movie night!

Har precis tittat färdigt på Transformers 2. Egentligen inte alls min smak på filmer, men jag gillar både ettan och tvåan jätte mycket. Fast tvåan va 2½ timme lång så jag blev rastlös i slutet och kunde inte ligga still, hihi.

Här är trailern på filmen;



Nu är de dax för nästa film, Slumdog millionare, vet att den funnits ett bra tag, men har inte fått tummarna loss. Blev en riktig movie-night för vår del ;p Hoppas ni har en mysig Onsdagskväll, de är ju trots allt lill-lördag ;)


(mobilblogg) Nyfikna? ;)

14d4662b66291457324c2e5acc2247ba.png

(mobilblogg) Nyfikna? ;)


090930

God morgon! :D

Hehe, ja morgon o morgon.. Vaknade för typ en timme sedan, har legat och läst i SOLO, hann ju inte läsa så mkt igår för fick skynda mig till jobb. Just nu ligger jag i sofan, dricker thé och äter frukost, eller ja. Två kokar ;)
Inte frukost direkt, men goda är dem! :D

Idag ska jag och älsklingen till P i s t a s c h i a  (stavning?) som öppnar i Helsingborg. Massa smaskiga öppningserbjudanden ;p För er som inte ver vad pistaschia är, det är typ tastyhouse.. Massa godis o nötter mm. :) I samband med de ska jag försöka fjäska in mig hos Paul så han kör till Ängelholm så jag kan hämta ut mitt paket från H&M, hihi ;p Men nu ska jag fortsätta att läsa min tidning, Hörs Later!


Tror ni Paul kan morstå om jag använder mina puppy-eyes? ;)


GG-time

Hello Everybody!
Har varit hemma ett tag nu, legat o slöat framför tvn, men nu kollar Paul på något tråkigt skit så passar på att blogga lite :) Tänkte att jag skulle titta på de tredje avsnittet i den nya säsongen av Gossip Girl (säsong 3) FAst jag jobbat fram till tio ikväll så känner jag mig inte speciellt trött när baby hämtade mig när jag slutat så hade jag västa överskottsenergin, w r a a a h !   xD Hehe, nej nu är de GG-time ;D  


090929

Gogmorgon Sweethearts! :)

Hoppas ni har sovit gott! :) Just nu sitter jag och tar de lugnt, har precis läst lite i de nya numret av SOLO. Men de får jag fortsätta med ikväll, för nu ska jag gå ner och äta frulle, sen så får jag piffa till mig, och därefter bär de av till jobb. Ska vara helt ensam med tre andra vikarier idag, men dem litar åp mig så jag kommer ha mycket  ansvar. Dessutom ska de komma en ny patient idag, och guess who have to take care of it? Ofcorse, ME ;)
Men de ska jag nog klarautan problen, får hoppas de iallafall! ;p

Nej, nu måste jag börja röra på mig. Hörs ikväll!


Mystajm

Jobbat idag, nu är de mystajm med älsklingen! Imorgon är de time to work igen. Men har kvällspasset så kan ända sova ganska länge ;p


Detta ska jag och älsklingen mummsa på nu ;p

Va på väla med Hanna igår. Det var ju trendhelg där. Fast jag trodde att de skule vara riktig modevisning som de va för några år sen, men nope... Bara lite levande skyltdockor här o var, lite sång och styling.. Blev lite besviken på de faktiskt. Men skoj hade jag ändå. Längesedan jag umgicks med Hanna ju. :)

Nej, mystajm! Hörs!


Dagens Låt



Första gången jag hörde den idag, på radio.. Annars brukar dem vara sena med sånt? Eller är de bara jag som är off som inte hört den innan?!


Dinner

Hej hej Alihopa!

Hur har ni de? Själv har jag de riktigt bra! :) Skönt att vara ledig, och dessutom på helgen! :D Har precis kommit hem från min mami, hon bjöd på mat, eller ja i slutändan blev de att jag lagade maten. Hennes sätt att säga att hon inte pallar är; 
"N ä r   d u   g ö r   d e   b l i r   d e t   m y c k e t   b ä t t r e " Hihi, min lilla mamma är så söt! :) Jag köpte dessutom med små söta bakelser som vi kunde ha som efterrätt, såhär så dem ut;


Köpte dem för dem va fina, men speciellt goda va dem inte, fyf*n. smakade som kaffebönor. Synd trodde dem skulle smaka nötkräm typ, men icke ;p


(mobilblogg) Är på jobb. Inte sny

5ece6f095c84bd7c24e4d8eb81fd2396.png

(mobilblogg) Är på jobb. Inte snygg i jobbkläderna ;) Slutar om ca 1 timme. Ska bli skönt! Hoppas ni har en underbar dag så hörs vi later!


