09.11.27

Hej Hej!   ;D

Då va de fredag, igen.. Jag tycker tiden går fortare för varje dag som går.¨

Igår va en hemsk dag, vill bara glömma!! Men idag är det en ny dag med nya tag ;p Ska iväg på ett par ärenden sen får man se vad dagen har att erbjuda. Ska iallafall rota fram något ur garderoben som man kan ha på sig idag.

Ha det underbart så hörs vi Later!


09.11.24

Good morning Sunshines!

Den 24:e idag, en månad kvar till julafton!

Har varit ute med Cesar, duschat och nu sitter jag o tittar på våra bästa år, bloggar och äter frukost .. Haha, effektiv :) I förra veckan ringde jag och fixade ett studiebesök till min vän, Medina, på min gamla praktikplats så idag ska jag följa med henne dit. Ska bli roligt att träffa alla igen. Det var min bästa praktik ever!! ;p

Nu ska jag titta vidare på Våra bästa år, ha en underbar dag! Vi hörs Later! Puss

Hipp Hipp Hurra !!

Hej Hej Allihopa!

-Haft en bra helg?
Själv har jag haft att göra :)

Idag är det Cesars 1års dag, Grattis Hjärtat! (eller klockan är över tolv, så igår .. ) Han har fått en massa gott, oxstek, grisörn(gott?? : /) och innan när vi va ute o gick så köpte jag en korv med bröd till honom, han blev så glad! :D
Att han redan är ett år.. Cessemannen börjar bli stor!


Bilden från blocket där vi såg Cesar första gången. Han till höger ;p


Cesar i bilen när vi precis hämtat honom, 9 veckor gammal.


10 veckor




4 månader


6 månader


7 månader


8 månader


9 månader


10 månader


11 månader

... 1 ÅR !!



Fina fina Cesar! ♥


09.11.20

Godmorgon på er! :)

Ush, idag är det synd om mig! Vaknade upp med meeega ont och tjock i halsen.. Not fun! Så idag får de bli en lugn dag med massor av te! :D Tänkte att jag skulle bädda ner mig i soffan och mysa ett tag med Cesse, kanske somnar en sväng? :)


Duktiga!

Fyy vad duktiga jag och BabyP har varit idag! Eller okej, han var duktigare än mig.. Jag tvättade o hjälpte till med dammtorkningen lite, medans Baby diska, damma och dammsugade.. Vad kan jag säga!? My BabyBoy is the Best!

Cesar kom o hälsa på nere i tvättstugan, och stilig var han med halsduk o allt! :)



Har precis ätit en god middag och ska ligga på latsidan ett tag! :)

Hoppas att ni har haft en bra dag och att kvällen blir ännu bättre! ;D


09.11.19 - Mycket att göra!

Godmorgon solstrålar! ;D

Sovit gott?
Det har jag, ville inte gå upp ur sängen imorse men upp kom jag iallafall :) Just nu sitter jag här i soffan och är grymt irriterad 3an (tv-kanalen) fungerar inte så jag missar våra bästa år!! Aaarrg! Säkert stormen som blåst ner en tv-mast eller något.. Så typiskt!

Idag har jag en massa saker på "att göra-listan".. Städa, tvätta, diska, handla och laga mat.. Tur att jag har min fina baby som hjälper mig! Blir ju lite roligare när man är två :)

(bild: google.se)

Vad ska mina söta läsare göra idag?


Busväder!

Ush vilket busväder vi har fått här i Skåne, dem har varnat för en rejäl storm. Var ute med Cesar för ett par timmar sedan och både jag och Cesar höll på att blåsa iväg. Så ja.. storm är det!! Haha, jag kunde inte sluta garva för han såg så rolig ut. Så där gick jag och skrattade för mig själv, tur ingen gick förbi o hörde mig, dem skulle trott att jag va helt crazy!
Sitter o myser inne i värmen med tända ljus Mysiiigt! Laddar upp för nästa promenad. Brrr* fryser bara jag tänker på det!


