Time for cuddeling

Hej Bloggen! :D Kom hem för en liten stund sedan.. Har varit på praktiken hela dan, får sådan ångest av att vara inne i den grå tråkiga byggnaden när det är så fint väder med den vackra lysande solen utanför. Men det har gått bra idag har fått göra två "inskrivningsprat" helt själv, känns så bra när man klarar av att göra det på egen hand, att slippa svansa runder efter sin handledare och känna sih helt ovetande. Så i stora drag har min dag varit bra! ;D När jag slutade kom Paul o Cesar som hämtade upp mig, vi körde till MAX, beställde mat och sedan körde vi hemåt. And here I am! ;) Blir en myskväll med mina favoritpojkar, m&m's, Chips och kola.. Får se om det går något bra på Tv, missade ju Desperate Houswife's :'(  Ha en riiiiktigt bra kväll allihopa!


Morgon med powerwalk

God morgon! sitter här och är helt anfådd för tillfället, har varit ute med Cesar samma runda som igår men bestämde mig för att powerwalka med honom, det gick hur bra som helst, tills vi kom fram till hästarna. Hihi. Så nu ska jag äta lite frukost sen hoppa in i dushen hade jag tänkt mig.. Är suuper hungrig nu! Men har hört att man förbränner bäst på morgon en innan frukost, rätt eller fel? Nej ush, nu måste jag gå ner och slämga ihop något, magen vrålar efter mat!!

Hot summerday!


En snygg, men samtidigt enkel outfit som passar utmärkt till en varm solig dag på stan! Kanske med en liten nätt cardigan över axlarna, Vad tycker du?!

YEES...

...Solen kom till slut ändå!! ;D Trodde att det skulle vara halvkasst väder hela dagen, men där hade jag fel. Thank God! Så nu har jag precis varit ute och gått med Cesar i skogen, en runda på ca 25min. När vi var i slutet av skogen innan man kommer ut till stora vägen så finns det en hästhage, 3 hästar fanns där och snacka om Cesar blev nyfiken för de jättarna! Hihihi, han ville inte gå där ifrån. Så skönt att vara ute i den friska luften och promenera i rask takt! :)
Hur har din dag varit? Nu ikväll händer det inte så mycket, ska bara ta de lugnt! Umgås med Paul och Cesar, min underbara pojkar! ♥ 

Söt väska från asos.com

Free!

Dax att åka, skall vara i skolan 13.30. Ringde min praktik för att säga det, och dem tyckte inte att det var lönt att jag kom om jag ändå slutade 15.30 så jag fick ledigt. Wiie! ;D Blir att jag följer med Älskling och Cesse på vad dem ska göra. Keep in touch!

Have a nice day!

Godmorgon Allihopa!! Hoppas att ni sovit riktigt gott! :) Det har jag gjort iallafall. Inte alls fint väder idag.. Riktigt tjock dimma.. Det gör så att jag känner mig helt slö, det finns ju inget bättre än att se hur solen lyser in genom fönstret när du öppnar ögonen på morgonen!  Idag är det praktik som gäller ett par timmar iallafall ;p Sen får vi se vad som händer. Ska iallafall spendera min tid med Paul och Cesar! ;D Får hoppas att dimman spricker upp så solen kan komma fram och ge lite värme senare så vi kan hitta på något med Cesar utomhus! Tänkte att jag snart ska ner och äta frulle, börjar bli riktigt hungrig nu. Får se vad det finns för gott där nere... Ha en underbar dag!


Sleep Tight!

Dax för mig att ta det lugnt resten av kvällen! har haft en ganska lugn dag, haft mysigt med älskling och Cesar ute i solen. Blev att vi beställde Thai-mat innan. Så jäää*la gott! :D Börjar sent imorgon eftersom att jag har skola innan praktiken, så jag slutar ändå 15.30 Niiice! :) Nej, nu ska jag mysa med Paul och Cesse!! Hoppas ni haft en bra dag! Sleep tight!


Vilken gillar du bäst?!


