Ice Cream


H O T

Dax för mig att gå ner och käka lite glass, det behöver man verkligen för att överleva i denna värmen ;p

Underbaaart!!

Hej allihopa! Är de inte underbartväder idag?! Här är det 27 grader i skuggan, Puh! Har legat och stekt i solen i ett par timmar lite tidigare idag nere fältet medans Cesar kuta runder och lekte, man riktigt ser hur mycket han älskar det! Har strosat runder i bikinin här hemma på baksidan resten av dagen. Hihi.. Så skönt! Önskar att alla dagar året om va såhär underbara! :) Jag och babyboy har precis grillat swingwings. så nu har man fått lite mat i magen också! Händer nog inte mycket mer idag än att ta de lugnt. Vi är helt slöa efter denna dagen! Trot vi inte gjort så mycke.. Eller jo, jag har ju faktiskt städat hela lägenheten också! ;p
Vad har ni sysslat med denna underbara dag?

Sunny Sunday!

GodmorgonSunshines! Sovit gott? Själv så har jag sovit aldeles utmärkt! Mina fästen till håret har inte alls varit något besvär i natt. Thank god for that! Cesar har precis fått frukost och vi sitter ute i solen. Eller, jag sitter.. han ligger och gnagar på en pinne som nästan är lika stor som honom. Haha..
Jag ska aldeles strax börja städa lite här hemma. Det är min morsdags present till min mamma, städat och smootihie klar när hon kommer hem. Vi gör inte något stort över dagar som denna, men vi visar deet ändå med en liten gest eller blomma för att visa att vi bryr oss om varandra. Tror jag får sätta igång med städningen nu. Hörs Later sötnosar!

BiGG KiSS

Smoothie and good night!


S m o o t h i e   ;D

Så gott! Gjorde precis en smoothie med färska jordgubbar, banan och lite citron.. Blev smaskens! ;p dax att återgå till Tvn, filmen börjar igen.. Tittar på Kiss the bride på 3:an. Detta blir mitt sista inlägg för dagen, så vi hörs imorgon igen mina söta läsare!
Sov Gott Och Dröm Sött!

BiGG KiSS!

Sommar!



Idag har det verkligen känts som sommar på riktigt!  Riktigt härlig värme i luften och en gassande sol!
Funderar starkt på att köpa mig en snygg baddräkt till sommaren, tycker att det är skitfint!

hot hot hot!

Det är riktigt varmt ute idag såå skönt! Kom precis hem från fältet, varit där och lekt med Cesar.. Trodde jag skulle smälta Hihi.. Annars så har jag hjälp mamma med hennes hår idag, klippt och färgat.. Så avis på hennes hår, det är så tjockt!! Men men nu ska jag ut i skolen och steka lite, see you later!

Saturday

Godmorgon Sweethearts! Sovit gott? Själv hade jag problem med att somna fastän jag va fruktansvärt trött, eftersom jag inte visste hur jag skulle ligga med huvudet på kudden utan att det skulle strama i hela huvudet. Haha.. Men om ska va' fin får man lida pin, eller hur e de man brukar säga? ;) Somnade till slut ändå som tur va! Nu tänkte jag hoppa in i duschen, måste ju tvätta mitt håt ochse hur det blir då! ;p Ha en underbar Lördag så hörs vi Later!
BiGG KiSS!

I've got my hair done

Hej Cutiepies! :D Precis krängt pizza, goottt!  Var ju och fixade mitt hår hos P idag. Jag är verkligen nöjd! :) Har dock inte fixat till det ordentlig men tycker verkligen att det ser bra ut! Färgen va perfekt i mitt hår, mest det jag undrade.. me like it alot! ;p


Jag imorse :)

Såhär blev det! Har inte fixat till det ännu Så såhär kommer det inte se ut riktigt sen ;p

Pizzan, inte liten haha. Det är en 2l cola hihi..

Jag önskar er en underbar fredagskväll!

BiGG KiSS!

Wonderful morning!

Godmorgon mina underbara läsrare!

Hur är det med er  idag? Här är de på topp! :D Vet  inte om det beror på att vi har fått underbart väder idag, eller vad det kan vara. Men det spelar kanske inte så tror roll hihi.. På glatt humör är jag iallafall! :) Sitter i skolan nu, trodde jag började 9.45 men dejdå, de va 10.15 så då tänkte jag sätta mig här ett tag! :D Perfect! Känner för att ta på mig mina gila klackar och min gila tubtop och bli riktigt somrig idag! :) Får se hur de blir med de när jag kommer hem, men dagar som denna vill man, eller iallafall jag, ha på mig en massa glada och somriga färger!

Ha en underbar dag så hörs vi Later!

BiG KiSS!

Softilation

God kväll sötnosar!
har precis knaprat i mig en massa Cheeze balls och bläddrat i de nya numret av SOLO . Börjar bli dax för sängen nu.. De trötta har kommit i kapp mig nu.. Imorgon har jag bara en lektion men tror jag kommer sitta kvar en stund efter lektionen och göra det jag inte hinner med på de ynka 70 minuterna vi har lektion. Sen vid halv tre ska jag och sätta i mitt löshår! :D Hoppas verkligen att det blir bra! fast jag tvivlar faktiskt inte det minsta.. :)

Helt sjukt så fort denna veckan gått, redan fredag imorgon. Haha, kanske gått så fort för att jag mestadels suttit vid datorn och gjort en massa arbeten. Är riktigt stolt över mig själv att jag gjort så mycket på så kort tid, ibland händer det inget alls. Nej min babes, dax för mig att avrunda för idag. See you in the morning! Sov gott och dröm vackra drömmar! :)

BiG KiSS!


I got it!

Tudiluu! :) Har ni haft en bra dag än sålänge? Jag är riktigt glad just nu, hittade nämligen en jeansjacka som är av en kort modell med 3/4 and I love it! :D har ju letat efter något att ha över min klännig hur länge som helst och nu äntligen!!  jag är supernöjd, det jag skall göra nu är att se så det verkligen passar ihop med min klänning.. Har ju inte klänningen här så det får bli när jag kommer hem. 
 
Härkommer den! :D

Lite dålig bild, men hittar inte den bluetooth grejen till datorn så fick ta bilden med webbkameran som sitter på laptopen, ganska bökigt hihi :p

Btw, glöm inte att rösta på mig i Mirandas tävling om månadens blogg!!
Vote for me here!

BiG KiSS!

Torsdag 28Maj!

Godmorniong everyone! :) Eller god middag kanske ;p hihi.. Sitter vid datorn i skolan, igen.. Håller på med mitt akupunktur arbete nu.. Så segt det är nu på slutet asså..! Idag ska jag till Center Syd för att hitta något som jag kan ha över min klänning på studenten. Va på Väla en snabb sväng igår, men hittade inget alls.. : / Bättre tur idag får vi hoppas! :D Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi Later! :) Måste fortsätta med detta nu så jag blir klar.!
Puss sålänge!

No makeup on

Idag har jag inte orkat sminka mig eller fixa håret, bara plattat luggen lite, de måste jag om jag inte vill se ut som ett troll haha.. Men för er som inte sett mig utan smink så there you go ;)


haha, vadå att jag ser bredaxlad ut. haha ;p

Skaffa er ett liv!

Hello Darlings! Nu har jag äntligen kommit hem till Landskrona! Har varit en lång och intensiv dag. Satt i skolan och pluggade till 4, slängde i mig lite att äta, sen bar det av till Bergalid där ja ska jobba i sommar. Vi hade introdutionsmöte (stavning?) Fick lite fika och en massa prat. Kul att täffa dem igen! Visst jag har varit där några gånger nu i Maj, men nu känns det ändå på riktigt för jag har inte varit på "min" avdelning. Trivs så otroligt bra där!

