmätt!! Ska gå ut i det fina vädter nu hade jag tänkt!  :)

Jag i morse innan jag åkte till skolan :)




Hoppas ni får en underbar dag sunshines!

BiGG KiSS