Watch TV

Just nu tittar ag på efterlyst.. Hehe älskade de programmet när jag gick i nian. Så längede har funnits ändå ;p

Har haft en lugn dag hemma idag, tog ganska lång tid för tvätten också.. Men nu är alt klart! Skönt! Alla mina kläder är rena!! :D

Här är lunchen jag gjorde till mig och baby idag.

Omelett med kryddkorv och rödlök..


Nu ska jag fortsätta att titta på Efterlyst.
-  K i s s K i s s  -


Påväg hem till mig...



Tvätt-tajm ;p

Hej gullepluttar!

Idag är Lilmarie i tvättagen, har precis startat den första maskinen.. Har väntat sålänge som möjligt för att de är så tråkigt att tvätta, men nu höll mina kläder på att "ta slut" i garderoben så kände mig tvungen, hihi.. Inte jätte skoj att tvätta, men de sköter ju sig själv ganska bra :)


Vad tycker ni om att tvätta?


090922

Hello Everybody! ;D

Allt bra med er?
Kom nästan precis hem, umgåts med Ivan och Medina lite idag. Men dess förinnan va vi återigen på Colorama för att välja tapeter. Va där i typ 2,5 timmar och ÄNTLIGEN har vi blivit klara med allt. Golv, tapeter och badrum, skönt att ha de ur världen för de va verkligen inte lätt. Blev iallafall sååå nöjd me valet i vardagsrummet, där fick jag fria händer. Så blir en fondvägg som är mörk och mönstrad och resten ganska ljust. Kommer bli så good! Längtar tills vi får flytta in!!

Nu ska jag och älsklingen titta på film, hörs Later om ni har tur, annars imorgon! Pussituss!

Får spel!

Jag får SPEL på internet! De funkar inte som de ska.... Typ varannan sida jag ska in på fukar inte.. Så får bli att jag svarar på kommentarer senare när intenet orkar uppföra sig normalt ;p

Kom hen för en liten stund sedan. Jag och babyboy va på Colorama och tittade på tapeter till den nya lägnheten :D Men fyf*n vad svårt de är att välja... Så vi bestämde oss för att fundera tills imorgon så kan vi lägga beställningen då.


Såhär ser jag ut idag :) Vinden kom ju perfekt ;p


"Monstret" förbryllar..

Har E.T kommit till jorden på riktigt? ;p







Hela artikeln hittar du HÄR


V a d   t r o r   d u   a t t   " m o n s t r e t "   ä r   f ö r   n å g o t ?


(Mobilblogg) Är i Helsingborg vid

6404bc7fb603213d91efde4329e1c206.png

(Mobilblogg) Är i Helsingborg vid tropicalbeach med älskling, ivan och Medina. Hörs när jag är hemma! Puss


090918

Godmorgon Sweethearts!

Sitter o tittar på Våra bästa år.. Ska snart fixa lite frukost till mig, blir något enkelt idag.. Orkar inte greja en massa.. Ska jobba idag, 12.30-22.00 Lååång dag! Men de ska jag nog klara av :)

Nej, nu har jag lite brådis.. Börjar om 1½ timme. Hörs ikväll!


Home

Nu är jag hemma och har fått i mig en bit mat :) varit hos mami en sväng, hämtat upp lite grejor och så... Blandannat de nya numret av DV, så nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med en stund :) Hörs lite senare sötnosar!  P u s s !


Me today! ;D


090917

Godmorgon sötnosar!

Sovit gott? De har jag! :D Vaknade för ett litet tag sedan och sitter nu och tittar på våra väsrsta år med en stor kopp hett té i handen.. Myspys!
Ska snart hoppa in i duschen så jag vaknar riktigt.. :) Sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Hoppas ni får en underbar Torsdag! Hörs Later,  P u s s  !

Hiss eller diss?



Såhär vill jag gå klädd i höst. Sååå snyggt! :)
Passar både till högklackade och låga stövlar. Skulle nog varit fint till ancleboots också..

Vad tycker du, HISS eller DISS?



(bild tagen från hm.com)


...


D
e   ä r   s o m m a r   o c h  s o  l   o c h   v i   h a r   k o r t a   k j ol . . .