Jag hatar sådana idioter som börjar kaxa och bråka med folk helt i onödan bara för dem tycker att dem är tuffa.. När jag satt på bussen hem innan efter mötet så hoppade 3st personer på, en kille och två tjejer 16-17 år skulle jag tippa på att dem va.. Busschauffören sa till dem att ta ner skorna från sätet flera gånger och fick till och med stanna bussen för att dem skulle lyssna, visst lite maxat tycker jag, men det är trots allt hans jobb.. Efter ett tag började dem skrika - Vafan glor du på gubbjävel, vad fan vill du? Dem tryckte på STOP en hållplats för tidigt och hoppade ej av så han körde förbi där dem skull off the bus. Dem börja skricka fucking fuck, gubbjävel och allt annat man kunde tänka sig. SÅ ONÖDIGT, Skaffa er ett liv för fan!! När dem blivit avsläppta så började killen sparka och slå på bussen, Någon muskelskada att du inte kan kontrollera dig eller? Han skrek - Men kom ut ur bussen då gubbjävel kom då, kom! Ring polisen!. Asså mannen som körde va typ 60. SKAFFA DIG ETT LIV DIIN JÄVLA APA!!  Finns det inget angrymanishment för ungdomar här i Sverige? ;p

Vad tycker ni om sådana såm håller på såhär?

Oooh Goood!

Sitter här i skoln och pluggar som aldrig förr... Har suttit och arbetat non-stop från kl 11. Helt sjukt. Men jag känner mig så stressad över allt nu.. Ha ett arbete i Samhälle, ett kollage i Barn- ungdomssjukvård och några uppgifter i boken i Svenska B.. Va de allt? Nej just det. Har ett arbete om akupunktur att renskriva också, tror jag börjar med det.. Känns nog bäst så. Hihi..  Ja, sorry.

HEJ BLOGGEN!
Allt bra med er?! ja, med mig vet ni nog redan hur de är. haha. Idag har jag verkligen panik på livet! My GOOD! men det börjar kännas mycket bättre nu när man kommit en bit på vägen. Har gjort två arbeten nu. Så skönt, lite av bördan har lättat. Skulle egentligen hem idag, men det blir att Paul får hämta mig efter jag varit på introduktionsmötet. Ska ha lektion om 5 minuter så nu får jag skynda mig att köpa något jag kan äta, sen snabbt in i klassrummet.. Men vi hörs later seethearts! ♥

Vitamin Everyday


Idag tänkte jag vara lite nyttig, så jag köpte en VITAMIN EVERYDAY. Den va faktiskt god,  som äpplejuice men lite mesigare i smaken.. Hoppas på att känna en förbättring. Hahaa.. ;p

Untitled

Hej bloggen! :) Hoppas ni haft en fin dag! Min har varit väldigt dryg. Hade min kurs halv nio till lite över fyra. Men nu är det iallafall avklarat! :D När jag slutat åkte jag till Landskrona, jag, Paul och hans bror käkade kebab. Mmmmums! ;p Va så sugen på det! Har även slingat mitt hår idag, så nu är jag typ heelt blond. Det har inte hunnit torka riktigt ännu, så jag får se imorgon när jag vaknar. Hihi.. Har ingen plattång här heller så min lugg spretar åt alla håll.. Inte så snyggt. Paul skrttade åt mig *buhuu* Våra vänner tittade förbi innan, det va mysigt. Vi satt och snackade o drack coffé samtidigt som Paul drog ut hår från slingmössan, AJJ!

Kom precis in från uterummet, jag och babyboy spelade lite kort och mös. Det spöregnade ute, det är så mysigtnär man hör hur det smattrar på rutorna när man är inne och myser! :D Han påstår dock att jag är dålig förlorare, What!? ;p

Träffade en handledare från min gamla praktik innan idag, han berömde mig mycket och sa att jag gjort ett stort intryck på alla deltagare i verksamheten och att dem fortfarande pratade  om mig, trots att jag var där i Oktober. Det värmer i hela kroppen och jag blir så glad av att höra sånt. Saknar verkligen de stället. Trivdes så bra där. Bästa EVER! Verkligen!

Hur har er dag varit?

Inspiration

Sitter och tittar på naglar på google, ska ju fixa mina snart, så detta är lite inspiration :p Ska bli så skönt att fixa dem igen och självklart är det fialotta ;) som ska fixa dem till mig! :D



nu hade jag faktiskt tänkt att jag ska sova, måste vara pigg imorgon! :D Ska ju på utbildning med jobb..
Sov gott Sweethearts! See you in the morning!

RÖSTA PÅ MIG!!

Jag är med och tävlar om att bli månadens blogg hos Mirre..  Så gå in och rösta på mig! Klicka på länken! ;D
---------------> VOTE FOR ME!<---------------

BIG KISS!

Hit och dit

Hallojj! ;D Haft en bra dag? :) Min har varit helt okej. Nothing special ;p Efter min lelktion så pinnade jag ner till stan en sväng, tittade efter något jag kan ha över my dress på dagen med stort "D" Men som vanligt hittade jag inget, suck.. Får åka till väla istället nu någon dag.. Om jag hinner vill säga.. Hehe .. När jag precis kommit upp till skolan och tagit upp boken och skrivit en halv mening ringer papi, han va påväg in till stan och undrade om jag hade håla.. japp!! 3 timmar!! Så jag packade mitt pick och pack och begav mig ner till söder. Mötte upp pappa, det slutade med en fika hos fajmoj och faffa.. Mysigt! :)

Hade två lektioner till efter det, sedan åkte jag till Landskrona. And here I am! :p Sitter här, proppmätt och håller på med mitt arbete om akupunktur It's killing me!! Men jag börjar komma någon vart nu iallafall.. :) Känns skönt när man kan se resultat! :D

Varit iväg och köpt lite slingfärg och annat som behövs, ska ju slinga mitt hår en gång till innan löshåret ska sättas i. Så det bllir nog imorgon skulle jag tro.. :)


nej, nu måste jag fortsätta plugga, men hörs Later!

Måndag morgon!

Godmorgon sweethearts! :) Hoppas ni har sovit gott... Kan ju inte påstå att jag gjort det. Haha.. Mamma har sprungit in på mitt rum hela morgonen och letat efter puder... - Har du inget puder, har du sett mitt puder, kan jag låna av dig? ...Haha så jobbig! Själv så sitter man i skolan, typ helt död för ca 5 minuter efter mitt sista inlägg igår hörde jag mamma där nere: -Det finns kladdkaka om du vill ha! What?! Jodå där stod pappa. Palla komma så sent? Men jag fick iallafall lite pengar så jag kan göra mina naglar och köpa något annat jag vill ha! ;p Ska träffa Papi lite senare idag med och antagligen käka något.. Men nu måste jag leta upp min grupp och fortsätta med vårt fina collage om Yoga ;p Ha en underbar dag! Så hörs vi Later! :)

...

Hej Bloggen! Är äntligen färdig med pluggandet för idag.. Eller ja.. Jag orkade inte plugga mer idag rättare sagt. Hehe.. Har precis klämt ner en bit kladdkaka också, ett måste efter man har pluggat så man känner att det var det värt ;p Den blev lite för kladdig, men äh, de va svingtt ändå! :D Imorgon börjar jag tidigt... men ska faktisk mysa ner mig i sängen nu ett tag, innan jag ska sova. Känner att jag är helt slut i huvudet... Sov gott sötnosar!

study

Plugg plugg och plugg.. De är vad min söndag består av denna soliga söndag... Betygen sätts på fredag så jag har massor att göra, blir ju inte lättare när jag ska på heldagskurs med jobb på tisdag.. Jaja.. Det är att va igång med pluddandet så fort man har några minuter över.. Bli en intensiv vecka kan jag lova. Hihi.. Skriver senare.. Ha de underbart! Hörs Later!

