"Sno stilen"

Kommer ni ihåg bilden jag la upp på Vanessa? Iallafall, jag fick massor av kommentarer om att hennes outfit va snygg, vilket jag verkligen håller med om, så jag har kikat runder och satt ihop en "sno stilen"

En update på vanessea outfit:





Gladiatorsandaler  - asos.com
Skjorta , Väska ,Solbrillor , armband - hm.com

Long time no see

Hej Bloggen! Missed me?! Hihi.. ;)
Är ledsen att jag inte hann blogga igår, men hade lite jobbigt.. Hände en hemsk sak, men det har löst sig igen, som tur är.. Tycker att det är lite för personligt så jag väljer att inte dela med mig av det här i bloggen.. Idag har jag haft en underbar dag ute i solen.. När jag skulle köpa frallor imorse så köpte jag med mig en glass, Magnum temptation, så det blev min frukost.. Haha eller förrät till frukosten. den va god men lite mycket nötter inuti.. Köpte även ett nummer av den nya VR, som de flesta nog vet så är det the big blogger Kenza på framsidan. Skit söt! Så jag satte mig ute i solen med min upplaga och njöt... Och ja! Jag använde solkräm haha, i mängder men har ändå lyckats att bli lite röd på bröstet.
 Just nu sitter jag hemma hos Pauls parents.. I uterummet. Börjar bli lite kyligt nu, men jag vägrar att gå in innan solen gått ner..  Vill ta vara på heela dagen ju! ;) Kan ju altid svepa in mig om en filt om det blir kallt. haha..Cesar är nu hos sin föräldrar i Malmö och hälsar på. Saknar honom sjukt mycket! Vill att han ska komma hem! Min lilla bebis!!♥ Så tomt utan honom! Men det är bra att han är där nu för då får han lära sig hur man skall bete sig mot andra "medhundar" Hihi.. Idag blir det en lugn kväll som är ganska innehållslös,bara mys framför Tvn och gott att äta. Är ledig fram till Tisdag. Vädret ska vara fantastiskt hela helgen så det är helt underbart! ska verkligen vila upp mig så att jag kan ge allt i skolan. Sista spurten liksom. ;p
Hur har ni haft det idag? Och vad ska ni göra ikväll? Det är ju valborg, hade jag helt glömt. Tihi..

Frossa

God kväll! :D Nu har jag tittat på Desperate Houswifes och lite så.. Huvudet känns bättre nu.. Slängde ihop en kladdkaka efter vi ätit. Den satt jag och smaskade på undertiden som jag kollade på my favorite show! ;p Börjar inte förrän ett imorgon eftersom vissa i klassen har de nationella provet i Svenska B då så vi andra får vara lediga från lektionen! :D Wiiie låång sovmorgon!!


Tog lite frukter som fanns kvar sedan vår picnic i Söndags.. Blev passionsfrukt och physalis riktigt gott.. och glassen sviker man ju aldrig! ;D

Ush...

Hej allihopa! Hoppas att det är bra med er idag! själv är det ont i huvudet! Ush, men vi har iallafall fått solen tillbaka. Härligt! Paul står ute och gillar medan jag sitter här.. Tror att jag ska vila tills maten är klar faktiskt.. Har extrem huvudvärk! Förlåt för min oaktivitet på bloggen, men skriver mer ikväll när min headace har lagt sig! Kanske ska slä'nga ihop en kladdkaka, kanske gör susen? ;p LATER!!

Sunshine is gone


Hello!
Har precis kommit hem, har inte alls varit hemma idag.. eller jo typ 5 minuter innan och släppte av Cesse och gav honom mat.. Paul kom och hämtade mig efter skolan, sen åkte vi till Landskrona. Varit där typ hela dagen, grillade och hade jätte mysigt! Sen så lämnade vi av Cesse som sagt, åkte in till stan och träffade Ivan och Medi. Tog en fika och snackade skit som vanligt. På min håla så träffade jag sofia, mer än en månad sedan sist. Ush, förlänge! Vi tog först latte och satte oss i solen och mös, tittade runder i affärer och tog igen all tid som vi inte träffats på.. Sen beställde vi varsin fetaosts-sallad to go och promenerade ner till hamnen och satte oss i solen och åt. Have really missed you fia! Så min dag har med andra  ord varit ganska händelserik! ;p Vi har haft underbart väder hela dagen ända tills en timme sedan typ, precis när vi skulle åka hem så började det regna, USH! Hata regn!! Hihi, de gör min lilla bebis också, han ville in så fort han kissat! Hihi, min sötnos! ♥
Imorgon börjar jag sent, typ 11 så kan vara uppe lite längre idag.. Kanske slänger upp ett inlägg till, men lovar inget! Man vet aldrig när jag somnar.. Tror jag lider av den sömnsjukan när man somnar på underliga tider.. och platser utan förvarning. haha!! Ha en underbar kväll! Förresten, fick mitt löshår idag! :D

Snart blond igen. Miss it!!


The Sun is So Shiny!

Godmorgon Sunshines! Vi har fått en underbar morgon idag! :) Solen skiner och det är redan ca 13 grader ute, almost summer! ;p Jag sitter i skolan just nu.. Segt känns som att tiden står stilla här inne. Är en sådan befrielse att komma ut ur entrédörren och promenera iväg. Haha.. Nej, nu ska jag pinna ner till lasarettet och plocka ut lite cash, sen möta upp fia när hon kommer med the bus. :)
Later!


Get to Bed soon

Snart läggdax för min del är riktigt trött! Ska dessutom upp tidigt imorgon.. börjar lite över 8. Har en lektion och sen en lång håla, från 9.45-12.50 så jag och Fia har planerat in lunch och en runda på stan. mysigt, va riktigt längesedan jag och fia träffades! Nu har jag legat i sängen och läst DV och NU!, samtidigt som jag tittat på fimen med Sandra Bullock och han britten och tryckt i mig choklad. Hehe.. I know! Men kan verkligen inte hålla mig borta! Detär ju så gott!:p Har förövrigt fortfarande träningsverk sedan i fredags, och jag lovar, det hörs! haha.. Paul blir galen på mitt klagande.. Nej.. Dax att tigga till mig en massage, sen blir det att sussa... hoppas ni haft en fantastisk helg med underbart väder!
Sov Gott och dröm Sött!

Funny Fruit

Hey Sunshines! Har haft en helt underbar i solen! Som jag skrev tidigare idag så var jag, Paul, mamma och Cesar på Picnic. Så mysigt! Vi togmed oss pålägg och sånt, mammas nybakta kanelbullar. Vi köpte frallor och dricka på vägen dit. Paul överraskade oss med massor av exotiska frukter passionsfrukt, stjärnfrukt, blodgrape och en taggig om jag inte vet namnet på.. Ser ut som en blås fisk. Hihi :)
Så fort vi kom hem, vid sjutiden så satte vi igång grillen. Så har precis ätit en god grillbit med ris och en läskande sallad! :)

Sunday..

