09.10.28

Good Day! ;D

Onsdag redan, gud vad tiden går fort! Hinner ju knappt med. Ska till jobb en svängis, sen blir de nog en liten shoppingrunda ;p Ska bara piffa upp mig lite innan vi kör. Har dock inte bestämt oss för vilket håll vi ska åka på ännu.. Väla eller CenterSyd? Tricky!

♥ På måndag får vi nyckeln till lägenheten och kan äntligen börja flytta alla våra saker. Längtar så otroligt mycket. Det blir ju ett nytt kapitel i våra liv tillsammans. Lilmarie & Paul blir sambos! ♥


Cute necklace! :D


Är med och tävlar om detta supersöta halsband på Catrins blogg. För att vara med o tävla klicka HÄR!


(mobilblogg) Miss the summer!

0-26e5062fd1e93cc12e2d23bb2406780b.png

(mobilblogg) Miss the summer!

Sitter på tåget hem. Har glömt mitt headset så tiden går så sakta! Hörs Later!


09.10.27

Hej hej!

En trött Lilmarie som skriver idag. Har haft en massa konsitga drömmar inatt. Bl a. att jag och paul smet in i en kohage haha.. ;p  Paul ska snart köra mig till stationen. Jag ska hem till mami och hämta lite viktiga papper. Längesen jag åkte tåg nu, har blivit aldeles för lat eftersom Paul är så söt och kör mig överallt..

- Knappt en vecka tills jag och Paul blir sambo ;D Lääängtar! ♥ -

                                                                  Hur ser er Tisdag ut?

09.10.25

Hej hej!

Har precis sminkat mig klart och väntar på att plattången ska bli varm.. Jag och BabyBoy ska hem till min mami och äta middag. Alltid mysigt en Söndag med tråkigt väder ute. :) Vi ska ju själklart kolla på hennes nya soffa också, har ju inte varit hos henne sedan hon fick den.. Ska bli spännande ;p Dax att titta till plattången innan något börjar brinna!    
Jag tar med mig min lilla laptop så uppdaterar under dagen ;)



Ni har väl inte glömt att ställa tillbaks klockan en timme? ;)


Snygg klocka från Thomas Sabo.


Tatueringar..


(Angelina Jolie)

J
ag tycker att det är fint med tatueringar. Men inte överdrivet många.. Sen finns de ju tatueringar som är riktigt gräsliga också..  -Jag vill själv ha en tatuering-  Men inte förän det verkligen slår mig exakt hur den ska se ut och exakt var jag ska ha den.. Ändå något man får leva med i resten av livet.. Tycker att en tatuering ska vara meningsfull. Ett "syfte" med den liksom. Man bör tänka några gånger extra när de gäller något man smyckar kroppen med, Föralltid.


( "Pixie" från L.A inc. )







(Bilder från Google.se)


09.10.24

Hej Allihopa!

Igårkväll blev det att itta på Idol, thank god att Eddie inte åkte ut! Tycker han är duktig! Efter Idol blev de film, Over her dead body, vet att den kom ut 2008 men jag har faktiskt inte sett den innan.. Riktigt bra faktiskt och Eva Longoria Parker är ju såå snygg!! ;D



Någon av er som sett den filmen? Isåfall vad tyckte du?


09.10.21

Hej Allihopa! :)

-Hoppas att ni har en bra Onsdag!

Har precis bakat smulpaj, eller egentligen har inte jag bakat den. Gillar egentligen inte "halvfabrikat" men va tvungen till att prova. Köpte en Ekstöms smulpaj. Ganska god faktiskt. Fast inte lika gott som den man gör själv.. Min farmors smulpaj är bäst! ;D


Har ni provat Ekströms smul paj? Om ni gjort de, vad tyckte ni?


Vill du ge mig din röst?


KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA!


Påväg hem till mig..



Vill ha skorna när vi ska på "gåsamiddag" med min släkt,
men tror inte dem hinner komma i tid.. : /


09.10.20

Godmorgon allihopa!

Idag är jag duktig, är i full gång med tvätten redan :) Inte det roligaste att syssla med kanske, men de är så skönt när man är färdig sen. Man gör ju inte jäte mycket heller in i maskinen,ut, in i tumlarn, ut.. ;p Idag blir det nog en sväng till mami, hon fick hem nya soffan igår så vi ska väl titta på den :) Fast ha rinte bestämt mig rkigt..  Nu ska jag titta till tvätten och sen ska jag slänga ihop lite frukost.