The day in 19 days


Eva Longoria i en supersnygg vit klännig! Hade suttit på en smäck på studenten! ;D

Helt obeskrivligt hur mycket jag längtar till studenten! Visst man kommer ut i den "riktiga"  världen.. Men kommer bli så skönt att slippa denna stress som man har dem sista veckorna innan ett läsår är slut, känner hur min tid bara rinner iväg och att jag släpar mina axlar i marken .. Men detta ska jag bara klara! det finns inget annat.. Får sitta coh skriva så pennan glöder ;p För när dagen väl är där ska jag inte känna att det är något som jag ångarar för att jag struntat i det.. :D Helt sjuk känsla inför detta, relife! Härligt, livet finnally start! ;) Men samtidigt en trygghet i livet som förvinner.. Fast de ska bli såå skööönt!

00:00

Hej Sugarpies! ;) Hoppas ni haft en underbar Lördag, min har varit mysig! Varit på kalas hos babyboys föräldrar. Har ätit gitt. Dem bjöd bland annat på potatisgratäng, som jag Ääälskar! :D Tryckte i mig en bit kladdkaka, fastän jag va propp mätt! Hihi, men de slinker alltid ner! ;p Ni får ursäkta att jag varit kass på att blogga idag, men sådana dagar kommer och går... Nu ikväll händer inte så mycket... Känner mig ganska trött faktiskt. Känns som att jag skiver det varje kväll Hahaha xD Men det blir att titta tv och mysa med mina två älsklingspojkar. Det är det bästa jag vet! ♥

Talkie Talkie

Är back home nu.. gör inte för mycket, men känner inte riktigt för det heller.. Ush, vad jag är seg.. Känner att jag bara vill somna och vakna upp till en underbar dag i morgon, med sol och inga bekymmer.. Haha.. ;) Ska tillbaks till Landskrona då, på lite fest. Ska bli mysigt! Får se vad man ska ha på sig, inte för uppklätt, men ändå finare än till vardags.. Hmm, får se vad jag hittar på! :) Vill egentligen ha min vita fodralklänning som ja hade på skolavslutingen förra gången, men tror det blir to much.. Känns så lönlöst att köpa en klänning och bara använda den en gång.. Men men...


Cesar blir faktiskt 6 månader idag!


Min dag i övrigt har varit mysig.. Varit ute massor och lekt med Cesar min lilla ögonsten! I just love him! Sjukt så mycket hundar påverkar oss mentalt! Lätt att detär människans  bästa vän!
Åkte hit efter vi ätit en god middag med babyboy's föräldrar och broder ;p
Tror att det blir sängen snart för min del! Titta lite Tv först bara.. Hihi, känns somdet var evigheter sedan jag gjorde det.. Det finns nämligen ingen Tv i gästrummet.. : / Men det gör nog mer nytta än skadar med att vara "tv-lös" i några dagar, eller vad tror ni?

Detta blir troligt vis mitt sista inlägg för dagen, men ha en underbar fortsatt kväll och sovså underbart gott när det är dax! See you in the morning!

The Dress and The Shoes

Då har man varit i farten med Cesar ute i trädgården ett bra tag! haha, han är bara för söt när man jagar honom med bollen... Nu är han trött och ligger för tillfället och vilar.. :)

Här kommer bilder på min studentklänning och mina skor som jag skall ha till, nu är det bara något att ha över axlarna, en liten väska och smycken som behövs! :D


Skorna! :D
And... *trumvirvel* Klännigen!! ;D

Avtagbara band, som ska av direkt ;p

Till detta hade jag tänkt att ha en svart liten väska med långt axelband och en svart bolero över som skall vara öppen. fast jag hittade en fin svart typ skinnjacka som va av kort modell och med 3/4 ärm.. Men får se hur den sitter, har nämligen inte trestat den ännu ;p 

Vad tycks, kommer det bli fint ihop tror ni? ;)

Fredag!

Godmorgon sötnosar! Hoppas ni har sovit gott! Det har jag! Fram tills 10 när Cesar väckte mig och ville gå ut, så de gjorde vi, sen fick han frukost och jag gick och la mig igen.. Men tror jag kunde somna!? Nejdå, ofcorse not.. Har legat och vridit och vänt på min tills nu... så nu ligger jag i soffan med laptopen i knät och smaskar i mig choklad .. Nyttig frukost, tycker ni inte? ;p

Igårkväll var jag hemom och hämtade lite saker, har ju varit i Landskrona sedan i måndags.. Iallafall så fick jag med min min bluetooth till datorn så nu kan jag föra över bilder igen :D Happy!
Some Pic's from the week!

Jag i måndags

En svettig Cesar

Jag pluggade ute i några timmar.. (måndag)

Och medans jag pluggade sysslade Cesar med de här

Kvällsmat ;p

Min och Medinas "färdkost"


Jag satt och sydde typ halva natten igår för min klänning var ju genomskinlig, men nu så är det klart och man kan inte se min rumpa rakt genom längre :D Kommer bilder på både klänningen och skorna lite senare! :)

Finnaly I found the one!

Hey everybody! :D Då va man hemma från väla.. Hade jätte mysigt! och det bästa av allt; Jag hittade min studentklänning! Finally I found the one! Så nu är nästan allt fixat.. Inte alls en sån klänning som jag tänkt mig, men I love it ;p Den är så söt! (A)

Dagen började med att jag försov mig för vi skulle ta tåget 10:38 men tur att jag försov mig! För inte gick där något tåg. BabyBoy körde oss istället. Han släppte oss vid skopunkten och vi sprang in där.. Medina köpte ett par klackar, samma som jag köpte igår. Hihi, efter så bar det av till MAXI, vi köpte jordgubbar. F*n vad gott! :) Så medans vi väntade på bussen till Väla så började vi smaska på det..  Vi gick i princip genom varenda affär på hela Väla va e de typ 106? ;p , men kul hade vi! :D Vi köpte inte så mycket faktiskt.. Vi käkade på Donken och när vi tittat klart över allt så tog vi varsin glass och kommenteraade folk, så bäst! :p  Vi tog en seg stadsbuss, men kom fram iallafall! :D Så nu har jag precis käkat lite mat och sitter och relaxar lite.. Mn sk nog visa baby min klänning nu! :D
Hörs Later!


Jamas time



Dax för mig att hoppa i jamasen och mysa med Cesar lite innan jag ska nanna... Ska gå upp ganska tidigt imorgon och vill kännna mig utvilad. Med tanke på allt spring på Väla imorgon ;p Hoppas ni har haf en fin dag allesammans! Sov riktigt gott nu! ♥

Hello kitty

För er som älsklar Hello Kitty ! ;p

Kanske en klänning till balen?


Sugen på rostat bröd? Varför inte med Hello Kitty på? ;)

Kaffesugen?

Gör dammsugningen lite roligare!

Eller gillar du kanske att sy? Perfect thing for you! ;)

Shoes, Check!

Ligger för tillfället och vilar min lite.. Har så sjukt ont i huvudet!
Har haft en fin dag idag.. Solen har varit framme hela dagen.. Varit en sväng i stan och åt lunch med H från klassen när vi hade håla. Snacka om att jag har en crush i en ROSA Gucci väska i skinn, så underbar! "bara" 7795kr. Suck.. Men den va riktigt het! Har hittat en möjligen min studentklänning, men jag får se om jag hittar något bättre på väla imorgon när jag ska dit en sväng med Medina.