Godmorgon! Idag är det söndag, fy vad helgen går fort förbi! Imorgon är det skola igen.. olen visar sig inte så mycket idag, men värmen finns här!  Känner mig helt seg idag, men ska ut med Paul, mamma och Cesar till en skog och ha pic nic.. Mys! Mamma står och bakar kanelbullar som vi ska ha med oss så det doftar underbart i hela lägenheten! :D Nej.. Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag piggnar till!
Ha en fin Söndag!


Korall, absolut my color! What's yours?

Halloj! Siier här och inväntar kvällen.. Ska snart iväg, in till Helsingborg, träffa några vänner idag med. The same persons actually. ;p Jag är redo för kvällen! På med jackan och skorna sen är det bara att pysa! ;D  
Målade mina naglar som finish på min manikyr stund tidigare idag...
 
...Det fick bli mitt nya lack som jag inhandlade igår.. Korall! :D Trivs suuperbra i det!



Och såhär blev det idag! Älskar denna boleron!

Vilken färg trivs du bäst i?

Ni får ha en underbar lördagskväll allihopa!

Nice nailkit

Hej bloggen! Jag var jag ute på soppning ganska tidigt! Hittade lite saker som jag behövde, solkräm, ny ansikts toner och hittade även ett Depend mirakel kit. Det innehöll nagel/nagelbandsrengöring, myrraolja, nagelbandskräm och handkräm. Så det har jag grejat med ett bra tag . Mina händer är riiiktigt soft nu! ;D Känns riktigt skönt! Sitter och vräker i mig Polly Hazel cocnut för tillfället, men ska snart ut en sväng med Cesar, men det får gå sakta, har riktigt mycket träningsverk, kan knappt gå ner från trappor, upp på trottoarer spelling?, Ush vad jag gnäller! Haha..

Black or Red, Red or Black?

När jag borstat tänderna och hoppat i jamasen så var jag inte alls lika trött längre, precis som att den skarpa mintsmaken på tandrämen gör att man piggnar till.. Har suttit oc kolalt in lite stuff på asos.com. Finns en massa fina saker! Hittade två klännigar som va extremt söta! Men svårt att veta till vilket tillfälle man ska använda dem.. Jag är inte typen som går på Fancy party's varje helg precis ;p Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, for real! Hehe..

Vilken gillar du bäst? Jag lutar nog  mest mot den svarta faktiskt.. ;D

Sååå sömnig!

Hello Everybody! ;) Nu är jag hemma igen.. Blev att jag och Paul åkte  och käkade med våra vänner. Sen tittade vi lite på street race som va vid Väla, hehe.. Så längesedan vi kollade på det.. Typ 1 år. Lite nostalgi. hehe.. Nu är jag mer död än levande känns det som. Känns som att ögonen inte kan hålla sig öppna mycket längre, trots att jag drack en latte för typ en halvtimma sedan.. Ingen verkan alls idag. :p  För min del blir det Soova aldeles strax ska bara get ready for bed, sen är det hopp ner i loppelådan ;) Känner att jag börjar bli förkyld, Medi kan det vara du som smittat mig? ;) Haha, din stackare så jobbigt ut för dig med den värsting-fökyldningen! Ush nej.. Nu ska jag tvätta bort sminket och brusha tänderna. See you in the morning!
Sleep Tight!

 


Med i tävling!

Jag är med i en tävling om en studentklänning hos Lily.. Håll tummarna för mig! ;p Nej, nu ska jag sticka. Have a really nice evening! Puss

Dissaster!

Var ute med Cesar på en joggingtur innan. haha, man kan väl säga att den började i katastrof.. När vi kommt  typ 500 meter så finns det en hund inne på en trädgård längs vägen vi sprang på och den skulle givetvis skälla på Cesar. Han blev rädd och ville tätt in till mig, inte lyckat. På något sätt så gör jag fälleben på mig själv och stupar rakner i grus och sand. Ont!! Haha, måste ha sett rättså kul ut, ägaren bara stod och stirrade, Dumass! jag skyndade mig upp på fötter igen kollade omkring mig, ni vet så man gör när något är extremt pinsamt, och fortasste att spinga utan att titta mot personen i trädgården. Tur att jag bara fick två små skråmor på min hand! Haha. ush. Men annars gick det hur bra som helt. Kan ju meddela att jag redan har träningsverk! - Yepp, så otränad är jag! ;)


Nu har jag varit inne i duschen och gjort vid mig i lugn takt. Ingen stress, så underbart med Fredagar! :) Såhär ser jag ut ikväll! Inget speciellt, men i don't care, är skit trött, vill bara få i mig lite mat. Haha.. Matmonstret, that's me! ;D
Hoppas ni får en fantastisk fredags kväll!!

jogging

Hej Bloggen! Idag är det Freeedag! :D Helt underbart, precis som vädret vi har fått! För tillfället sitter jag och målar mina naglar. Ska snart ut och springa en runda med Cesar hade jag tänkt! Haft en kort dag i skolan, en lektion bara. Superskönt! Nej, dax för mig att byta om nu.. Ha en underbar dag! Puss!

My Day

Har haft en helt underbar dag i solen, massor av skräpmat och många skratt! :) Blev ju bara en lektion idag efter min försovning. FY på mig! Hade ett "gruppdiskussions"-prov. Ojdå! Men det var inte så svårt. Handlade om sömnen. Vad som påverkar den positivt respektive negativt.
Paul körde mig in till skolan, påvägen plockade vi upp varsin pasta kebab, Yummie! Hade min lektion och sen så tog jag tåget till Landskrona. Satt i solen och myste, sprang runder med Cesar i trädgården. Snacka om dålig kondition! Haha. Jag börjar flåsa efter en halv minut! Träffade våra vänner en snabb sväng och sedan hem. Nu är jag verkligen trött! Ska betala in för mitt löshår nu så jag får det i början av nästa vecka. Wiiiiie! Hur har din dag varit?
 
En del av min dag i bilder!


Min fina Bebis! Helt underbar är han! ♥

Answears

Hej allihopa! :) Här kommer svaren från frågestunden igår.

Hur gammal är du?
- Jag är 18 år, fyller 19 i Juni :)

Har du pojkvän?
- Ja jag har en pojkvän. Firar snart 3 år tillsammans! :D

Bor du hemma?
- Ja, hemma bor väl alla? ;) Haha, ja än sålänge bor jag hemma tillsammans med min mamma, men söker lägenhet för fullt. Det är ju så svårt att få lägenhet i Helsingborg!