Cesar göttar sig i soffan, han ser ut att njuta ;p


(mobilblogg) Håller på att laga ma

0-50954a37688480986ece34ac1191e3e2.png

(mobilblogg) Håller på att laga mat, är precis färdig med salladen. Ser den inte smaskig ut? ;)


09.11.18

Hej Allihopa!

Vad har ni för er? Själv sitter jag i morgonrocken och har precis kommit ut ur duschen. Ska aldeles strax gå o föna håret osv. Ska hämta ut paket och de blir nog att handla lite också? Vädret SUGER som de har gjort den senaste månaden typ.. Regn, regn, regn o regn! Sååå tråkigt! Visst, de är höst men hallå!? Hela tiden behöver de väl inte regna, eller!?


.Me yesterday.


Seg måndag

Hej Bloggen!

H o p p a s   a t t   e r   m å n d a g   h a r   v a r i t   b r a !


Själv har jag varit sjukt seg hela dagen, har varken haft ork eller lust att göra någon nytta ;p Har bara gjort de nödvändigaste. Så jag har vandrat runder i mina fina nya röda dunsockor nästan hela dagen.. Aldeles strax är det dax att sussa för min del. Hoppas jag är lite piggare imorgon för här behöver det städas! Märks direkt om man inte dammsugar på en hel dag.. Hmm, undrar vem som kan vara orsaken till de?! *host* Cesar *host*


Mina nya röda dunsockar:


Då va helgen slut?

Hello Everybody !  ;D

Hoppas att ni har haft en riktigt bra helg!
Min helg har varit riktigt mysig :) Har haft att göra hela tiden. Igår var ju Babys föräldrar här, när dem gått åkte vi hem till min farmor o fafa ;p Där blev det middag och massor med prat, fick lite saker till köket :) Tack så mycket, Blev jätteglad!  Idag har min mami varit här, hon kom vid ett och vi körde henne hem vid nio-tiden så de blev en heldag med middag och hela köret! Hon blev impad av vår lägenhet, kul att hon tycker vi har fått det fint här, trots att vi inte är helt klara.. Kom att tänka på att vi inte har en enda levande blomma, bara en bukett plastblommor, som är svarta.. Ganska sorgligt, eller? ;)


Nyvaken Jag och söta Cesar imorse när vi skulle ut på morgonprommis :)

Ser du tapeten på vänster sida förresten? ;)


RainyDay!

God kväll solstrålar! ;D

Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag, och att kvällen blir minst lika bra ;)

Idag har jag haft en lugn och skön dag. Vädret var okej imorse och förmiddags, men lite senare började de regna och de regnar fortfarande... Inte så skoj, men jag och Medi va ute o gick ändå :) Och Cesse va självklart med! När vi gått i regnet ett bra tag bar det av hem till mig på en kopp varmt o gott té och massor med goda kakor ;D När vi kom innanför dörren skrattade bara Paul för vi såg ut som dränkta katter hihi xD När Medi gått hoppade jag in i duschen, sköönt med en riktigt varm dusch när man varit helt kall och blöt!



Lilmarie idag :)


Fredagen den 13:e

Hej Allihopa!

Idag får ni vara föriktiga, är ju fredagen den 13:e..

Inatt har jag sovit såå gott! Renbäddat är riktigt mysigt! :) Idag har jag inte hunnit med så mycket änsålänge, varit ute på min o Cesses dagliga långprommis och börjat på disken lite grann, men nu så tar jag en liten paus. Idag har jag inte mycket planerat, jag o baby ska o handla lite kakor o så tills i helgen, så man har något att bjuda på om man får besök. Sen blir de nog en prommis med Cesar och Medi också :) Annar blir de nog en lugn och mysig dag. Känner att jag kan behöva de efter min storstädning igår :p
Just nu siter vi och väntar på att "dörrmannen" ska komma, eftersom de fattas dörr till köket och sovrummet,  men han verkar vara lite sen... Ohh, nu kommer han, Got to go!

God Natt!