älskling kom och hämtade mig när jag slutat skolan och vi åkte inom skopunkten och jag hittade skor som jag ska ha på studentdagen! :D Så nu har jag något fixat. Hehe. Dem är inte så höga och har inte supersmal klack, men det är för att jag helst inte vill snubbla ner för alla typ 500 trappsteg när hela Helsingborg står nedanför och glor. Haha..Vi hämtade även ut bilderna till mitt plakat.. ja bilderna, 2st. Min pappa och hans idéer sålart. Who else? ;)


Dem är snyggare på, i promise ;p Ska lägga upp bild sen när  jag har dem på mig! ;) 

Morningsun

G
odmorgon! Nu sitter jag i skolan och spånar lite på mitt tal som jag ska genomföra kvart i tio... En härlig morgon idag faktiskt, trots att det va lite blött på marken när man vaknade och skulle ut med Cesar.. För Fyjävlar vad det åskade och regnade inatt.. Jag vaknade utav det... Jag vet inte som det var att jag va trött, men det kändes iallafall som att huset skakade till... Så det är en trött Lilmarie som idag ska hålla ett vackert tal tss*  Nej, men ett tal iallafall...
Nej, nu måste jag verkligen skriva mitt PM, vi hörs Later.. Berättar sen hur de gick ;p

...


N
u har vännerna åkt och det är dax att ta fram skolarbetet och börja plugga lite innan det är time for bed. Hoppas ni alla haft en fin dag..
Sov gott och dröm sött

Tur i oturen! ;D


När jag slutat från skolan innan idag så bar det ner till stan, mött upp Hanna, vi kollade runder på klänning till mig som jag kan ha på studenten, men hittar ingen! Asså nu börjar paniken växa inom mig, bara lite mer än 3 veckor kvar.. Men de ska jag nog hitta en, annars så vet jag inte vad jag gör ;p Vi tog bussen hem tillsammans och hennes pappa körde oss därifrån hem. Vi bor väääldigt nära varandra.. Vi skiljdes åt och när jag stod utanför dörren och letade efter mina nycklar slog det mig, dem låg i min jacka, i landskrona.. FAN! jag som bara skulle hämta laptopen och min mobilladdare.. ja, hem till Hanna igen. Dem bara skrattade, typisk mig! Hanna bjussade på rotade mackor och smoothie med röda vinbär och apelsin. Så sur, men såå god! :D
Det slutade med att jag kom in när mamma kom hem vid halv fem. jag satte min döda mobil i laddaren och ringde paul direkt. Han kom o hämtade mig. Haha. Ja ganska skönt att slippa ta både buss och tåg. ;p hihi, ja de va en del av min dag ;p

Just nu sitter jag i uterummer här i Landskrona och väntar på att våra vänner ska komma förbi.. Har en trött Cesar brevid mig som sussar så sött♥

Playing cards

Hittade en bild på Lecca's blogg när jag , fatte och dijana spelar kort. Haha.. Here it is ;p

Jag Fatima, Dijana spelar skitgubbe i torsdags ;p

Goodie!

Hej allihopa! Jag hade verkligen en tuff dag igår! Jag satt och pluggade i princip hela dagen. Har haft två prov idag. Skönt att ha det avklarat! :) Somnade vid halv 2 med penna i handen, vaknade av att Paul tog pennan ur min hand, vet inte vad klockan var. haha.. så kan det gå! ;p Bilder från gårdagen kommer när jag har min egen dator, just nu är jag i skolan, och har sovit i Landskrona inatt så that's why..

Idag har vi fått helt underbart väder! Solen skiner och det är riktigt varmt och skönt! Gick upp till skolan från knutpunkten med en Chai latte i högra handen.. Så gott! Varit sugen på det ett bra tag, men har inte blivit av att jag köpt det.. Hihi.. Har en lektion kvar idag. Slutar vi 3-tiden.. Ska bli så skönt, men jag ska verkligen ge gärnet nu den sista tiden i skolan, vet att jag sagt att jag är helt tvärt om nu egentligen men nu är jag fan peppad altså! Nu när jag gjort de två proven och det kändes som att båda gick bra så jävlar! ;p Nu ska jag fortsätta att leta argument om for/emot fildelning till mitt arbete..

Hörs Later!

Hello, and sleep tight!

Hej bloggen! Får ursäkta för en urusel blogghelg, men jag har prioriterat lite annat i helgen. Men nu efter tolv är det måndag och en ny vecka, med en ny start ;p Hoppas ni haft en fin helg, det har jag! I fredagskväll var jag och Paul ute med två andra par. vi hade tevligt! I lördags jobbade jag från 14-21. Hann inte skriva innan och efter kollade  jag på eurovison.Hihi.. Idag så har ja städat och tvättat. Varit ute med Cesar massor på fältet.. Grillade lite och så.. :D Hanna kom förbi innan idag med en påse med muffins och lite annat gott från hennes jobb. thanks honey ;D

Nu är det faktiskt dags för mig att sova, ska upp vid 6 imorgon.. Hehe, kommer att bli lite kämpigt!

Sov gott allihopa! See you in the morning!

I got tagged!

jag har blivit taggad av fittanfes. :))

The rules are:
1. answer the questions on your blog
2. take away one question you don't like and add a new one.
3. tag 8 other people

1. which perfume do you use?
- Jennifer Lopez, Sunkissed.

2. song of the day?
-La voix. (ESC idag ju ;p)

3. what's for dinner today?
-Sjömansbiff.

4. today's highlight?
-Lycades utmärkt med en hallon/vaniljsmoothie ;D

5. what whould you really like to learn?
- mycket!

6. what was the last thing you bought?
-Cheeseburgare fån Donken ;p

7. what's your favourite animal?
-Min hund Cesar! :D

8. what's your most important goal at the moment?
-Lyckas se ESC utan att somna i mitten ;p

9. what do you think of the person who tagged you?
-Två roliga figurer som säger precis vad dem tycker och tänker

10. what's the colour of your eyes?
-ja, när jag va liten va dem bruna, nu typ olivgröna, fast ändå bruna. hihi

11. if you could change something with yourself, what would that be?
-Hmm, att jag dömer folk för fort..

12. if you could be anywhere in the world for the next hours, where would that be?
-filippinerna! träffa mina "nya släktingar"

13. what do you find important with your friends?
-Att man vet precis var man har varandra, utan att samtala

14. What are you doing this summer?
-Jobbar, umgås med vänner och pojken. Glassar på beachen. förhoppningsvis tar jag en resa också!

15. what's your dreamjob?
-Har väl inget drömjobb direkt.. Men något med mode/skönhet och SOCIALT!!

16. what's your favourite piece in your wardrobe?
-En bolero/bomberjacka i vit spets från GinaTricot

17. do you have any favourite models?
-Nej, faktiskt inte..

18. 3 things that make you smile
-framgång
-när man gjort en god gärning
-nära &k kära såklart!

19. what's your favourite song at the moment?
-Right round.

20. what's your favourite tv-series?
-Desperate houswifes, 2½ men, Grey´s Anatomy

21. the last book you have been reading?
-Inte som andra döttrar av Deborah Spungen. Jag gillar inte att läsa med GOOD, underbar bok!!

22. what's your favourite sweets?
-Saltlakrits och choklad

23. who's your role model for style?
-Det har jag aldrig tänkt på.. Hmm.. Ingen aning!