Bjuder på en mysig låt från Taylor Swift. Älskar videon, den är såå gullig! ;p



09.10.19

Hoppas att ni har en bra måndag!

..Min har varit ganska händelselös, men de har varit ganska skönt faktiskt ;p Skulle egentligen tvättat idag, men i sista stund så struntade jag i de.. Känner inte för att vara duktig idag, får bli imorgon istället, hihi..


Såhär ser jag ut idag :)                
Lite suddig bild, sry! Vet inte riktigt vad det är med min mobil idag ;p                     


Sunday

Hej hej!

Hoppas ni har en fin söndag.  I do . Blev att jag och baby satte igång o måla ganska tidigt. Därefter blev de en sväng till Väla för att stilla mitt shoppingbegär lite ;P Och jag som inte skulle shoppa mer nu.. Blev inte så mycket, men alltid något ;D


Lång stickad tröja 199:-   H&M
Tjocka strumpbyxor 129:-   H&M


V a d   h a r   d u   f ö r   d i g   i d a g   s ö t n o s ?


Lat-dag

Hej allihopa!

Ush vad jag är seg idag! Har legat i sängen typ halva dagen.. Tråkigt väder är det med.. Fast de hör ju lit till hösten faktiskt ;p Idag ska jag inte göra något anträngande har jag bestämt mig för, detta får bli en "lat-dag"


Snygg kofta från H&M

Vad har mina söta läsare för sig idag?


Två paket & fika hos mami

Hej hej!

Har varit och hämtat ut mitt paket, och sen hem till mami och fikat o hämtat mitt andra lilla paket :) Som julafton ju ;p Haha, nej inte riktigt men ändå :) De ena va från H&M, fick ju lämna tillbaks min väst för den va förstor så nu har jag fått den i mindre storlek. De andra paketet va från Mihi.se. Ett gulligt litet halsband från KNOT, blev riktigt nöjd med det!


Bakelserna jag köpte med mig såg ut såhär. Fast bottnen va inte så gul In real life ;p
Very Tasty!




Den söta lilla lådan halsbandet kom i.


Direkt länk!


09.10.16

Tudiloo!

Har hunnit med lite idag faktiskt :) Målat på köksbordet o de en gång till idag. Så nu ska de bara torka så är de klart :D Kom ut ur duschen för en liten stund sedan och ska snart driva till Ängelholm, för Lilmarie har fått 2 paket via posten :D I wonder what that can be ;) Hehe, nu blir ni allt nyfikna va?
Nu ska jag lash my nails, dem ska bli röda igen :) Hörs Later!


(Bild från google.se)


09.10.15

Godmorgon solstrålar!

Hoppas allt är bra med er. Min "gå-upp-tidigt-grej" funkade inte riktigt som jag tänkt mig. Hehe, vaknade för typ en halvtimma sen. Bättre lycka nästa gång ;) Nu ska jag ner och dricka lite thé och se om där finns något mummsigt till frukost. Är faktiskt sugen på kokta ägg ;p Hehe, ja får se vad de blir.

Vad gör mina söta läsare idag?


Time to sleep

Nu är de aldeles strax dax för mig att sussa. Ska bli skönt! Dessutom ska jag och bejb försöka komma upp lite tidigare imorgon så vi kan komma igång med att slipa bord + stolar.. I vilket fall som helst så tittade jag in för att  säga;


Hörs imorgon!


H&M har fått mer Attityd!





Snyggt! I'm so inlove with the shoes!♥


Den matchande byrån

Har ju lovat er en bild på byrån, så här kommer den!



Ska byta ut "knopparna" . Dem som sitter på nu är inte så snygga. Vill ha några som ser ut som svarta diamanter typ... Men har ju lite tid på mig att leta innan inflyttnigen :)

Själv ska jag slänga mig framför Tv'n, se om de finns något roligt att titta på. Men ska nog ta mig en titt om kakskåpet också ;)

Vad hittar mina söta läsare på ikväll?


09.10.14

Hej Sötnosar! :D

Hur är det med er idag? Med mig, jotack de är bra! ;)
Har varit o köpt färg idag.. Färg, ännu mer? Vad ska Lilmarie nu göra?! Jo, Lilmarie och Paul ska måla matbord o stolar.. :D



Lilmarie Today! :)




Nu ska jag ner o greja! Hörs Later Cuties och då ska ni få se resultatet av byrån. Puss sålänge!


Mys vid TV'n

Myser framför Tvn, har precis tittat Desperate Houswifes och nu är det Christine.. Ush vad jag har blivit frusen.. Eller så är det extermt kallt här.. Ligger med filtar och fullproppad med kläder.. Ja, vintern är ju på väg så... 