Snart, förhoppningsvis, är sommaren här.. Eller ja, våren iallafall! ;D Här har jag klickat runder och hittat två olika outfits som passar bra till olika tillfällen, eller vad man själv känner för att ha på sig. Till outfitten på vänster sida skulle platta gladiator sandaler också vara hur snyggt som helst, men jag hittade inga som jag tyckte var speciella :p  I Januari klickade jag hem klänningen (korall) och den kom för ett par veckor sedan. Snacka om att jag läääängtar tills jag kan börja använda den, mixa o matcha till sommar skor mm! ;p Vilken stil gillar ni bäst?

Fiiint!!

Jag har precis sminkat mig och BabyBoy är påväg hit nu.. Ska nog dra ut en runda i det underbara, soliga vädret! Ska bli såå härligt! :D


Nu kom han innanför dörren, got to go! ;)

Plums!

Hej allihopa! Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan?? Jag missade det helt, och det kan man nog säga att Paul också gjorde hihi. Han tog Cesar på morgon rundan. När han var utanför affären så tittade han på klockan som då var lite över 8, trodde han så han gick hem igen. Hahaha. Stackare!  Hoppas att allt är bra med er! Här är det finnemang! ;) Blev film igårkväll sedan somnade jag ganska snabbt! Hade en riktigt mysig kväll. Idag har jag städat lite.. Mindre skoj men det måste också göras! Jag och Paul var ute på grönområdet med Cesar.. Såklarrt skulle han ner och plumsa i ån. Snacka om att han va skitig där efter, så när vi kom hem så fick han bada! Nu sitter jag och läser SOLO och smaskar på Ahlgrens bilar.. Vad har ni för planer idag? Själv så har jag inget planerat, tar det som det kommer. Det är ju Söndag.. : / Imorgon så är det praktik igen, sista vecckan så nu ska jag ge järnet så att jag får ett bra betyg! :)


BBQ and The Beach!

Heej Bloggen!
Hoppas att ni haft en bra Lördag! Min dag har varit fantastisk! Vaknade sent, Paul åkte o handlade frukostbullar så hade en mumsig frulle :D Efter en stund när vi hoppat ur jamasen o morgontofflorna körde vi till stranden och rastade Cesse rejält! Hans första besök på stranden ever!! ;p Han tyckte att det var skitkul! Han sprang runder och fångade tångbitar i munnen occh grävde en massa hålor i sanden. Hihi, vår lilla snutte!♥ Jaa, har grillat också, eller Paul, my man va grillmästare så fixade jag resten. Så jag, mamma, Pappa och BabyBoy satt och åt en god grillmiddag och drack öl.. Inte det bästa jag vet, men idag va det faktiskt riktigt gott! :D Jag har haft att göra idag kan jag säga! har lite dåligt samvete att bloggen har fått lida, lovade bettre update idag än igår.. SORRY! Nu ska jag slänga mig framför Tvn en stund och andas ut, känner att jag behöver det nu! ha det bra sålänge!! Kramar!



Snabbt hallå!

Hej hej! är hem om en snabbis. Ska snart iväg till ett par vänner till mig o Paul. Ursäkta min dåliga update idag! Promise I'll do better! ;) Hoppas att ni haft en bra dag. Skriver ett inlägg när jag kommer hem, om klockan inte är för mycket. Ha en underbar kväll!!

The Sun is Back!

Snön är borta och solen är framme igen.. Hoppas att håller sig denna gången!! Ska snart ringa pappsen så jag o Paul kan hämta upp honom och sticka in till en bekant till familjen. Har förövrigt vant mig vid mitt hår nu and I like it! ;) Känns mer som jag i ljust faktiskt, men ännu är det inte färdigt. Funderar på att åka inom Väla o köpa nagelolja, mina naglar känns så torra nu när jag spritar mina händer typ 50 gånger i timmen på praktiken... Time to go! :D


USH!

NEEEJ! Nu blir jag riktigt sur. Har varit sol och fint hela dagen. Men nog fan har de börjat snöa nu ändå! (Ursäkta språket) Men varje gång solen lyser blir jag på så bra humör och tror att våren äntligen är påväg. USH! Blir så besviken varje gång, vill ju att våren ska komma ordentligt nu, är trött på detta äckliga snövädret!!