24. what was the last film you saw?
-Pirates of the caribbean - At the worlds end

I tag:
Medina

Seelmic

Klackarnaitaket

Brunettsofia

Lecca

Fashionmodel

LonaTrogen

Sara

SunnyDay!

Sitter här och smaskar i mig lite dumle-praliner. GOTT! Så längesedan jag käkade det,  nästan så man glömt hur gott det är! Mmmm.. Vet inte alls vaad som händer idag, känner faktiskt för att göra något för det var ett tag sedan jag mådde såhär bra! ;D Och sen är det ju så fint väder också!!
Var ute och spelade fotboll med Cesar innan.. Hihi, så kul. han springer som en galning..
 
Såhär såg jag ut efter en fotbollsmatch med Cesse, haha

Medans han såg ut såhär:

Vilar sig i skuggan, hihi..

Movie


Sitter och tittar på Pirates of the Caribbean At the worlds end. Gillar dem filmerna! Men vi kommer dock inte fram till vilken av dem det är, 1,2 eller 3..? Någon som vet?

Nightmare

Godmorgon sweethearts! Nu är Lilmarie vaknat och ätit frukost.. Varit ute och lekt med Cesar ochså lite. Hihi, morgongymnasitk ;p har självstudier idag så slipper gå till skolan, ska jobba lite på mitt tal i svenska B. Känner mig faktiskt ganska utvilad idag. Skönt! Det var ett tag sedan sist haha..
Hade iallafall en hemsk mardröm inatt.. Det spökade i mitt hus och jag och babyboy var hemma hos mig.. Min mamma var iväg med papi.. Hon kom inte hem på söndagkväll, så när klockan va typ 12 ingde jag henne och min vän Fanny svarade, What? Hon berättade för mig att min mamma dött när pappa hade varit påväg med henne hem, kört full. När jag sprang fram och tillbaks i rummet och skrek nej så vaknade jag. THANK GOD att det bara var en dröm! Jag la mig tätt intill Paul för att få lite medömkan och somnade om efter ett tag..


Vilken är er värsta mardröm? Brukar ni drömm mardrömmar?

LadyGaga + Rihanna om Chris...

Som ni kanske hört så har Lady Gaga och Rihanna gjort enlåt tillsammans, den skall enligt uppgifter handla o Chris brown.. Curious ? ;) Den har ännu inte släppts men en demo har läckt ut så here it is!


Vad tycker ni, good or bad? ;)

Back on track

Hej eveybody! hoppas allt är bra med er idag! Ledsen för den urkassa updaten igår, men nu är jag back on track, hade massor att plugga för vi hade nationellt prov i Svenska B idag, det gick hyffsat, tror jag iallafall ;p
Idag är det verkligen tråkigt väder, det började precis regna : / Ush! Ligger under en filt och värmer mig för det är så rått och kallt... tror jag sk agöra en kopp te.. Gott! :D

Boring!

Sitter i skolan och håller på med en bokredovising i svenska B. Inte det roligast jag kunnat göra, men behöver all tid att fixa alla arbeten tills den 29:e då betygen sätts. Jag har en lång håla så tänkte ta vara på tiden på något vettigt för en gångs skull ;p Hehe, men självdiciplinen är inte den bästa hehe.. Har kommit en bra bit iallafall och kände att jaga va tvungen att ta en paus, perfekt och blogga lite! :D Men nu är det nog dags att sätta fart igen! :p Alot to do!


Later Sweethearts!

By the way..

... Idag är det en månad till studenten, och inte minst... Min och Pauls 3års dag! :D


Dizzy

Halloj! Kom väl hem for en halvimma sedan.. Hoppat i mjukiskläderna och sitter nu och smuttar på en god kopp te! :D Åkte ju som sagt till Landskrona efter skolan.. Jag satt med headset och lyssnade på musik i min egna lilla värld så jag höll på att missaa hållplatsen jag skulle av, fick rusa ut för att hinna innan dörrarna till tåget stängde. Stress. Käkade där och softade lite i uterummet.. Medina och Ivan kom förbi en litenstund mitt i min powernap. ;) När vi varit hem om och lämnat av Cesar hos mami och lite så åkte vi in till Helsingborg och tog en fika.. För min och Medinas del blev det glass ;p Snackade om allt möjligt och Babyboy hjälpte Ivan  med att wash the car. 

Idag är jag verkligen trött! Skolan va riktigt dryg idag, men Dijana lyste upp min tillvaro ;p Har så mycket att hinnamed innan studenten, fyfan. Tur att man skippade Costa! Nu ska jag lägga mig och vila mitt huvud som jag slog i farmors jäkla taklampa igår. Rätt i tinningen, börjar tro att jag fått en lätt hjärnskakning av den smällen.. Nej, time for relax och fortsätta smutta på mitt goda te, Exotic fruits. Sååå gott! Hoppas ni haft en fin dag sweathearts! See you in the morning!

BIG KISS!!!!

Vill bara ut i solen!!

Sitter i skolan, har en kort paus innan lektionen fortsätter, efter denna tråkiga lektionen så slutar jag. Detta är den värsta av alla lektioner för en viss "UK" drygar ut allt. Lovar, bättre än valerina natt!! ;p  Beger mig till Landskrona där Paul och Cesar befinner sig. Vill bara ut i solen!!!! Måste sticka nu, börjar.

Nothing I fell for..

Har varit iväg en sväng med Paul och våra vänner "M"och"I", var en runda på Väla.. Tittade på lite klänningar, men hittade ingen som jag föll för och verkligen vill ha : / Vill att min klänning till studenten ska vara speciell, gärna vit med svarta "detaljer" typ en rosett eller så.. Hittade en på MQ, men den är så tråkig där fram, för enkel.. gillar iallafall baksidan då det är en fin rosett i svart. Men inte i min storlek så jag kunde inte prova den och se hur den satt.. Kanske snyggare på? Synd, men life is a bitch, vad ska man göra? ;p

Bli en film, eller två ikväll.. Få se hur länge jag kan hålla mig vaken, tihi. Har ju sovmorgon till 11 tomorrow så kan vara uppe ganska sent ändå. Hoppas ni får en underbar kväll!
GoodNight SleepTight!

Sooooft!


Hehe, snodde precis denna bilden av Lecca. Jag och Adelina för typ en vecka sen, elr 2 kanske.. Iallafall så tog vi filt och kuddar från väntrummet till skolsyrran. La oss ute i solen riktigt skönt! ;p

untitled

Hemma och trött!  Hjälp farmor med att putsa prydnadssaker. Hihi.. Är man pedant så är man ;p Fick även en god middag och pappas bankkort ;p Aldrig fel.. Det är ju min papi som ska betala insättningen av mitt löshår och han åker hem till DK innan jag hinner fixa det så då får det bli såhär.. Har precis fikat och pratat lite skit med mamma, vi va ute en runda med Cesar med i det fina vädret! Idag ska jag nog bara ta det lugnt och försöka plugga lite.. Har en massa arbeten som ska lämnas in ganska snart. ORKAR INTE! Men det är väl bara att hålla ut, bara en månad kvar tills STUDENTEN! Fan vad jag längtar helt sjukt! :D Kan inte fatta att jag redan är där. Känns som det va typ några månader sedan man gick i ettan, samtidigt som det känns som jag gått på Petri i hela mitt liv. strange :p

Jag när jag gick i ettan.. ;p

Man kan ju kalla detta otur...