Hur har din dag varit sötnos?


"project mirror"



Nu är jag färdig med spegeln, men min lilla idé gick inte igenom p.g.a att jag inte hittade de jag ville detaljera med någon stans.. Har letat i typ halva Skåne  : /





Ni får ursäkta min gräsliga klädsel , hehe men man målar ju inte i coctailklännigen direkt ;)

Har påbörjat mitt nästa projekt redan idag, "project byrå" ;p En byrå som hör ihop med spegeln, vad säger ni om det?!


Vacker höstdag!

Good Morning Sunshines!

Vilken underbar dag vi fått idag! :) Jag vaknade upp till skinande solsken! Det är verkligen en vacker höstdag idag ! Ska snart ut i garaget och titta till min spegel, den borde vara 100% torr nu.. Kom på en liten idé igår om en detalj jag vill ha på spegeln så de blir att köra till Panduro sen och se om jag hittar vad jag är ute efter :p Hihi, är ni nyfikna!?


Känner mig så snygg i mina dunsockor ;)
I just love them! Så varmt o skönt om fötterna :D

Hörs Later!


'Sneak peek'

Nu ska ni få en liten tjuvtitt på min spegel ;)


Mer än såhär får ni inte se idag! ;)

Sov Sött när det är dax Cuties!  P u s s !


Lite shopping..

Hoppas att ni haft en underbar dag, fastän de är måndag. Min dag har varit bra :) Jag och pojken min åkte en sväng till Väla och lite i Helsingborg också. Va inte där speciellt länge.. Blev att jag handlade ny foundation och ett gulligt litet hårband. :)


ska prova den nya foundation från MAYBELLINE - Dream Satin Liquid.


Såhär har jag sett ut idag :) Hehe, lite suddig bild..


Nu är det så att jag har en fråga till er... Jag har ju haft mitt "projekt spegel" för mig och undrar om ni vill ha en liten update redan ikväll, eller vill ni ha allt med resultat imorgon?


09.10.12

Hej Cuties!

G r a t t i s   t i l l   m i g   o c h   ä l s k l i n g ,   3 å r   o c h   4   m å n a d e r   i d a g !

Hur är de med er? Med mig är de bra, trots att jag börjat bli lite förkyld...
Igår hjälpte jag och Paul minb mami att välja ut en ny soffa och lite så.. Körde runder och tittade lite här o var.. Jag hitta typ 5 soffor jag vill ha ;p Haha, nej men hittade en soffa som va på extra erbjudande nu, ord.pris 12000 nu 9000. Vill haaa! Heheh, men mamma hittade en soffa iallafall. När de va klart åkte vi o käkade Thaimat, sen bar de av hem till mami. Va där ganska länge faktiskt. :)


Me @ EM yesterday!

Idag har jag "projekt spegel", hehe men de kommer säkert att gå bra ;p
Nu ska jag äta lite frukost. Ha de underbart! Hörs Later!


Tittat Idol

Hoppas ni har en trevlig kväll!
Själv kan jag inte klaga ;) Har precis tittat på Idol, har inte tittat på ett tag så har inte riktigt koll på alla.. Men tyckte att Reza och den sista tjejen som sjöng 'hot n' cold' med Katie Perry. (Kan inte komma ihåg vad hon heter : / )

Har DU Någon Favorit i Idol 2009?

Nu ska jag återgå till chokladen o se om de finns något annat skoj på burken..  PUSS!


09.10.09

Hej sötnosar!

Hoppas ni har en bra fredag! Min är bra hittíls. Varit på posten, Colorama, fick inte ha "tapet" i badrummet så har valt ut en färg..  och så har jag varit en sväng på "bemaningen" (jobb) också, pratat lite med dem hur de kommer bli nu..  Måste prata med cheften så allt fixar sig :)

Snart ska jag och babyboy åka till Ikea och titta på hyllor, sängbord och lite annat skoj :D Älskar att gå rundor på Ikea, man får så många idéer hur man kan fixa själv.. Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar! :D 21 dagar. Lääängtar!!!

Men nu ska jag pysa hör Later!


=)

Har slängt mig ovanpå sängen och ligger o myser.. Fastnade framför "Harpan" ni vet de kortspelet.. Hahaha, men nu har jag lyckats slita mig från det. Så jag tänkte titta in och säga godnatt till er söta läsare. Hoppas ni har haft en underbar dag! :) Själv har jag inte gjort specielt mycket. Hafy en hemma dag. Va bara iväg en snabb sväng och handlade pistagenötter o lite så..