Så, nu känns de lite bättre när jag fått ut lite aggritioner ;) Har precis kommit hem. Var trevligt o god mat. Fick träffa mina söta kusinbarn också! Men det blev lite mycket ett tag. Eftersom där va små barn så fick vi hålla koll på Cesar hela tiden så att han inte hoppade. Borta bra men hemma bäst.. De stämmer verkligen!! Nu ska jag kolla på programmet om Josef Fritzl på 4an nu hade jag tänkt. Ush, vilket svin han är! Ska upp todogt imorgon så får lägga mig lite tidigare idag. Känner mig faktiskt trött så det blir nog inga problem :) Hur har ni haft det idag? Ha en underbar kväll!


Dagens OutFit mm.


Dagens OutFit! Inte snygga strumpor?! ;p


Snart iväg till Faster, Pappa har bjudit dit mig, Paul o mamma eftersom han snart ska åka hem till Bornholm igen.. Han vi ju ha hela familjen samlad, eller som jag skulle säga det.. Hela tjocka släkten!! Blir väl runt en tio stycken, kanske deras grannar tittar in också.. ska bli gott att äta jag är hungrig och min pappa är bäst på att laga mat! Exept grandma' ;)  Hihihi, igår när pappa "bjöd dit oss" så sa han innan vi la på  - Och du, glöm inte mitt barnbarn! Hihi, han menar Cesar. Han är ju som vår lilla bebis, hundbebis iallafall ;p Tror jag hinner måla mina naglar innan vi sticker dem är då inte vackra, lacket jag har på nu har börjat slitas av, not nice även om det är de rosa lacket till franska manikyren. Nej nu får jag börja med acetonen, annars hinner jag inte!

!!

Dax för mig att byta om och piffa till mig lite, ska snart iväg en sväng med BabyBoy och Cesar.. Ska bli härligt att komma ut i den underbara solen! Because it's making me feel so haaaappy!! ;D

SummerLook


Complete Nice summer Look from asos.com
Jeansen är sjukt snygga! ;D

Freestreet


Mineralfoundation

Igår så var jag på Väla, vilket jag nämnt tidigare, köpte bland annat en ny foundation.. Tänkte att jag skulle prova något nytt. Har aldrig riktigt trott på mineral make-up men nu gav jag det ett försök så det fick bli Pure Liquid Mineral från MAYBELLINE.. Jag tycker man blír mjuk och len i huden när man applicerat den i ansiktet och det känns inte tilltäppt, man får en naturllig look och ändå täcker den skavankerna bra! ;) Den enda nackdelen som jag lagt märke till hittils är att den ta lång tid  att absorberas in i huden. Så ta inte på dig en vit tröja dirket efter du applicering! ;p

sunny


Me today, ser lite bättre hur mitt hår ser ut också, vad tycker ni detta eller brunt? Själv har jag inte bestämt mig för vilket jag gillar bäst, men gillar när jag är helblond så that's my goal! ;) Snacka om skitig spegel, den måste putsas! Solen skiner och vinden viner. Hihi.. ;p Tror att de kommer bli riktigt härlig sol idag, fastän det är kallt, men sol piggar upp, eller vad säger ni?

In my new haircolor

Jag i min nya hårfärg, utan smink. Hihi.. Snacka om att vara så trött att man ser mer död än levande ut :P


Kommer fler bilder, men orkar inte nu, får bli denna sålänge. Känner att jag inte fastnar på bild idag ;) Ha nu en riiiktigt tervlig kväll! See you in the morning! Sussa sött!

Slingat mig!