Nej.. inte riktigt, men solen lyser iallafall! ;D

Jag tog mig en ordentig sovmorgon idag. Guud vad jag älskar att sova! ;p Ännu härligar är de när man vaknar till skinande sol. Då kan man ju inte bli på något annat än bra humör!? :) Har precis druckit en kopp te och funderar på om jag ska baka scones till frukost (?) De hade varit riktigt gott! Varma nybakade scones.... Yummie! ;D Hehe, värt att fundera på ett tag till ;) Så skönt, idag är jag leeediig! Underbart. Får se vad denna dag har att erbjuda.
Hörs Later!


Haha!



Haha, så rolig! Höll på att kissa på mig! ;D


Miss miss miss!



Saknar sommaren otroligt mycket redan! Sommar 2010, kom NUU! ;D


Den som väntar på något gott...

Hej Cuties!

Hemma från jobb nu, sitter och målar mina naglar.. Blir nog att jag och BabyBoy åker till min faster lite senare, ska hämta mina saker jag köpte när hon hade Tapuwere-party. Har glömt att berätta the big news, Jag och min fina pojke har fått lägenhet!! :D Eftersom den ska helrenoveras så flyttar vi inte in förrän 1:a november. Men den som väntar på något gott.. ;)

Nu tänkte jag ta en blit äpplepaj med vaniljsås, smaskens! Hörs Later!

090914

Är såå seg idag, har jobat 12.30-21.. Men nu är jag hemma iallafall :D Skönt! Jobb imorgon också.. Får gå upp vid halv 6 -tiden :/ Helgen gick så fort! Hann knappt känna av den. Nu kan jag inte säga att jag längtar tills de blr helg för där är de bara jobb för min del..

Har tittat runder lite på H&M's hemsida och hittade ett par låga stövlar som va ganska nice,


Vad tycker du?


090912

Godmorgon allihopa!

Sovit gott? De har jag.. Har nog sovit lite för mycket. Hihi,
Idag är vädret helt underbart! Nog inte så varm men solen är framme iallafall :) Har precis ätit lite frukost och svarat på kommentarer.. Jag har varit ganska kass på att uppdatera nu de senaste dagarna, men nu ska de bli ändring på det! ;D Idag ska jag och babyboy umgås med Ivan och Medina. Får se vad vi hittar på för skoj ;)

Va på CenterSyd igår.. Hittade lite småskaker som fick följa med mig hem.. Blnd annat ett halsband och en skafs från Vila, dem håller på att lägga ner den butiken så allt kostade 50:- i hela affären. Nice! Men de fanns inga plagg som va något speciellt. Tyvärr, annars hade man kunnat funda massor :)
Nu ska jag Titta vad man kan ha på sig idag, så vi hörs Later gullungar!  P u s s !

Idol

Nu ska jag titta på Idol, visste inte änns att de börjat redan.. Tycker de är roligt sålänge de är "uttagning" så man kan se alla fiaskon. Haha man får sig många goda skratt. Sen tycker jag att de är ganska borring, känns som de blir så uttjatat med avsnitt efter avsnitt.. De ända som skiljer är låtar och att en åker ut..



Vad tycker du om Idol?


Full rulle

Bad update idag, Iknow.. Men har typ inte varit hemma alls.. Vaknade vid 12 och åkte till min faster som häll i tapuwerepartyt vid halv två.. De vamysigt! En del av släkten va där och de va ett bra tag sedan jag träffade en del av dem, och sen va ju farmor där♥
Vi va hemma vid 7 och vid kvartöver kom Ivan och Medina hit och plockade upp oss.. Sen blev de att vi bestälde mat och tittade på film.. Hehe, just like yesterday. ;p

Börjar jobba tidigt imorgonbitti. 6.45 men skönt att de är i Landskrona. Slipper ta tåg och sånt så jag kan sova en halvtimme längre :D Nu ärde dax för en film med älskling, som jag antagligen kommer somna till.. Vi hörs imorgon sötnosar! PUSS!

Lots of Movie..

Hej Hej!

Kom hem för en liten stund sedan.. Jag och Paul har umgåtts med Medina och Ivan. Blev att vi beställde hem mat och tittade på film. Hade jätte mysigt! :) De va en rolig film.. Fast jag är så kass på filmnamn så jag har redan glömt vad filmen heter, annars skulle jag rekommendera den. Får fråga Medina imorgon vad filmen hette ;P Nu ska jag och min sötnos titta på ytterligare en film, Detrict 9, inte direkt min typ av film..  Ska tydligen handla om ett ufo eller något liknande. Jag gillar mer verklighetsbaserade filmer.. Vissa "overkliga" filmer kan vara bra.. Men not my style. Gärna thrillers eller komedi/drama. 
V a d   t y c k e r   d u   o m   f ö r   t y p   a v   f i l m e r ?