Vilken skola?
- Jag går på Petri vårdgymnasum i Helsingborg

Vad heter din närmsta kompis?
- Jag har så många kompisar som är mig nära, men den som vet mest om mig heter Fanny.

Vad är ditt favorit märke gällande ansiktsvård?
- Jag gillar att prova en massa olika, man kanske hittar en ny favorit? Har inte alla produkter i samma märke. Just nu använder jag NIVEA Visage Refreshing toner och Washing gel. Och ansiktskrämen jag använder är OLAY Classic Beauty fluid
 


Hoppas ni fick de svaren som ni väntade er. Tack så mycket för alla frågor! Super kul. Hoppas jag får ännu fler nästa gång! :D

Damn!

Fan också! Har försovit mig! Vaknade för typ 20 minuter sen. Jävla skit! Så är inte min nästa lektion förrän kl 13. Och det är kanske skönt, men jag behövde verkligen gå på dessa två imorse.. Finns inte så mycket jag kan göra åt det.. :p
Vädret är iallafall underbart redan! :) Va precis ute med Cesar, så skönt ute. Inte det minsta kallt, eller jo.. Lite i skuggan.. Hihi ;D Kommer  nog bli en riktigt fin dag idag! Tänkte hoppa in i duschen nu, så jag vaknar till lite. Hoppas du får en fin dag! 
LATER!


Sleep tight!

Hej bloggen! Hoppas ni haft en fin dag! :) Själv ska jag snart bädda ner mig i sängen med älskling och ta förväl av denna dag. Imorgon är en ny dag och jag ska upp tidigt.. Har inte fått pluggat något heller, FAN jag som skulle råplugga idag.. Men allt kan ju inte gå som man tänkt sig. ;p Känner inte alls för att gå upp klockan sex imorgon. Har dubbellektion av Barn- ungdoms sjukvård. USH, det är  inte alls kul, så ingen kurs jag rekommenderar ;) Nej, dags för mig att borsta tänderna och ta bort min makeup. Sov så underbart allesammans! I will! ;) See you in the morning!

Frågestund hos mig!


Så nu startar en liten frågestund här hos mig, så frågan är fri sätt igång! ;)
Jag lägger upp svaren imorgon kväll! om det bllir mindre än 5 frågor så skickar jag direkt till dig som frågar! :)

Nice


S N Y G G T !
Vanessas outfit en vårdag på stan, vad tycker du, fint eller fult?

Intensiv skoldag!!

Hallo Darlings! :) Har haft en lång och intensiv dag in school. Puh.. Skönt att den är över, helt slut.. Kom precis hem ifrån Hanna, har hjälpt henne med ett arbete om man kan säga så? Det ända jag gjorde va att ställa upp på bild, till arbetet ;) Men det va skoj! Hihii.. Mest när vi skulle bli fångade på bild i luften. :D Tänkte sitta här ett tag nu.. Tog mig precis en bit kladdkaka som jag nun sitter och mumsar i mig. fattar inte hur det kan vara så gott?!!

Budar

Sitter och budar löshår på Tradera, änsålänge leder jag! :D men det kan hända mycket på 20 minuter! Hihi.. Ska ha de på min student, har fått hjälp att hitta ett ställe som är billigt att sätta i det på, men då ska jag fixa håret själv. Tjänar faktiskt riktigt mycket på det! Ska snart gå och lägga mig, men måste först veta om jag vinner eller inte. Annars kan jag inte koppla av sen. Känner mig helt uppspelt. haha.. har aldrig budat och grejat förut :p Kan ju gå och borsta tänderna och så medans jag väntar.. Hoppas ni haft en fin dag! Sov så gott allihopa!


Update (22/4)
Jag vann löhåret! 250:- blev det! :D Happy!!

Bilder från today!

Halloj bloggen! Hoppas att ni haft en trevlig dag! I do! ;D Varit ute i solen och haft det skönt! Så underbart det varit nu ett ganska bra tag, sol och fint every day! Jag är avundsjuk på er i småland, ni har blivit lovade 23-24 grader i helgen.. Kanske ta en roadtrip? hehe ;) Men jag nöjer mig med denna värme, än sålänge.. Fast hade ju inte varit helt fel med ännu mer ,Hihi.. Ska ner och slänga ihop en kladdkaka nu innan Desperate Houswifes börjar, tror jag hinner! ;p Ha en underbar kväll! LATER!

 
Jag och älskling va på Sibylla och åt, fullt med kebab i munnen.. MUMS! ;p

Så varmt att jag använde mina gladiatorsandaler! :D

En del av dagens outfit!


Jeans


Vad tycker du om om vår/sommar trenden med klorblekta jeans? Snyggt eller oanständigt?

Slutat!

Hej allihopa! Då har man slutat skolan för dagen och är hemma igen! Sköönt! Hade glömt att vår lärare är på läger med 1:orna så att vi fick vara lediga. Hur bra som helst en fin dag som denna! :D Sen att vi fick sluta tidigare från samhellslektionen var ju inte helt fel det heller! :D Ska snart iväg en sväng med Paul och Cesse! För fint väder för att vara inomhus! Känner mig på topp och mer därtill idag, Life is Wonderful!


Såhär ser jag ut idag! :) Har fått lite bränna i ansiktet och bröstet! :p

Morning!

Godmorgon bloggen! Jag har precis vaknat upp till en underbar dag! :D Helt fantastiskt väder ute!! Hann tyvärr inte skriva mer igår kom hem sent och var super trött! Hade en mysig middag på Thairestaurang.. Fast där va ett fyllo som va pain in the ass! Efter middagen så kollade vi på Hif lite.. Han ju inte se hela matchen.. men mig spelar det ingen roll. Inte glad för fotboll anyways! Nu ska jag ner och ge Cesar frukost och äta något själv. Sen blir det piffa till mig och åka till skolan.. Ha en underbar dag allesammans! Vi hörs lite senare!

Bilder på Cesar från igår!




Heeeej

Hej bloggen! Hoppas att ni har en underbar dag! Det har jag haft iallafall.. En lektion imorse, sedan kom babyboy och hämtade mig. Åkte till landskrona och tvättade/damsugade bilen.. Jag var ute med Cesar typ hela tiden!! Helt underbart väder!! Nej, nu måste jag sticka igen! Ska på middag med min underbara älskling och min kära pappa!
LATER!

Så...

...Nu får det vara färdig pluggat för idag! Är helt slut nu! Är iallafall klar med mitt arbete om Aloe Vera, det mest näringsrika naturläkemedlet. Så om ni vill ha lenare hud, eller har bränt er i solen så på med lite aloeverakocentrat så gör det susen! ;) Nu ka jag bädda ner mig i sägen och titta lite Tv tills jag somnar, ska upp tidigt imorgon. Hoppas ni haft en fin dag!  Sov gott!