Förlåt att jag varit så dålig på att skriva nu de sista dagarna! Fy på mig! Men har haft saker att göra helatiden.. Som sagt så har jag varit ledig idag.. Har varit på väla en sväng och massor ute i det fina vädret. Varje gång vi kommit hem så har vi glömt att handla något och fått köra iväg igen. Köpte slingmedel innan idag. Fanns ingen slingmössa i den trodde att jag hade hemma, men icke! Fick åka iväg och handla en nu slingfär med mössa i.. Så nu har jag slingat mitt hår. (kommer bilder inom kort) Vill ha tillbaks mitt blonda håt till sommaren så bäst att börja i tid. Slingar det flera gånger i en ganska lång period så mitt hår hinner vila imellan, vill ha tbx mitt blonda hår till studenten! ;) När jag färgat de så tyckte jag att de va så torrt och frizzit så vi körde iväg så jag kunde köpa hårinpakning, blev L'Oreal ELVITAL Re-nutrition, så nu sitter jag här med de gojset i håret ;p Smeels reeealy Goood! :D Har bunkrat upp för en myskväll med Paul. Blir Choklad, rostade majskorn och annat smått o gott. Hihi.. Hur har er dag varit?! Måste springa till badrummet och skölja mitt hår nu!




090324

Haft en bra dag allihopa?! Min har varit ganska bra, förutom det konsiga vädret, först fint, sen snö, sen fint och sen snö igen och sen tittade solen fram ytterligare en gång. Riktigt mysko.Paul hämtade upp mig vid väla och vi äkte och köpte lite matvaror.. Jag o Paul lagade mat så fort vi kom hem, va suuper hungriga!  och sen gjorde jag kladdkaka så nu sitter jag och mumsar på en stor bit kladdkaka. Precis vad jag behövde! :) Har sjukt ont i magen idag så ikväll är det bara att ta de lunt och slappa framför tvn som gäller, känner inte alls för att göra något speciellt. Det första jag gjorde när jag kom hem var att slita av mig jensen och hoppa i mjukisbyxorna! :)  Är ledig imorgon, ska bli riktigt skönt! Jag och Paul hade tänkt att småfixa lite kanske ta en tur till väla, alltid trevligt ;)  Något jag måste köpa iallafall är nu foundation, är inte mycket kvar i min kan jag säga! Nej nu får jag fylla på min tallrik med en ny bit av min goda kaka, hörs sen!!

Väska!

I
nnan jag stänger av datorn måste jag bara visa en skiiitsöt väska, perfect for the summer! :D


Home sweet home!

Heeemaa! Skönt, nu ska jag ta det lugnt i några timmar innan sängen kallar, har tyvärr missat two and ½ men ikväll.. : / Finns ju fler måndagar ;)  Ska mysa med Cesar och BabyBoy hade jag tänkt! :D Har saknat dem riktigt mycket idag! Så nu är jag hemma hos mina hjärtan igen! Har haft saker att göra hela dagen idag på APUn så tiden har gått fort för en gångs skull, känner att jag tar mer o mer saker i egna händer också.. Hoppas att jag får ett bra betyg där ifrån! Hihihi,måste berätta en sak.. Helt ointressant egentligen men iallafall.. :D Innan när jag va på min praktik så skulle jag ta ett tuggummi, extra i det silvriga paketet sweet mint eller va dem heter, när jag stoppade det i munnen så smakade det frukt... Blev inte gott att blanda med mint kan man säga.. Det smakade så illa att jag va tvungen att gå ut ur patient rummet och spotta. Kan ju undra vad föräldrarna tänkte när dem så en äcklad min och att jag rusade ut.. : /   Vilken tabbe av Extra. Hade förstått om det låg i ändan av paketet, men i mitten?! Hehe, ja en liten tanke som for gemon mitt huvud ;p  Vad har ni gjort för kul idag? Njutit av solen kanske? :)



Hemma och i myskläderna! :D

SovGott Och DrömSött!

090323 Måndag

Godmorgoon!! Har ni sovit gott? Själv somnade jag strax efter att Beck var slut.. vaknade vid halv nio och är ändå helt seg.. Börjar halv 2 idag.. Ush Känner mig inte alls motiverad för min praktik. Visst är det intressant att vara på barnavdelning, jag gillar ju barn men allt runt omkring är mindre roligt.. Vad har ni för planer för dagen? Här är solen framme, hade gärna varit hemma och varit ute med Cesar och busat runder hela dagen, men plikten kallar ;) Hihihi...