Flickorna valde sallad och pojkarna kebabrulle, vilken föredrar du?

Nu ska jag koncentrera mig på filmen, hörs imorgon!


Rainy Day

Hej Sötnosar!

Nu är jag hemma från jobb.. Snacka om att de va jobbigt att komma upp imorse. Snoozade tills jag bara hade 15 minuter på mig till vi skulle köra.. Ville verkligen inte gå upp! Men upp och i tid till jobb kom jag iallafall :) Nu är jag hemma, har precis ätit så nu är jag mätt och nöjd :) Blir nog att jag blir inne resten av dagen, är så sjukt tråkigt väder ute! Bara regnar och regnar.. De ända positiva med de är att man kan ligga och mysa under filten med gott samvete ;p

V a d   h i t t a r   n i   p å   i d a g ?



God kväll...

...Sötnosar! :)

har ni haft en bra fredag? Jag och Paul va ju ute på restaurang, hade bestämt oss för att prova den nyöppnade kinaresaturangen i Landskrona, men i sista stund ångrade vi oss och körde till Helsingborg och åt på Gloden bamboo, också en kina restaurang. Vi hade de jätte mysigt! :) Åt gott, som vanligt tråkig som jag är tog jag kyckling med wookade grönsaker med cashewnötter.. Skulle självklart ha efterrätt också, man är ju en riktigt gottegris hihi. Och jag provade friterad annanas med glass. Ush! Inte gott! Don't try it! Hihi. Så nu mår jag helt illa av sirapen som är på glassen.. menmen ändå en lyckaad kväll! :D Efter maten fick vi varsin fortunecookie, på min stod de; "Your gratest fortune is the large number fo friends you have".


Nu tänkte jag iallafall gå och borsta tänderna och sen mysa ner mig brevid älskling och titta på ett avsnitt av True Blood, sen blir de nanna för min del.. Ska ju jobba tidigt imorgon.. Sov gott och dröm sött!

Almost done..




Nästan färdig, bara på med lite smycken och skor (har inte bestämt om jag ska ha ancleboots eller stövlar?) Sen är jag färdig att sticka! :) Hörs Later!


090904

Godmorgon!
Vaknade för typ en halvtimme sen.. Tog mig en rejäl sovmorgon, skönt! :) Fredag idag, vad ska du hitta på idag? Själv så ska jag nog ut och äta med älsklingen. Medina och Ivan kanske följer med också :) Vi funderar på att prova den nya kinarestaurangen som öppnat i stan här i Landskrona.. De får bli en ganska tidig kväll för min del iallafall, eftersom jag ska jobba morgonpasset imorgon. Alltid lika kul att jobba helg ;) NOT! De positiva med de är att man har 46kr mer i timmen :p

Nu ska jag ner ch äta lite frukost, hörs lite senare.  P u s s !


Ösregn!

Hej gullisar!

Hur är er dag? Hos mig är de ganska segt.. Va på arbetsförmedlingen i typ en timme, sen gick jag hem till min mamma, tar typ 20 minuter. Och ni tror väl inte att de börjar regna bara för de? Så typiskt! Kom hem där och såg att paketet från H&M hade kommit. Av de jag beställt fanns allt utom kappan med, den ska komma om ett par veckor. Så nu har jag mina heta ancleboots :D
När jag hoppade av tåget framme i Landskrona så spöregnar de, och jag skulle cykla hem! Paul mötte mig i ytterdörren med en handduk som han svepte om mig. De droppade från mig överallt, såg ut som en dränkt katt med mascara i hela huvudet. Något svårt att krångla av jeansen när dem är dyngsura!


(mobilblogg) Nu är jag på tåget. K

0-1321b2f21debbf402abce91a688d1b47.png

(mobilblogg) Nu är jag på tåget. Kommit halvvägs. Ganska drygt faktiskt. Såhär ser jag ut idag iallafall. :) Hörs later! Puss


Good morning!

Good morning Boys and Girls!

Idag är jag uppe tidigt.. Sitter här med en stor kopp té och fryser. De är sådär ruggigt ute idag, ingen sol alls.. Så jobbigt dagar som denna när man inte vet hur man ska klä sig.. Ska iallafall till arbetsförmedlingen, mer än så vet jag inte vad som händer idag. Ojj, är klockan så mycket? Gotta go!  P U S S !

Snart sängen..