Finally fint! ;p

Halloj! Fick en solig dag tillsist. Var så trist ute imorse. Så jag, Paul och Cesar begav oss ner på vår underbara plats på det öppna fältet när solen tittade fram. Underbart! Har även deklarerat, förstår egentligen inte hur man gör.. men babyboy hjälpte mig! :) Känns som att jag måste ta tag i pluggandet snart.. ush, vill inte! Känner inte alls för det! But I have to! : /  Har arbeten som ska in imorgon.. Oj, nu är det Gossip Girl, have to go! ;)


Me today! :)

Söndag

Hej bloggen! Då va de Söndag.. Ush helerna går för fort, tycker ni inte? ;) Har inte för mycket att göra idag haha! Men måste sätta mig och plugga lite seanre.. Men väntar med det tills ikväll! Fick ett bra tips av en läsare innan, att baka kladdkaka, hur perfekt var inte det? I loove kladdkaka, så det blir det nog lite senare.. Om vi har kakao så det räcker! ;p See you later!

Chocolate shoes


Shoes like chocolate, chocolate like shoes

If not..


If this not is to feel alive then what is?

Underbart i solen!

Hej bloggen! Blev ett sent första inlägg idag kan man väl säga! ;p Har varit ute från det att vi vaknade tills nu. Så underbart väder idag! 16+ i skuggan! Wonderful!! Har varit ute med Cesar i flera timmar! Tog med filt och dricka till både oss och Cesar och stannade där hur länge som helst! Hihi, som vanligt så har jag bränt mig litegrann av solen, fastän jag inte legat och stekt. Haha.. Nu har vi precis grillat. Älskar att grilla! Det är verkligen sommar! Känner hur mycket jag luktar grill nu ;p Får hoppa in i duschen och slänga kläderna i tvätten. haha, känns ju inte så fräsht..
Hur har er dag varit?

Snyggt!


På asos.com har de fått in massor av snygga kläder, i alla fina färger och mönster du kan tänka dig! Funderar på att beställa ett par av klänningarna.. Vilka hade du valt?

Summerfever!


Åååh, sommar kom nu! Dör av längtan efter dig!

Fridaay

Hej Bloggen!! Solig underbar dag! Trots det känner jag mig inte på topp, men en bra bit på vägen! ;D Har precis kommit hem från skolan, har ju bara en lektion på fredagar. Ganska skönt men bussresan dit och hem tar ungefär lika läng tid som lektionen. Haha´.. Menmen.. Håller på att skriva mitt tal till mitt muntliga nationella i Svenska B. Sjukt jobbigt! Men har hittat ämne och bild iallafall, alltid en början! ;p Mitt ämne skall vara kvinnomisshandel och då har jag inspererats, eller kan man säga så? Äh, när jag läste på kvinnansfrid.blogspot.com och blev helt stel i kroppen. Det är så hemskt, men hon accepterr det. Skrämmandefaktiskt! Hoppas att hon klarar sig ur det iallafall. Men det var efter jag läst hennes blogg som jag bestämt mig för att det skulle vara mitt ämne att prata om! Tänkte ta något smått att äta nu, sen får vi se vad dagen har att erbjuda! :D Har du för fredagsplaner?!


Filmtajm

Snart dax för mig att krypa ner i sängen. Är faktiskt riktigt trött nu. har vväl inte vant mig vid att vara tillbaks i skolan ännu ;p Har inte fått så mycket pluggat idag, emn jag har till måndag på mig så det är ingen panik.. Ska kolla på The ringer nu, en film som faktiskt precis började på Tv6. Sov sött allesammans! See you inte the morning!

Gucci


Gucci's vår/sommarkollektion är väldigt animalinspererad, men grymt snygg! Eller vad tycker du?

Sexy


Finns det något som är sexigare än en kvinna i ett par snygga, höga klackar!? Nej, tror inte det. Ett par snygga heels förändrar, eller som jag säger, förbättrar en outfit! ;D Vad tycker du?

090416

Hej allihopa! Hoppas att det är bra med er. Varit dålig med updates idag, men haft en intensiv dag i skolan! Har även pluggat lite nu när jag kommit hem, men känner att nu måste jag ha en paul från det. Annars har min dag varit bra! :) Sitter här med tandskenan i munnen, har succesivt ökar min tid med den på till 2 timmar nu, började på 15 minuter så lite skillnad är det. Hihi.. ;p

Oh My Goood!

God kväll på er! Nu har jag suttit och pluggat nästan non-stop sedan mitt förra inlägg. Känner mig extremt duktig! Proud over myself!! ;D Har bara tagit paus för kvällsmat och för att titta på Grey's Anatomy såklart! Hihi, men nu äääntligen är jag färdig med ALLT! Två stora arbeten och två mindre. Jag som alltid är så seg med pluggandet, men om man bara måste så går det ju faktiskt ganska fort. Haha, skulle tänkt på det innan och inte efter, men äh. That's who I am ;p Nu ska jag gå och borsta mina tänder och ta av sminket, dax att sova.. Ska upp riktigt tidigt imorgon, börjar 8.10  : / 
GodnightSleepTight!


Plugg,plugg och plugg

Så, nu äntligen är jag hemma och har fått lite mat i magen, på mycket bättre humör redan! :D Nu ska jag börja plugga, ordentigt! Har en hel del sker som ska lämnas in i morgon.. Och dum som jag är så gör jag alltid allt i sista minuten.. : / Men man måste ju ha någon dålig egenskap så man får lite balans mellan det bra och dåliga! ;D Om jag börjaar nu och kör på intensivt i några timmar så hinner jag att kolla på Grey's Anatomy, tror det blir ett spännande avsnitt verkade så på reklamen iallafall. Haha lite action mellan grabbarna! ;) Nej, dax att sätta igång med plugget. See you!

Helt slut!

Sitter här i skolan, och har barn- ungdomssjukvård. Känns som att jag ska somna, mina krafter är slut trotts en så lugn och mysig morgon.. Har en massa skolarbete framför mig! Nationella i Svenska B och jätte mycket inlämningsuppgifter i de andra ämnena.. Fattar inte hur jag ska hinna med allt, helt sjukt! Två månader kvar men entermins skolarbebe, känns det som allafall. Hoppas att ni har en bra dag iallafall.. Vädret är inte på topp det heller, kanske där skon klämmer!? ;p Nej, back to school.. Måste fortsätta med mitt arbete, som ska vara klart imorgon, ger man en uppgift som är ett helt häfte med text som man ska läsa igenom + att man ska skriva ett personligt brev som man ska vara klar med dagen efter!? Ja, nu ska jag sluta klaga! Skriver när jag kommer hem.. Tror jag är på bättre humör då! :p
Later! 