Har inte vant mig vid att varabrunett ännu, men jag trivs i det. Men känner mig lite blek så får bli att gå o sola några gånger. Har ett solarium 5-10 minuter här ifrån om man går.. Kanske ska ta en sväng dit imorgon? Hmm, ja får se :) Men ha de underbart. Hörs imorgon!


Good For Your Hair!



I
går när jag var hos frisören tipsade hon mig om shampoo/balsam för färgat hår, och det var dessutom på extraerbjudande just nu. Jag som aldrig köper "dyra" hårprodukter tyckte att jag faktiskt va värd lite vardagslyx så jag körde på det! :D


Shampoo/balsam från Paul Mitchell Color care-serien.
199:- för båda. Annrs kostar dem från 199:- /st. Bra köp va?! ;)
Kan verkligen rekommendera dem till dig som vill ha lite vardagslyx, spring till Frisyrmakarna! Hihi..

Passade även på att köpa ny inpackning. Fast de gjorde jag på City Gross. Blev den nya från TV-reklamen TRESemme



89,90:- Den luktar sååå gott! :D


091007


Sitter och mumsar i mig lite glass. Var ju hos frisören innan och såhär blev de..
Hon frågade om hon skulle locka de eftersom jag kom dit med lite lockigt.. Och man säger ju inte nej till lite extra treatment ;)

Vad tycks?

Själv är jag supernöjd! :D


Snart till frissan! ;p



Snart sticker jag iväg till frissan. Blir en makeover ;p

Curious? ;)


Fullt upp!

Hej hej! :D

Puh, kom hem nyss. Har varit en aktiv dag om man säger så :p Först jobb, sen kalas sen bar de av till mamma. Hjälpte henne att möblera lite. Min rygg tackar mig inte för det kan jag lova! Men nu är jag hemma o ska bara ta de lugnt..

Och FY vilket äckligt väder vi har haft hela dagen. Jag gick upp vid halv 6, spöregnar. Snacka om hemskt att cykla till jobb. Hade en såndär skeeta snygg not Regnponcho i den extremt diskreta färgen röd. Haha kände mig riktigt het ;p De har fortsatt o regna hela dagen. Ville bara hem och krypa ner under en filt och mysa resten av dagen, men de fanns de inte tid till ;p Mamma blev superglad när hon kom hem och bjöd mig och Paul på hämt-mat, tack mami! :)
För min del blev de en räksallad, riktigt god faktiskt!


Fast plockade bort annansen, inte så förtjust i de . Ser den inte god ut!?


Lång dag..

Hemma från jobb nu.. Ganska lite att göra där så tiden går så långsaaamt.. Blev en sväng inom Donken på hemvägen för magen ville ha lite mat. Och jag som inte skulle äta en massa skräp! ;p Men de är ju så svårt att låta bli!

Ikväll bilr de nog inte att göra speciellt mycket. Börjar jobba kl 7 imorgon bitti, så kan ju inte vara uppe speciellt länge. De jag hatar med att jobba helg! Alla andra är lediga.. Men man ska väl inte klaga.. De ger ju mer pengar i plånboken. - K l i r r   i   k a s s a n -  ;p


Jag och min fina tårta på min 19års dag 24/6. Ååh vad jag saknar sommarvärmen!!


09.10.02

Good morning!

Sitter o tittar på våra bästa åe, ellr de tog precis slut.. Ska strax ner o äta lite frukost. Om en timme ungefär bär de av till jobb för mig, sen kommer jag hem strax efter 10 ikväll.. Under tiden kan väl ni svara på detta;


1:a Oktober

Ligger och tittar på filmen som går på 6an, helt utflippad  ;p   V a d  h i t t a r  n i  p å ?

Förövrigt har de varit en lugn hemma dag. Jag och älskling tänkte egentligen åka till Center Syd idag, men när jag vakande hade jag ingen lust till att göra något alls. Bara vara helt enkelt :) 

-En såndär riktigt höst dag då man bara vill vara inne och mysa med 20 filtar o tända ljus!-

Men de är ju trots allt 1:a Oktober idag, de är väl nu man verkligen märker att hösten är här for real! På med halsduken innan man går ut på morgonen.  B r r  r * Nej, nu har jag missat typ en kvart på filmen, time to go back  : )  Hoppas ni har en mysig kväll!♥


Hösten kan ju faktiskt vara ganska mysig också. Så fint med alla färglada löv!