Måste säga att min kladdkaka blev underbart god! :) har ätit två stor bitar hihi. Inte bra för figuren men äh! har målat naglarna och pysslat lite nu.. Uppdaterat min sida på ams.se annars klagar dem väl imorgon. Orka gå på möten och sånt.. precis som att jag kommer få jobba lättare för att dem sitter och babblar i en timme? Don't think so... Ska vara där klockan 10 imorgon så jag får ta tåget 8.38 ush vad kämpigt, får gå upp vid sju. Vill ju se fräsch och anständig ut. inte komma dit som en död tilltuffsad fisk hihi.. Blir snart sängen för min del.

De har slutat & krångla med att föra över bilder nu, så här kommer några från igår när vi va i Malmö;


The brothers, Gizimo och Cesar . 


Sötnosar!


Mamma Nikita sitter fint. Hihihi ;p


Problem, igen!!?

Okej, nu har jag problem med bloggen igen, när jag loggar in så kan jag inte se min "översikt", nya kommentarer och inlägg.. Kan dem inte bara sluta att "uppgradera" allt så kanske de funkar normalt istället? Man blir något trött på nä när de kommer var/varannan dag...

Förövrigt så sitter jag och väntar på att kladdkakan som jag har i ugnen ska bli färdig. Börjar lukta riktigt gott nu! :) Blev sugen på nått sött och kom på att de va ett himla bra atg sen jag bakade kladdkaka, gjorde ju de typ varje dag i våras om ni kommer ihåg? ;p Nog dax att ta ut den nu.. Hörs Later gullungar!


Home from Centan

Hemma från Center Syd nu :) Och stövlarna fanns kvar i 37 så nu är dem mina, Happy!! :D Dem är sååå snygga!! Blev en skinnjacka också :) Så nu får de vara slutshoppat för mig tills nästa lön, ska bara gå till frissan nu..


Min nya skinnajacka från New Yorker 539:-
Och stövlar från Din Sko 599:-


Stövlarna i närbild :)
Satt egentligrn fransar i ringen som sitter strax innan knä't, men dem plockade jag av hihi..

Stela armband från Bik Bok 79:-

V a d   t y c k s ?


090902

Hej allihopa!

Sovit gott? Det har jag iallafall. Somnade runt elva igår. Va så trött ,hihi, trots att jag inte gjort något speciellt.. Va som jag nämnde på Väla igår. Jag lämnade tillbaks stövlarna och skulle köpa ett par andra. Dem satt skitsnygg och jag vill sååå ha dem. Men när jag kom fram till kassan och frågade om dem hade ett annat par i 37 för att klacken hade lossnat på de som man provar så sa dem nej. Så typiskt. Finns bara i Löddeköpinge i hela skåne, så jag ska bara fräsha upp mig lite sen kör jag och älsklingen dit. Ska se om de funkar bättre att föra över bilder idag, då ska jag visa er min shopping sen igår :) Ha de bra sålänge.  P U S S !

Return..

Åh, idag är de verkligen underbart väder ute! Riktigt varmt i solen.. Wonderful! Har varit i Malmö och lämnat av Cesar, han ska va där ett tag.. Vi fikade och snackade lite skit. Mysigt. De är så underbara människor M och S. Fick  fina bilder på Cesar och hans bror Gizimo. Tänkte lägga upp de nu men självklart så ska de cpa sig nu.. Så typiskt!

Lite senare ska jag och älskling sticka till Väla, ska lämna tillbaks stövlarna jag köpte. Dem är verkligen skitsnygga men inget jag kan gå i när som helst och dem va dyra, kostade 2200:- Om jag ska köpa något för så mycke så ska jag kunna använda de alltid. Så ja, dem får åka tillbaka till affären :) Har hittat ett annat par stövlar som också va skitsnygga, och inte lika dyra så de blir nog dem.. Ska bara prova så den sitter snyggt på och att dem är sköna, för de är ju faktiskt ganska viktigt.. :)


Något jag funderar på att köpa är denna skinnajackan från H&M, men när jag hittade den fanns de bara en kvar i strl 38, men dem sa att de kommer fler så de är bara att hålla ögonen öppna! ;) Får se hur den sitter på också..

Vad tycker ni om skinnjackan i biker-modell från H&M?


Krångel som vanligt...

Godmorgon!

Igårkväll när jag kom hem från jobb skulle jag sätta mig och blogga men jag kunde inte änns logga in.. Någon annan som hade problem med bloggen igår? Det börjar faktiskt bli riktigt irriterande att de nästan alltid är något med bloggen som ska krångla... 

Så ja, de va mitt dåliga morgon humör de... Ser ut satt vara riktigt fint väder ute. Ska gå ut o känna på de nu hade jag tänkt. Sen blir de breakfast. Vi hörs Later Sötnosar!