Frukost på sängen

Godmorgon! Imorse fick jag frukost på sängen av Paul. Min gulleplutt!♥ Ligger fortfarand kvar i sängen, men dax att kliva upp nu.. Får skjuts in till skolan så har en timme på mig att bli färdig. Hörs under dagen!


Choklad och Desperate Housewifes.

Sitter här med en bit chocolate och kollar på Desperate housewifes, dubbelavsnitt ikväll, kan det bli bättre? ;) Äääälskar det programmet!!! Har övertalat Paul att titta med mig. Hihi :p Kan han väl göra? Efter att det blir det nog att sova ganska snabbt.. Börjar 9.45 imorgon så måste gå hemifrån 8.45.. Nej, nu börjar andra avsnittet. Passar på att säga godnatt nu!
PussPuss

Pic's

Så, nu har jag pallrat my lazy ass up och hämtat Bluetooth-saken.. Så här kommer bild på det som jag hämtat!


Mössan, penna i fodral, Halsband, hipsters och visselpipa, fanns även med ett champagneglas, men fotade aldrig det. Hihi ;p

Närbild på halsbandet, ganska roligt att man kan sätta berlockerna som man själv tycker! ;D

Hooome

Haaalloj! Hoppas att ni har det bra! Me have it nice ;p Varit hemma ett tag och ätit lite.. Åkte till Landskrona när jag slutat, träffade älsk och hans kära familj. men åkte ganska snabbt hem, jag var trött och hungrig! Ganska skönt att vara tillbaks i skolan, brukar älska att vara på praktik, men inte den som jag precis avslutat, saknar Bryggan!!! Bästa praktiken EVER! Men back to real life och 38 skoldagar kvar tills vi springer ner från kärnantrapporna och sjunger -FYFAN VAD VI E BRAAA...! Lägger upp bilder på mina studentstuff lite senare, har min bluetooth-grej till datorn där uppe och är så seg så jag orkar inte springa upp o hämta den... Hehe, I know, är sjukt lat! :p See you later!


Me Yesterday!


School

Hej bloggen! Nu sitter jag här i skolan, har hämtat ut min studentmössa och det, nu känns det verkligen på riktigt! :D Wiiie! Ska snart ha lektion, men har hunnit med en promenad med Adelina iallafall, så nu har vi cathedup lite! Hihihi.. Hur är er dag? Have it nice, skriver när jag kommit  hem!


Då åkte jag dit igen...

...Sitter här med en bit kladdkaka som fortfarande är ljummen och till det haar jag vaniljglass, skulle ju hålla mig borta från det, emn det är ju så svårrt! Hihi.. Medans jag mumsar i mig min kladdis tittar jag på My name is Earl, verkligen ett sjukt program! men oftast är det faktiskt skoj samtidigt! 
Skola imorgon så måste gå och lägga mig i någorlunda tid så jag inte kommer dit som en zombie, men börjar 11 så kan ju ändå sova till 9 iallafall ;p Känner mig inte alls trött, men känner mig tvungen att go to bed snart... Åh, äääntligen ska jag få min studentmössa!!! :D Nej, nu ska jag gå ocg borsta mina tänder oh tvätta av mig sminket.. See you in the morning! Sussa sött!

Dagens outfit.. Monday the 13th apr.




Här kommer en dagens outfit, var evigheter sedan jag slängde upp en. Hihi. Sitter och tittar på dogwhisper på tv4+ med tandskenan i munnen, på tal om det.. Have to take it out! Later!

090413- Sol!

Heej! :D Sunnyday även idag! Så looovely! Sitter här samtidigt som jag svär över mina naglar! Hehe, två av dem har blivit skadade på manikyren sedan igår så fixar till det, och självklart är de på högran det har gått av och det är ju så svårt att måla på den handen!! Ska snart bada Cesse sen blir det ut i det fina vädret! Helt underbart! Har du för planer för dagen? Lika fint väder hos er i resten av Sverige som det är här i Skåne? Nej, dax att återgå till mina nails..


Passar på att bjuda på en bild från Maj förra året! ;D Miss my hair!

MysPys!

Nu har jag hoppat i myskläderna och ska bara ta det lugnt resten utav kvällen! Känner mig faktiskt ganska trött nu! Men ännu ska jag hålla mig vaken i några timmar! :) Sista kvällen på lovet som man kan vara uppe länge ju! Hihi, det första jag ska göra på tisdag när jag kommer till skolan är att hälsa på Rektor Åke! ;D Nej, jag har inte varit stygg hihi, men det är nämligen åke som har hand om studentmössorna med tillbehör. Och jag vill såååå gärna ha den nuu! Nästan så jag längtar till skolan, men enbart för min mysse! dax att mysa ner sig med gottis och ramlösa! Later! ;D


Resa..!


Guuud vad jag vill utomlands, nuu! Kan inte sluta titta runder på resor och härliga stranbilder, jag menar, vem vill inte till det här?! Visst är det mysigt ute nu när vi fått fint väder, men jag vill bort ändå! Till ett nästan äckligt varm plats och spendera egentid med Paul, blir ju inte så mycket nu när vi har Cesar. Men håll ut Lilmarie! ;D

Self-treating

Halloj! ;D It's a very lovely day today ;) Har unnat mig själv en "ompysslings dag" till mig själv, så just nu sitter jag med tandskenan i munnen, snuper snyggt och läspar gör jag ju inte det minsta ;p Haha! Har suttit och solat på altanen och målat franskmanikyr på mina fingernails, funderara på att måla de på tårna också, som jag brukar, men vet inte om jag orkar hehe.. Annars har det varit lite peeling och så! ;)  Idag är den första dagen av typ 3 som jag sminkar mig, känns så häärligt! Men det har varit tacksamt att vara utan, för jag har fått lite färg i ansiktet också, jag som är sen sådan blekfis. Haha! ;p  Hur är din dag?!


Natti

Dags för mig att säga godnatt! :) Hoppas nu haft en fin påskafton! Ska lägga mig och titta lite tv innan jag ska pömsa, tror det går någon film nu. Ser fram emot ännu en underbar dag imorgon, with sunshine! See you tomorrow!

summerlover!


Nice outfits, ännu en gång från H&M, haha.. Men dem har faktiskt fått in riktigt mycket fina saker nu till sommarn! Och jag kan inte sluta att längta och drömma mig iväg till värmen.. Min favorit av desa 3 är den första (längst till vänster), vilken gillar du bäst?

Tropical Island...


...H&M's kampanj av skönhetsprodukter i sommar! Man kan välja och vraka av massor av olika produkter, Body lotion, duschpeeling och buddybutter i de olika dofterna Guava/pineapple, coconut/lime eller limeblossom/honeysuckle. Det finns även bronzepuder och väldoftande lipgloss! När man tittar på bilden ovan vill man ha allt precis sådär i badrummet,
hade inte varit helt fel va!? ;)

ItziBitzi TiniWini...