Har varit sjuukt duktigt idag !!! Först började jag med tvätten, och mellan mina tvättstgebesök så diskade jag plus damsuga och torkagolv osv. Så nu är här rent och fint! fast Cesse-hår finns lite här o där

Vi har haft besök hela kvällen typ, Medina och Ivan kom och hälsade på. Skoj att ses, var ju ett tag sen nu!
Nu ska jag titta klart på 2½ Men. Hörs imorgon sötingar!


09.11.12 - Tvättdag

Good Morning!

Idag är jag fuktansvärt seg! Men blev lite piggare av den kalla friska luften utomhus, så de va ju possitivt :) Idag så är de tvättning på schemat, 12-16, blir nog att åka och handla en svängis också. Vårt lager börjar ta slut ;)

Nu är det dax för en stor skål med flingor och en kopp te innan jag börjar förbereda för tvätten. Hörs lite senare cuties!





(Bild från Google.se)


09.11.11

God morgon Solstrålar!

Ganska tråkigt väder ute idag med, men de regnar inte så man ska ju inte klaga ;) Just nu ligger jag och Cesse i soffan och tittar på våra bästa år, spännande ;p Fast man kan ju missa typ 100 avsnitt utan att något stort hänt..
Idag blir de nog att jag städar lite.. Ja, dammsuga gör man ju dagligen redan med tanke på att Cesar fäller riktigt mycket, men typ "storstädning", har inte bestämt mig om jag ska göra de idag eller imorgon när jag ändå tvättar? Hmm...

Ska iallafall gå och koka upp lite vatten nu, så jag kan dricka en kopp té. Hörs Later!

Färdig mat på bordet.

Har precis ätit en riktigt god middag som min söta baby lagade  medans jag va ute med Cesar. Perfekt att komma hem till färdiglagad mat, att slippa lyfta ett finger ;) Tack älskling, du är underbar! Ikväll blir de att ta de lugnt, mysa med mina favorit pojkar (P&C) och självklart titta på Desperate Houswives kl 21 ;D

Idag har jag varit duktig och varit på arbetsförmedlingen här i Landskrona och skrivit över mig hit :) Jag hatar att vara på arbetsförmedlingen för de känns som att dem som jobbar där ser ner på oss som inte har jobb, vilket är helt fel! Men f*ck it, dem ska inte få dra ner mig för jag mår så himla bra nu. My Life is Wonderful!♥ 


Mina favorit pojkar!♥


09.11.10

Hej Hej! 

Just nu ligger jag och slöar på soffan, blir nog lite fruksot snart för magen har börjat kurra..

Ush, vilket busväder vi har idag! De regnar och är kallt! När jag va ute med Cessemannen för en stund sen glömde jag mina vantar, blev helt röd o kall om mina små händer.. Fast nu är dem varma igen ;D
Idag är det vaccinationsdag här i Landskrona, fast jag fick kallelse till Ängelholm, antagligen för dem skickade de innan jag och baby flyttade.. Men får väl gå dit och säga som de är.. Fast jag har fortfarande inte bestämt mig, men blir nog att ta den faktiskt, trots att jag varit helt emot de hela tiden. Lika bra kanske.

Ska eller har du vaccinerat dig mot svininfluensan?


09.11.08

Hejhopp!

Redan Söndag, tiden går sjukt fort. Kan inte fatta att de redan gått en vecka imorgon sedan jag och Paul flyttatde. Denna veckan har varit helt  A m a z i n g !

Just nu sitter jag och tittar på Tv, men aldeles strax ska jag röra mig in mot sovrummet och sussa sött. Ska följa med Paul till Malmö imorgon, sen har vi lite annat att fixa också.. Hoppas att ni haft en underbar helg! Hörs imorogn Cuties!   P u s s !


Mys!