Man kan ju kalla detta otur... FAN! Haha.. Bra morgon för mig ju.. : /  Vaknade lite senare än väntat men hann ändå med allt som jag skulle.. Kommer fram till skolan och träffar Anne.. Hon bara "Åh, så har vi prov nu.."  "VA? De hade vi väl i torsdags?" Ja, skit bra! Dem som hade provet i torsdag (bla jag) är lediga från lektionen. Och detta är min enda lektion idag.. TOPPEN! Får sitte här och uggla till halv 11 då jag ska gå hem till min farpäron ;p Ska se om det finns någon vettig att prata med någonstans o fördriva tiden med.. Hoppas nu får en bättre start på dagen än mig!




Finally Home

Nu är jag hemma, skönt.. Varit en lugn dag på jobb trotts allt.. Min lilla tant är envis kan jag ju säga, men tur att jag är snäppet vassare ;p

Imorgon börjar jag tidigt.. 8.15 så blir nog inget inlägg innan jag sticker till skolan, jag är ju en långsnoozare Hihi. Har bara en lektion imorgon. riktigt skönt. Därefter ska jag hem till min kära famo och fafa. Men nu ikväll så blir det film med babyboy.. Cesar får såklart vara med på ett hörn ;p

Ha en underbar kväll allihopa! Sov gott och dröm söta drömmar!


At Work..

Goderkväll allihopa! ;p  Hoppas att ni har haft en fantastisk Söndag! Själv har jag jobbat, och som vanligt så är det ganska skönt när man väl kommer hit! Tur att man har bra arbetskamrater! :D Slutar om 45 minuter.. Finns inte så mcket att sysselsätta sig med nu de sista två timmarna så vi fördriver tiden med att surfa lite.. Hur prefekt som helst för min del, då kunde jag ju blogga! ;D Ojdå, nu är klockan 20:20.. de betyder - Du har en vän som står ivägen.. NEJ, tror inte det efter sådär 3 år tillsammans.. Men okej ;p  Nu ska jag back to work! Får se om det finns något man kan göra.. Vi hörs senare ikväll mina solstrålar!


Pusskalas!


F
ärdig för att sticka, men ännu är det ett par timmar kvar tills jag ska åka.. Ska nog ta en promenad med Cesar i det fina vädret! :) It's so Wonderful!  Blir nog inget mer bloggande för min del förrän ikväll när jag kommer hem från jobb. Ni får ha en underbar dag ! Hoppas ni har lika fint väder som oss här nere i söder! ;p KissKiss ♥

Sunny Sunday Moring!

Godmorgon! :D
Har ni sovit gott? Jag har haft hela sängen för mig själv i natt så mig behöver ni inte änns fråga! ;p Idag ska jag jobba, från klockan 15-21. Egentilgen så känner jag inte för det idag nu när det fina vädret är tillbaka, men det är pengar och när jag väl är där så kommer jag på andra tankar och tiden går ganska fort... Dax för mig att hoppa in i duschen en runda.. :p



Almost midnight!


Nu ska jag krypa ner i sängen och titta lite Tv och mysa med Cesar innan jag ska pömsa, Vet.. Klockan är inte så mycket.. Så om jag inte kan sova nu, eller om ett tag så hörs vi nog lite senare! ;p Annars så önskar jag er en fortsatt trevlig kväll/natt. ;) Sov så underbart. Dröm sött! ♥

Empty

Puh, äntligen kan  jag andas ut lite.. Har varit fullt upp hela tiden.. Ut med Cesar, laga mat, fixa fika, fixa hit och fixa dit. Känner mig helt stressad! Vill att babyboy ka komma, jag saknar honom, även om jag har folk omkring mig.. Mer än vanligt, så känner jag mig så ensam och det känns så tomt utan honom..

Har precis gjort lite maikyr med mitt Depend Mirakel kit, it really makes magic happend! ;) Ska bara ta det lugnt resten av kvällen.. Se om det går någon bra film på Tv'n kanske? Rå om mig själv. Tror jag behöver det!


090509

Hej allihopa! Blir ett ganska sent 1:a inlägg idag, men när jag sartade datorn för sådär två timmar sedan, men så kom min kära mamma och stal den. Hehe, satt här skitlänge! Hörde henne säga för sig själv - 68 nya mail detta är ju inte klokt!  Nej mamma, men så går de om man kollar mailen typ två gånger i månaden.. haha... Idag händer inte mycket. Bara ta de lugnt. Ganska skönt med tanke på att jag ska jobba imorgn kväll, kommer vara riktigt trött på måndag i skolan.. Har varit ute med Cesar och sprungit. Har haft underbart väder hela dagen, men nu så är det halvkass. Massor av moln. Ska busa lite med Cesse nu.. 
 

Good!


Så skön låt! Bäst en solig dag när livet leker! :D

BeautyNeeds

Tänkte tipsa om några hudvårdvård-/skönhetsprodukter som jag själv gillar och använder. :)

 
1)2)3)

4)5)6)
7)8)


Nivea refreshing washgel - Rengör huden på djupet, samtidigt som den återfukta din hud. Känns len och fräsh efter användining och den doftar super gott! :)

Nivea refreshing toner - En toner (ansiktsvatten) som öppnar upp och rengör porerna på djupet. Samma doft som på Nivea washgel. Man känner sog genast mycket fräshare i ansiktet, man kan riktigt känna hur huden "andas".

OLAY Classic Beautyfluid - En ansiktskräm som snabbt absorberar in i huden vid applicering. Man blir mjuk på ett ögoonblick, inte ett dugg kladdig på huden. Den är väldigt dryg och har en söt och god doft. Billig!

DOVE bodylotion - Alla bodylotions från Dove är suveräna! Men just nu vid varmare tider använder jag Dove Summer glow. Det är en mjukgörande och återfuktande lotion med en "gnutta" b.u.s. Ger en fräsh lätt solbränd feeling.

ELVITAL Re-nutrition - En snabbverkande hårinpackning med innehållande bidrottning-gelé som återuppbygger hårens celler. Gör håret mjukt, smidigt och glansigt. snacka om att den lukta underbart! Och jag lovar, doften håller i sig i minst 2 dagar!

♥  LORÉAL Hot Straight - En värmeskyddande creme som du applicerar i vått som torrt hår innan du fönar/plattar håret. Gör håret mjukt och följsamt. Ger en härlig luster! Smells fantastic! ;p

Rexona Woman Deostick - jag använder den som innehåller Aloe Vera som gör huden mjuk och len. Håller dig torr en hel dag. Kruxet kan vara att du får vita märken på dina kläder. Men det finns en variant som är just för att undvika det. Heter Crystal clear om jag inte har helt fel för mig.

Depend nagelbandscreme - En creme som du använder på dina nagelband. innehåller AloeVera som mjukgör och reparerar torra och spruckna nagelband. Riktigt bra!

Håll utkik efter fler av mina Beauty tips som kommer inom kort!

No school..

Sån otur, när jag va 3 minuter från skolan så fick jag reda på att jag inte hade Svenska idag, enbart dem som skulle göra nationella. FAN! Träffade A i korridoren och vi käkade lite frukost och sen gav vi oss ner en runda i stan. Jag köpte nya sunglasses och ett nytt lipgloss. Köpte även en present till min söta mamma!
Har varit runt i typ halva skåne idag känns det som, letat efter ett ställe som vill förstora upp fotot eller fotona, 2st, som jag ska ha på mitt plakat till studenten.. Men alla har sjuka priser på de typ 500kr för en bild.. Men tillsist, på stället som ligger närmast kostade det 118:- / bild. Så typiskt. Kunde vi inte bara kollat där först?! ;p Nu är jag trött och mätt.. Har precis ätit dinner....  Blir en vääldogt lugn kväll ida, orkar inget annat ;p

Kort dag

Godmorgon! Today it's friday, kan det bli bättre? ;)
Har bara en lektion idag. Hur sönt som helst, slutar halv 12. Får se om jag ska ta bussen hem, då har jag 40 minuter som jag kan gå i stan och se om där finns något skoj, perfekt! Nu ska jag se vilka skor jag ska ha idag sen är det dax att gå till bussen.