Läckra bikinis från H&M, vilken hade du valt?

Success!

Hej bloggen! Hoppas ni haft en bra dag! Påskafton idag och har nog glömt att önska er alla EN RIKTIKT GLAD PÅSK!! Är ledsen att det inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna, men har inte velat sitta inne och uggla när det är så UNDERBART väder ute! Har haft sol i snart en vecka i sträck. Börjar kännas som sommar nu. På riktigt! :D Cesar är helt slutkörd på kvällarna nu när vi varit ute såhär mycket! Men man ser på honom att han älskar det! Ja, som sagt, idag är det påskafton och jag tänkte att jag skulle vara lite gullig så jag lagade maten helt själv idag! Hehe.. Lyckade helt utan att bränna eller överkrydda något, bra Lilmarie!! ;D Det blev faktisk tillochmed riktigt gott! Blev Lax med ungnsbakad potatis med hollandaise-sås (stavnignen?)

Lite bilder på min ögonsten från de senaste dagarna :







Shoescalendar


Skulle ju inte vara helt fel att ha en sådan hängasndes på väggen! Snacka om inspirationskick varje dag! ;D
De rosa (störst på bilden) är ju grymt söta!

Ett par utav dessa hade ju inte heller varit helt fel , eller vad tycker du? ;)

Koppla av


So Hot! från gojane.com



Varit en dag full av händelser, inget speciellt men det har sysselsatt mig rättså bra! Kom hem för ca 30 minuter sedan och var tvungen att sätta mig och andas ut, puh, äntligen hemma i lugnet och ska inte göra något mer ansträngande idag, eller ja.. Teckniskt sätt igår om vi ska vara korrekta med tanke på klockan! Haha, lät jag inte som ett snille där!? ;D
Imorse åkte jag och Paul iväg tidigt. Han handlade grejor till bilen medans jag väntade utanför med Cesar på en liten gräsplätt. Redan så tidigt var de en skön värme ute, i solen iallafall! ;D  Därefter bar det av till Landskrona. Köpte med oss frallor och hälsade på mina parents in law! Hihi.. Paul grejade med bilen efter vi käkat frukost medans jag var på baksidan med Cesar i solskenet. Storhandlat på Willy's också, puh, vilken pers! Jag har alltid gillat att gå och handla, man tittar lite på listan och trippar fram på sina söta heels till sin kära och diskuterar vilken smak man ska välja på te'et.. Hihi.. Ja, så var det inte idag, kanska för att det är Påsk, men man borde fan få ta ett typ "körkort" för kundvagn!! Och kanske P-lisor med? Asså alla körde som om dem hade hela jordens yta för sig själv! Kors och tvärs, hit och dit! Stannar hur dem vill och bara står och glor ut i luften precis som om dem inte såg att man ville komma förrbi.. Parkerade kundvagnarna lika illa så man fick köra typ slalom mellan. Haha, ja jag hade kunnat rabbla i timmar ;p Har även grillat idag, och jag och Paul hälsat på papi och hans vän.  Vad tycker du om att handla på stora varuhus?
Ja, ska iallafall byta om till myspys och koppla av nu innan jag ska pömsa...SOV SÖTT!!


Inspiration!


Denna bilden inspirerar verkligen mig, somrig och snygg! Inte nog med att outfiten är snygg, även hon är urläcker! Riktigt snygg i håret också! Vilt och ruffsigt men ser ändå välvårdat ut! Ger mig en lite hippiekänsla, men ändå välklätt. Yummie! ...Och den väskan, JA TACK!! ;D

Träning, fika, naglar och lite till ;)

Hej bloggen! Ush vad jag varit dålig på att uppdatera idag, men har haft saker att göra hela tiden.. Har haft en dag fullt av att träna Cesar. Därefter bar det av till min kusin (till hennes jobb) för att lämna ett gammalt gameboy som hennes 5åriga son har bättre nytta av än mig. Haha.. Så fort jag kom hem  åkte jag och Paul till Helsingborg för att fika med vänner och har precis kommit hem.. De va mysigt! ;D Ett tag sedan vi träffats. Hur har ni haft det idag?

Imorgon blir det att storhandla till påsk. Hihi. Willy's, my favorite store! Har alltid tyckt att det varit en sån fattigmans äffar, men nääe, mycket för pengarna och fina varor, who doesn't like it, kan det bli bättre?! ;) Haha, känner mig som en gamling nu när jag sa på de sättet.. xD

Ska snart sätta mig och måla mina naglar, jag och Medi satt och diskuterade naglar i typ en halv timme, och mina är katastrof för tillfället så nu får jag göra något åt det! Haha, pojkarna tyckte nog att vi va rättså tråkiga! ;p

Nej, time to make my nails beautiful, eller en bit på vägen iallafall! ;)

Tvmys-dax!

Faan också! ursäkta språket Blir ingen kladdis idag, precis när jag kom ut i köket och skulle lägga in glassen som jag nyss varit och köpt kom jag på att vi inte har några ägg hemma och jag orkar inte dra iväg igen.. : / Får bli glass med obojpulver istället! :D Näsan lika gott! Nu ska jag hoppa i mysbyxorna och ner och lägga upp glass! Sen ska jag bänka mig framför Tvn och titta på Desperate houswifes! :) 

Nyss när jag satt och tittade på bilder från datorn så hittade jag dessa, jag och Sofia när hon gör mina naglar fina till nyår 07-08, ett bar tag sedan, men snygga blev dem, as always! :D I miss you darling!



Shut the bitch up...



Hahahaha, tycker denna passar ganska bra in på mig och mitt förra inlägg. Asgarv



Dålig vana

Nu har jag ätit en god middag och varit ute med Cesar en sväng.. Vädret är inte på topp.. : /  Blåser ganska mycket och är lite mulet, men jag ska inte klaga, det regnar ju inte iallafall! :) Ikväll är det Desperate Houswifes som gäller! Får verkligen inte missa det denna gången!! Har kommit in i en lite dålig vana... Göra kladdkaka varjekväll.. Hmm, men gott är det och de e ju snart påsk så får ju unna mig något, eller vad tycker ni? ;) Sen får det ju bli hårdträning fram tills sommaren så man inte kommer dit som ett dallrande fettberg. HAHA.. Måste ju vara fit på studenten också! ;p Nej, kladdkaka it is! Måste ner till affären och handla glass som jag kan ha till! ;D See you later!


Cesar satt så fint och tittade när vi tvättade bilen tidigare idag!

I'm Sorry!