Slöar i soffan och tittar runder på nätet lite, babyboy sitter här brevid♥ Har tänt en massa ljus i vardagsrummet också, så de är mysfaktor 100 här ;)

Har varit en runda hemma hos mamma o hälsat på,hämtade lite småsaker som var mina också :) Papi va där så fick man träffa honom också lite. Dagen i övrigt har bestått av att hänga upp lite sker på väggarna, lite tavlor, spegel och klocka osv. Blir ju lite hemtrevligare när man har lite saker på väggarna :)


En del av 'The Livingroom' ;)


I just Loove tända ljus! Bland de mysigaste som finns!


09.11.06

Godkväll allihopa!

Jag hoppas ni alla har en underbar kväll! Jag har de helmysigt iallafall :) Jag och baby ligger i soffan o glor på Tv.. Inget intressant direkt.. Så jag tänkte att jag ska ger er en liten update om mitt intressanta liv ;p

Va iväg o handlade lite innan idag, sen bar de av hemåt igen. Vi har monterat hyllor och lite andra möbler så är helt slut i kroppen nu, hihi.. Men nu börjar de verkligen likna något här hemma. Har fått ner en del saker i källaren o nu när vi fått upp bokhyllan kan vi ju börja att ställa prynadsakerna där istället för i heeelaa lägenheten. MysMysMys!

Ska hålla mig vaken hela natten. Paul har ställt upp att köra några bekanta till Kastrup (flyplatesen i Köpenhamn), vi ska vara i Helsingborg och plocka upp dem 3.45. Är väl hemma 6 eller 7 imorgonbitti, då ska jag verkligen sooova!! ;D


Jag bygger hylla, drar snyggt upp byxorna också ;)

Ser ni min SNYGGA fondvägg i bakgrunden? ;p


09.11.05

Hello everybody!! ;D

Hoppas ni har sovit gott, det har jag! Här i den nya lägenheten sover jag hårt som en sten, såå skönt! ;p Just nu sitter jag o tittart på våra bästa år, sen blir de att fixa till sig lite. Ska en sväng till Malmö sen blir de hem och tvätta och fortsätta med uppackningen. Har typ 1/4 kvar av allt så de går frammåt! :)


Igår åt jag och min fina sambo♥ vår första hemlagade middag i vår lägenhet. Hade såå mysigt!
Blev pepparmarinerad lövbiff med pommes o beanaisesås :)


09.11.04

Goood morgon !!

Nä, jag har inte glömt bort bloggen, men har så sjukt mycket saker som ska packas upp och saker som ska inhandlas osv...

Vaknade för ca 1 timme sen. Så har precis slurkat i mig de sista utav mitt älskade svartvinbärsté, GOTT! Ska börja fixa till mig lite så jag och baby kan åka iväg till IKEA :D
 
De har inte blivit så mycket bilder de senaste dagarna, vi har haft annat och tänka på, men här kommer en iallafall ;)


Jag första gången vi gick in i lägenheten i måndags :)
Jag låser upp, for the first time ;p


09.11.02

Godmorgon allihopa!

Här sitter en yrvaken Lilmarie och dricker kaffe så man kan vakna till.Today is the BIG day! Paul är redan iväg hos bovärden & ska hämta nycklarna o sånt.. Och självklart så har jag blivit riktigt förkyld undernatten. FunFun! Min näsa är helt igenkorkad.. Så typiskt! Men de ska inte hindra mig från att vara i farten idag.

De va ju några dagar sedan jag skrev sist, men har haft så mcket att göra hela helgen.. I fredags fyllde min mami år så då blev de lite kalas där, sen i Lördags så hade vi "gåsamiddag" med hela nästan släkten. Ca 30 pers. Skoj att träffa alla kusiner och andra kära släktingar. Blir ju inte så ofta som man velat tyvärr. Ja, sen de timmar som vi fått över har gått till att packa våra liv i lådor. Så har varit lite mycket på en gång, men.. Idag flyttar jag och BabyBoy!! ;D

Hinner inte skriva så mycket mer nu, ska vara färdig när Paul kommer omigen så vi direkt kan sticka och hyra bil.

Hoppas ni får en underbar Måndag! Hörs Later Cuties!  P u s s !