Glamour + Gott = My Evening!


Tror ni ser vad jag ska sysselsätta mig med resten av kvällen ;)

Tog en helt fantastisk dusch, hela dagen rann ner för mina axlar längs min kropp. En helt underbar känsla!
Klippte till min lugg som blivit för lång, hängde nere vid ögonen och irriterade mig, men nu är de på topp igen ;p

...

Förlåt för en urusel bloggdag från min sida.. har inte varit hemma speciellt mycket. Va i skolan.. Stort prov i Alt. Medicin. Sen kom babyboy och hämtade mig. Åkte och käkade lunch, hem snabbt mata Cesar och vänta på att mamma kom hem så hon kunde vara hundvakt. Sen iväg igen, till Landskrona, va hos Pauls kompis. Hämtade efter ett tag upp hans flickvän, Medina, sen åkte vi iväg och tog en fika.. För min och Medi's del blev det kaffe och glass ;p Yummie! Nu är vi hemma efter en lång dag. Själv ska jag hoppa in i duschen nu innan jag ska relaxa resten utav kvällen! :D
Hur har er dag varit, hänt något rolligt?

LATER

Sweet Dreams!


Har myst framför tvn.. Tittade på Grey's anatomy så klart! Ett av mina favorit program, och ÄNTLIGEN har Meredith och Derek förlovat sig! Typ det man har väntat på ända sedan första säsongen ;p 

Nu är det dax för mig att sova. Skola imorgon.. : /  Så jag önskar er alla en riktigt god fortsatt kväll!
Sov gott och dröm sött! 

Spring/Summer


Vad tycks?

strange..


Klänning med djurmotiv, 2059,10 Euro.. Är den värld det?
Flipp eller flopp?

Bag!


Rolig väska !
(Boohoo.com)


Rainy


Ush,
det bara regnar och regnar! Saknar det fina vädret! Blåser riktigt mycket ute också.. Vill ha soool ju! Är så trött på detta skitväder!!

New Phone?


F
underar på att förlänga mitt mobilabonemang, lyckades förstöra min mobil o lördags.. Min slide har blivit helt seg så får kämpa för att få upp den den sista biten över knapp 1,2,3... Så undrar om ni har något/några tips på en bra mobil.. Jag funderar starkt på Somy Ericsson W595.. Den är grily, och det vill jag att den ska vara! Saknar min gamla guldiga nokia som jag hade för ngra år sedan.. Inget mer krom och svart! Är så trött på det!!! ;p
S å   v a d  t y c k e r   n i ?
Är den bra,eller har ni någon anna att tipsa mig om?

movie

Har precis tittat på SATC The movie, har sett den en gång innan men den e sååå bra! :D Lagade lite mat tidigare så jag har iallafall varit duktig! Känner mig helt seg idag! Nog vädret som gjort det, men nu lyser solen, men Lilmarie är fortfarande lika seg... Kan ni tänka er.. Jag är sugen på kladdkaka. haha, så oväntat! ;p Måste ringa mama nu direkt så hon kan köpa med ägg hem!
LATER!

Ding Dong!

Nog kul morogn jag haft.. Vaknade, gick ut med Cesar. Jag hade precis lagt mig till rätta och skulle försöka sova en stund till.. Då ringer det på dörren. DIIING DOOONG!  - Vem fan ringer på hos någon dennna tiden? Skit sur drar jag snappt på mig en munkjacka och mjukisbyxor och springer ner till ytterdörren. No body there. Skönt, men jag ville ändå se vem det var som ringt så jag öppnade dörren. Där kommer en gammal gubbe från grannens trädgård. Värsta 20 frågor på morgonen. vad betalar ni i hyra? Vad är det för värme? Hur stor är den? Palla! Skaffa ett liv! Folk försöker faktiskt sova!!

Så nu har jag släppt av lite aggressioner. :D Har ingen toppen dag idag. Känner mig konstig i kroppen och solen är borta.. Bara regnar! Just nu sitter jag o skickar bilder på Cesar till M. Sen tänkte jag ta lite Frukost, sugen på vaniljyoughurt och müsli idag :p


myspys

Hej Bloggen! Klockan börjar bli mycket. Kom hem för några timmar sedan men Babyboy ville se film och det tackade jag ju inte nej till! ;D Skönt att ha jobbat lite, känns som man gör en instats. Jag hade vak. Att jag övervakade en söt liten tant. Typ jag ska vara gott sällskap och se till att hon inte hittar på hyss.. Hihi . Så fort jag slutade skyndade jag mig ner till parkeringen där Paul väntade på mig. Vi körde till MAXI och köpte CheezBalls. Mmmm! Sen till McDonald's, tyckte jag va värld det när jag jobbade med så kort varsel. Nu ska jag mysa ner mig hos älskling igen och titta på en film till. Imorgon är det skola, men börjar inte förrän 11. Tur med tanke på att jag jobbade kväll!
Ha en underbar kväll och sov sött! See you in the morning sweetheart!

Work

Fick precis ett samtal från jobb, dem vill at jag ska jobba ikväll så det får det bli. Aldrig fel med lite extra pengar på kontot.. :) Dem vill att jag ska börja kl 15 men jag sa att jag kommer så fort jag kan och det lät toppen för dem ;p Ska vara på våning2, där har jag aldrig varit förut, "min våning" är ju 1:an. Men någon gång måste ju vara den första. Hihi. Så ni får ha en underbar dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem. Slutar 21.00.

See Yaa!


Silver vs Gold


V i l k e t   g i l l a r   d u   b ä s t ,   g u l d   e l l e r   s i l v e r ?

Morning!

G
odmorgon! Hoppas att ni haft en bra dag so far! Jag har haft en underbar morgon! Möttes av Cesars morgon blöta pussar så fort jag öppnade ögonen, he's back! Så underbart. Han har fått duscha nu på morgonen för snacka om att han inte va vit igår! Haha, han och mamma Nikita grävde tillsammans. Imorde när jag gick ut med honom så började han rulla sig i lera så det fanns inget annat val än en dusch, men han älskar vatten  so that's nema problema ;p
Min sista lediga dag, skola imorgon.. Känner mig inte direkt taggad till de . Hehe..
Fick bilder av M (uppfödaren) på när Cesar va nyfödd och tills vi köpte honom, hihi så söta!


Lite skillnad från nu?


Äntligen hemma!

Hej allihopa! Nu är jeg hemma igen och har ätit en bit mat. Cesar blev så glad när han såg oss! Det första han gjorde när han fick syn på mig var att hoppa upp, och när han skulle pussa mig så knockade han mig istället. Haha, ingen liten fläskläpp jag har nu ;p Men helt underbart att ha honom tillbaka här i hemmet. Så tomt utan honom! Han och mamma Nikita lekte  hela tiden nonstop i typ 2 ½ timme som vi var där, så nu ligger han o sover  som en stock. Min älskling ♥ 

The day with big "D"

Hej cuties! Idag är det dagen med stort D, vi ska hämta Cesar! :) Vi kör härifrån om ca 45 minuter. Vill åka NU! Hihi. ;p Har varit och handlat lite fika och godis till dem som tack för att Cesar har varit hos dem.. Har planerat hela tiden att köpa en blomma till dem, och självklart är det de som vi glömmer. Smaaart! Har sovit i Landskrona även i natt eftersom det är närmare till Malmö.. Hade en lugn kväll igår. Skönt. Va hem om mig en sväng bara. haha, blir ju så när man inte har alla grejor som man tycker är nödvändiga med sig.. Hur var er Lördagskväll?  Nu ska jag packa ihop min saker som ligger utsprida över hela rummet.. Får ju inte glömma något! Ha en underbar dag så hörs vi senare när jag är hemma och sånt.. Vet inte hur länge vi blir där. Har planerat fika och gå till en rastgård därvid.. Men See yaa!