Hej Bloggen! Ni får ursäkta att jag inte skrivit tidigare än såhär idag.. Har haft lite sysslor att göra. Handla coh så.. Har tvättat bilen också! Hihi, fyfan, jag skulle dra ut slangen ur väggen men hade glömt stänga av vattnet, snacka om att mina skor och fötter va blöta efter det. Haha. Hur har er dag varit? Nu ska jag snart laga lite mat, är superhungrig! Idag är det lasange på menyn här hemma. Hihi.. Längesedan jag åt det faktiskt. älsklar den knapriga ytan som blir ovan på! Mums! ;D Nej, nu blev jag så sugen så måste börja med en gång! see you later!

NightNight

Snart dax att välkomna sängen för min del, efter en heldag ute så är jag ganska trött, kladdkakan hjälpte inte mycket! ;) Cesar är också helt slutkörd. Han hsr smugit upp i sängen och lagt sig.. somnade direkt efter kvällsmaten och nattrundan. Min lilla söta bebis! ♥  Hoppas att det är lika fint och soligt imorgon också! Nu när man fått smak av den varma solen så vill man inte vara utan den! Inte skönt att slippa ha på sig otympliga jackor?
Fram med tunna skor och kläder för nu är det vackert väder! ;D Hihihi..
Nej, nu märks det att jag är trött! Sov gott och dröm sött! It's a new day tomorrow!


Bebis ligger o nannar sött! ♥

Imiss you Fia!

Ändring igen...

...ja som Lilmarie i ett nöt skal så blir jag inte nöjd... Har gjort en ny header igen.. I'm hopeless, jag vet! ;) Hihi.. Men nu så får det nog vara såhär ett tag tror jag.. fast ja, man ska aldrig säga aldrig! ;p Nu ska jag mysa ner mig med godispåsen och titta på Two and a half men.. Ääälskar de programmet!! ;D Ha en underbar kväll allihopa!

06 April 2009 - Sool!

Hej! Nu är jag hemma efter en mysig dag ute i solen! Åkte till Lanskrona vid lunch och varit där tills nu. Har varit ute i princip hela tiden och lekt med Cesar. Vi grillade kycklingklubbor, hade stekt ris och potatissallad till. Yummie! ;p Och ja.. Vi slapp glasbitar i vår kyckling! ;) Hihihi.. Känner mig skönt trött nu, men ännu är dagen inte slut. Hade tänkt baka en kladdkaka, är sjukt sugen på något sött och kladdigt. Och då får jag nog en sockerkick och blir pigg igen, hehe! ;)

Some Pics from today:




Fint väder och morgonbus!

Godmorning! Ush, vad trött jag är! Känner mig som en zombie. Hihi. Idag är det soligt och fint så kommer inte bli många timmar inomhus kan jag lova! Är redan riktigt skönt i solen! Ska snart äta lite frukost på altanen i det härliga vädret tror jag. Såfall den första frukosten ute för mig i år! Här bjuds det på lite bilder från mitt och Cesars morgonbus för ett litet tag sedan! ;D



Färdig med my new header!

...Nu har jag suttit här non-stop sedan jag skrev mitt förra inlägg! Är typ två timmar, men känns som att jaf suttit här sedan jag vacknade..Snacka om stel i nacken,hihi! Men nu är jag färdig!
-Vad tycker ni om min nya header?

 

Nu ska jag iallafall inte sitta mer vid datorn idag, hehe.. Men give me your appinion! ;)
Vi hörs imorgon! Sleep Tight!

Ny header?

Har precis tittat lite Tv och krängt en bit kladdkaka. YUMMIE! ;p Innan åkte jag, Babyboy och Cesar in till Ängelholm och köpte kebabrulle. Körde ner till stranden och satt där och mumsade i oss våra rullar, va lite kallt eftersom det blåste en hel del men ändå riiiktigt mysigt! :) Nu hade jag tänkt att jag ska försöka göra en ny header, om mitt tålamod är på min sida idag. Hihii..

-Tidigare idag när vi satt i vardagsrummet så stod Cesar och tittade ut genom altandörren, ja nu har han växt så han kan se ut hihi, efter en liten stund så hörde vi hur han skällde... Vi kunde inte se någon utanför, men det hängde ett par byxor ute på tork och de va dem han vaktade oss för. När jag tog byxorna och förde mot honom så ryggade han tilbaka o visade tänderna men när jag bad honom lukta så gick han fram och började vifta på sin söta svans. HAHAHA Min lilla sötnos! ♥

Nej, dax för mig att börja pilla med Photoshop!!!


Welcome Back!

Welcome back Mr Sun! Solen är tillbaka så nu ska jag vara snabb att piffa till mig lite så jag hinner njuta av den sol jag får! :D Have womderful day, see you soon!


Ripped


Ett utav de många mode-måstena, även en av de största i vårens tränder.
Men inte mig emot tycker att det är sjuktsnyggt! Vad tycker du om vårens rippade jeans?

A Sunny Day

Godmorgon, eller snarare god middag! Inte lika fint väder idag... Får hoppas att solen visar sig under dagen! Hoppade ju på sol och värme idag också! Hade en underbar dag igår! Va ute nästan hela dagen. Bakade bröd till middagen, blev riktigt gott! Senare på kvällen så bakade jag kladdkaka, men föråt mig på det så mådde riktigt illa efter jag ätit en bit.. Somnade gott typ vid tio. Man sover mycket skönare när man har varit ute mycket, eller vad tycker ni?


Det goda brödet jag bakade!


Jag ute i solen igår, innan jag blev aldeles för varm och fick ta av koftan


Såhär såg jag ut efter en dag i solen, helt röd!


Cesar blev jätte trött efter en heldag ute i friska luften, fullt av lek o bus


.. och somnde snabbt

090404

Har varit ute i solen hela dagen, har krattat  lite löv och så! Satt och solade i minst en timma också, så underbart det är ute!!!! Man vill inte sitta inne en sekund när det är så vacker väder! Ska snart ut igen, Cesar ska bara äta sin mat senså! ;D Så härligt att det är så fint väder, och att man är ledig mer än en dag. Ska verkligen ta vara på min lediga tid nu och vara ute så mycket som möjligt! Vad har ni för er idag?! Måste ut igen!! See yaa!

Spring is in the air!!

Godmorning Sunshines! Hoppas att allt är bra med er! Här är der Woonderfull! ;D ännu en dag med den vackra solen! Satt precis ute i solen med Paul och avnjöt vårt te medans Cesar låg och tuggade pinnar. Så underbart, vilken kick man får på morgonen av att få en glimt av Mr. Sun! :) Har smått pratat om vad som händer idag, vet inte 100, men avnjuta solen blir det i allra högsta grad!! 

Nej, nu ska jag jump in the shower, sen får vi se vad vi hittar på! See you later!!

 

Fullt upp!!