Desert

Matvrak och gotegris som jag är så har ja precis varit en trappa ner och ätit efterrätt, man tacka väl inte nej liksom  ;p Det bjöds på jordgubbar med grädde. Mmmm, känndes nästan som midsommar ;) Blir nog en lugn kväll idag med. Ska ju hämta Cessemesse imorgon, så då blir det fullrulle som alltid med honom i närheten. Haha, fan vad jag tjatar om honom.. but I can't help myself! Älskar honom too much!


Ser de inte gott ut? ;D

Hmmm...

Halloj! Hr precis ätit en god middag. Blev grillade buffalowings och grillspett. MUMS! Nu är jag såmätt att jag måste vila magen lite.. hihi.. Har vart fint väder idag, men jag har frusit typ hela tiden.. Är det bara jag? ;p
Imorgon ska vi hämta Cesar, ÄNTLIGEN! Känns som en evighet sen jag såg honom sist. Har hört att att han det bra iallafall. Jag är nog pain in the ass för M som är Cesars uppfödare, har smsat henne varje dag, men som tur är hon en så fin människa och förstår mig. Cesar leker med sin mama Nikita hela tiden. Hihi, nästan så jag blir svartsjuk. Ush, Lilmarie, på en hund?! Hihi, men det är ju känsor man inte kan styra över. Bra att han fått ha lite hund-umgånge så han vet hur han ska bete sig.. Ska iallafall bli skönt att han finally ska komma hem igen! Miss You Bebis!♥
Hur har ni haft det idag, och vad ska ni göra ikväll? Några tips till mig kanske? ;)

Fastän jag precis ätit skulle det inte ssitta fel med en bit kladdkaka. Tihi

What a wonderful day!

Hej allihopa! Ännu en underbar dag! Blev att vi sov i landskrona i natt också, men har varit hemma nu på förmiddagen och dushat och fixat lite. Skönt. Nu är jag på topp igen! :D Känns som söndag för min del, men underbart att det bara är lördag, och att jag får en "lördag " till imorgon eftersom jag är ledig på månda också! Wonderful! Tänkte att jag skulle gå ut och sätta mig i trädgården och sola lite, mina ben är ju inte något vita. haha.. Hostlakanhost.. Lägger upp en dagens outfit också, väldigt längesen jag la upp en så here we go. ;p


Lite sommarinspererad, eller vad tycker du? ;)

patetisk...

Nu sitter jag här med Cesars boll i handen medans tårarna rinner längs min kind. Saknar honom oerhört mycket! Min lilla älskling! Jag vet att vi träffas på söndag och att han då ska komma hem igen, han är ju bara på besök,men ändå.. Sedan vi skaffade honom i Januari har jag inte varit ifrån honom mer än några timmar, nu har det gått TVÅ HEMSKA ÄCKLIGA DAGAR!! Helt sjukt, han är vår lilla bebis, aldeles underbar! Om ni hade träffat honom så hade ni förstått vad jag menar. han är mer än en hund. Iallafall när han är hemma och det är lugnt. Klart att han är uppspelt bland folk han inte träffar varje dag he's still a puppy! Ska ner till älskling nu och söka tröst....

Sun and BBQ

Paul håller fortfarande på att trixa med bilen.. hihi, stackarn! Jag har sutit ute i solen och bara myst med lite rolig läsing.. Pauls mamma grillade lite hamburgare innan, hihi så mysigt.. Kände sig som ett barn igen! massor med sallad och grönsaker, lite plock mat.. ;p  Nu börjar jag känna mig lite rastlös och vill hem och ta en dush... Har ingen aning om vad som händer ikväll, än sålänge.. men får se vad som poppar upp.. Känner mig faktiskt ganska seg idag så ut och festa blir det iallafall inte! 


Känns så tomt utan min bebis ingen flåsande liten sprallig varelse som svansar runder hela tiden..  Lääängtar tills på Söndag då vi ska hämta hem honom igen!! Nej, nu ska jag ner och se hur de går för min abbyboy med hans meckande..
LATER!

Right or wrong?


I
Hollywood ryktas det om att Chris Brown eventuellt kan frias. Eftersom polisens bilder på den totalt blåslagna Rihanna läckt ut till media. Chris advokat menar på att läckaget kan påverka hans straff och då medföra att han frias helt. Advokaten vill också undersöka hur bilderna läckte ut från polisesns arkiv och hamnade i media. Enligt Rihannas juridiska ombud så vill sångerskan att rätegången skall vara över så fort som möjligt.

Vad tycker ni, rätt eller fel?
Själv tycker jag att det är sjukt!

(Källa veckorevyn.se)

Wonderful morning!

Godmorning sunshines! fast klockan är ju typ ett, så snarare god middag hihi.. Jag har sovit länge idag, men ändå känner jag mig helt seg... Satt precis ute i det fina vädret vi fått, tog lite bilder, men sen kom jag på att vi inte fick med oss vår usb-bluetooth. skit också.. ja, få komma med de bilderna sen isåfall.. :) Här är det fullt hus. Pauls brödrar som är i 40års åldern är här och hälsar på med barnen, och här sitter jag och isolerar mig själv i datorn. Haha.. Så kan det vara! ;p Paul är ute i garaget och meckar med bilen.. Haha, tur att jag slipper ;)
har blivit lite röd efter igår, fattar inte hur jag lyckas, helt sanslöst.. Hade ändå solkrämpå mig ! Men har blivit brun på armarna, iallafall mer än tidigare... Inte lätt att va vit som ett papper. hahaa. :p


me today.

Beckham släpper klädkollektion


B
eckam skall släppa en ny klädkollektion, men denna gånen är det Davids tur att visa vad han går för! I sammarbete med adidas Originals ska detta ska detta ské. Det som är uppståndelseväckande är att Davis själv inte skall vara modell för den kommande kollektionen....

(Källa: aftonbladet.se)

Tips!

Har precis kommit till Landskrona igen, varit hemma hos mig och hämtat lite saker eftersom vi ska sova här i natt.. Min laddare till mobilen, som va viktigast av allt,enligt mig iallafalll. Sen vill man ju gärna ha ett par mysbyxor att hoppa i, så det har jag redan gjort ;p Så nu ligger jag här på sängen med laptopen i knät och kränger Tutti frutti och Geisha. Yummie ;p Ska nog snart krypa ner i sängen, börjar bli trött..

Måste bara tillägga att FYFAN (ursäkta uttrycket) vad bra Depend Miracle kit är!! Mina naglar, som alltid varit tunna som papper och hur mjuka som helst har blivit riktigt hårda och hållbara! Har inte brutit en nagel sedan sedan jag började använda det. Har bara använt rengöringen mer än en gång men myrraoljan, nagelbands- och handkrämen har jag använt flitigt en gång om dagen, kanske två någon gång. Så om ni har naglar som lätt knäcks och flisar sig så rekomenderar jag starkt att prova Depend Miracle kit!!


Saknar min bebis!


Min Älskling!
♥ Han är ett riktigt charmtoll min lilla Cesar!
Är han inte bedårande söt?! ;)