Hej, blir ett lite sent inlägg. Har inte varit hemma.. Började praktiken 13.30 och fick sluta vid 3tiden, så nu är min sista praktik under gymnasietiden slut! Åkte till Landskrona, när jag slutat. Träffade paul, hans bror och Cesar. När vi varit där ett tag och njutit av solen så åkte vi och träffade min pappa hos min faster, sedan vidare till T, en familjevän. Han bjöd på öl och lite så. Själv dricker jag inte öl så jag fick smaka Kaluha eller hur det stvavas, stannade där ett bra tag och jag o Paul va riktigt hungriga. Så när vi ko hem för typ 2 timmar sedan så började vi laga mat direk. Så nu är vi mätta och belåtna! Ska inte göra så mycket mer idag, är riktigt trött! Hur har er fredag varit?
Jag hoppas på att det är fint väder imorgon, och en vecka framöver MINST, för nu har jag lov! Sååå efterlängtat! ;D
Ha en underbar kväll!



Dagens outfit..

Snart dax att åka till praktiktn, som vanligt kör min underbara mig dit! Nu har jag piffat till mig och är nestan helt redo att åka ;p


Såhär ser jag ut idag! :) Nu måste jag pysa, ha en bra dag i skolen allihopa!

Ja som svar

Godmorgon! :D Solen skiner idag med! Och jag börjar praktiken halv två.. Vill ju vara ledig och njuta av vädret!! Men, snart är det lov, får tänka possitivt! ;) Glömde berätta att jag fick jobb igår! Eller ja.. Nyanställning på mitt förra sommarjobb! Ringde dit och frågade om jag kunde få arbeta där i sommar, fick ett ja som svar direk! Yees! Vilken tur! :) Fick 8veckors jobb på ca 75% och om det skulle vara att jag ska ut o resa så va de lugnt, bara att säga till så ordnade dem det på annat sätt! Wiiie! ;D Är så glad för att jag fick jobb! Kommer få högre lön och bättre förmåner nu när jag är färdig, kan det bli bättre?! Nej, nu börjar jag bli hungrig, så ska ner och göra frukost. Får bli grillade mackor, är så sugen på det!

Coooolt! ;D

Har haft en bra dag! Va o handlade imorse, däredter blev det lunch och långrunda med Cesar, vi hade gott om tid och gick lgnt och njöt av solen medans Cesar sprangrunder o lekte. När vi va påväg tillbaks, typ 20 minuteer innan vi va tvungna tillm att köra för att jag skulle komma i tid till min praktik så hoppade Cesse rakt ner i ån, ush där är så äckligt vatten! Och fy vad han stank!! Vi va tvugna att bada honom innan vi åkte.. Snacka om stress! Vi körde ca 10 min försent och jag stressadde på mig arbetskläder och sprang upp för trapporna när jag väl var framme, kom med andan i halsen och 5 minuter försent, puh, äntligen kunde jag andas ut!!

Idag fick jag vara med på en MR, kallas för magnetröntgen men heter egentligen Magnetisk resonanstomografi. Riktigt kul att se! Det vi tittade på var en hjärna. Skiit coolt! Man kunde se i vilken vinkel man ville och i mitten och allt möjligt! De häftigase bilderna va på blodkärlen.
 

Det kan se ut såhär

Blodkärl

mitten av hjärnan

Lite om min dag på praktiken! Hur har din dag varit?

Ska iallafall hoppa i mysbyxorna nu! :) Ha en bra kväll!

Bilder på min dag!

Idag bestod min lunch av...


...Röda pölser med bröd :)

Och Cesar...


...Slappade i solen

Sen va de tråkigt så han...

...Satte sig på stubben och solade. HAHA, ser nästan ut som han bajsar! ;p

Och såhär ser jag ut idag...

Hej underbara dag!


Me today.. :)

Solen är framme idag också! Woonderfuuul! ;D Ska snart iväg o handla lite, sen bär det av till praktiken.. hinner vara ute med Paul och Cesar ett tag i det underbara vädret, fan så har man praktik när det är så fint väder, men kommer fler fina dar får man hoppas!! :) Vad har du för planer för dagen? Hörs sen!


Thinking

Då var det snart dax för sängen igen! Börjar sent imorgon.. Bara imorgon och två dar till sedan är min absolut sista praktik slut, för gymnasiet iallafall, blir säkert mer praktik om jag pluggar vidare.. Men det blir inte det närmsta åter iallafall. Visst ska det bli skönt att ta studenten slippa skolan, det är typ det man längtat efter sen man gick i 2a klass på grundskolan, men det kommer samtidigt att kännas konstigt tror jag. Skolan är en plats där man har en massa vänner och även om man klagar på att det är så mycket plugg så är det lugnare än ett vanligt jobb, mer ansvar och mer allt! I skolan kan man ju bara glida runder en dag om man verkligen inte orkar, men det blir nog inte lika lätt på en arbetsplats.. Ja, en av alla tankar som snurrar runder i mitt huvud just nu..
Men FYFAN VAD JAG E BRA, FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!! Om ett par månader iallafall ;)
På tal om det så har våra studentmössor med tillbehör kommit.. Det första jag ska göra på Måndagen efter lovet är att springa inte till vår rektor och hämta ut min lille mysse! ;D Nej, nu ska jag i myskläderna och kela med mina favispojkar!

Ha en underbar kväll allihop! Sov gott!

Klossar

Jag var precis inne på Bluebox.se och hittade denna roliga veckarklockan! Bra för dem som alltid snoozar förlänge. Då måste man sätta klossarna rätt innan den slutar att låta.. Hihi, men tror den hade åkt i väggen efter ett tag, eller vad tror du? ;)

Sommar outfit


Vad tycker du om dagens sommaroutfit som jag valt ut?
Gosh, längtar så mycket efter sommaren nu att jag inte kan sluta drömma mig bort om den härliga värmen och underbara dagarna! Tror iallafall inte att jag är ensam om att längta, eller!? ;)

Picnic in the sun!

Precis kommit hem från en underbar picnic med min pojkar! Så underbart väder ute, solen lyser och himmeln är blå! Är på så bra humör! :D Vi köpte bullar, pålägg och dricka, åkte hem och fixade till vår fika och sedan bar det av. Har haft hur mysigt som helst! Jag och Paul låg och glassade i solen medans Cesar sprang omkring o lekte och rullade sig i gräset. Vad har du gjort idag?

Nu hade vi tänkt äta lite, sen ut en runda till, man vill verkligen inte missa solen när den väl visar sig! Har dessutom 3 kvällspass kvar på min praktik, torsdag, fredag, lördag. Så vill ju vara ute när jag kan och inte måste vara inne i den stora grå byggnaden. Efter det så är praktiken slut och påsklovet börjar. Ska bli så skönt! Får hoppas på att vi har kvar det fina vädret tills dess! :)