Nej, nu är Cesar otålig och vill ut i det fina vädret, så jag får passa på att ta en runda med lilla bebis innan jag ska iväg..
See yaaa!

Lite om min kväll

Har precisd kollat på Wipeout och nu är det dax för Beck! :) Lite tidigare badade jag o Paul Cesse, ush vad han va skitig och jag kollade på Gossipgirl därefter ;p Älskar de programmet!! Men brukar missa det sen det bytat tid.. Hur har er kväll varit/är? Nej.. Nu har Beck börjat måste kila!! :)

Hot stuff! :)


Sunday

Godmorning everybody! :D Sunday today. Ush, helgerna går aldeles för fort, eller vad tycker ni? Klockan var nog inte mycket mer än 10 när jag somnade i gårkväll.. Känns som att jag slösat bort en hel lördag! :p Men nu ska jag iväg och köpa frallor. Ska ni öra idag?

Biiil!

Hej Hej! Hoppas att ni mår bra!! Själv är jag proppmätt. Precis ätit lite mat.. Lite tidigare idag åkte jag, Paul o pappa till en bilhandlare för att pappa vill ge oss en bil. Hittade en Opel Tigra -05 Sååå fin! Den är röd och en kabbe, så vi ska dit på måndag o provköra. Inte säkert att vi köper den men det är mycket möjligt så som det ser ut nu. Ska snart ställa mig och röra ihop en kladdkaka hade jag tänkt mig! :D Hörs senare ikväll!

Godmorning Saturday!

Godmorgon bloggen! :D Nu är det lördag, riktigt skönt att slippa gå upp till ett alarm! Somnade välldigt tidigt igår, var riktigt trött efter min tidiga morgon med försovning.. Men idag är det bra. Solen är inte framme, men det är inte så kallt ändå som tur är.. Pappsen har kommit på besök nu så det blir väl att vara lite social, senare idag får vi se vad dagen mer har att erbjuda. Hur ser era lördagsplaner ut idag? Have to go. See ya later!
Kramar

Hot!!!


Ett par Skiiitsnygga klackar från Versace!! Vill Ha!
Synd bara att man inte är rik. Hihi.. Keep on dreaming Lilmarie! ;)

Fredag!!!

Hej Bloggen! Äntligen är det helg, hoppas att det blir lika fint väder som det varit de senaste dagarn hela helgen!! Fick sluta vid 13.20 idag. Skönt. Ut i vädret direkt. Tog tåget till Landskrona. Träffade Paul och Cesar. Påvägen hit köpte vi mat från Max med oss hem. Så nu har vi precis mumsat i oss det, super gott! känns som jag kommit in i en ny period då jag äter mycket skräpmat.. Inte bra, men det är gott iallafall! ;)  Nu tänkte jag att jag o paul ska gå ut med Cesar och leka medans solen fortfarande är uppe! See ya!




Lovely in the sun

Hallåå! :) Hoppas att ni alla haft en bra dag!! Min förmiddag var super helt fantastisk, påväg in till praktiken stannade vi till och käkade glass, min första "sommarglass" i år ;p Hade supermysigt med BabyBoy och Cesse. Eftermiddagen och kvällen har väl inte varit lika bra. Varit på praktiken så har ju inte kunnat njuta av vädret därifrån precis. Men hoppas det blir fint väder imorgon också! Har fått ta ut två sådana nålar som man har dropp i idag.. Nervöst första gången men det fanns inga svårigheter i det.. :) Nu är jag hemma igen och det är skönt, är trött och börjar tidigt imorgon, får gå hemifrån 6.15. : /  Men det ska nog gå bra om jag lägger mig i tid, Hopfully ;)

Me today


HappyHappyHappy

Underbara dag! :D Vädret är helt otroligt!! Har varit en svän i landskrona o ätit på Sibylla så är bara hemma en snabbsväng och ger Cesse mat innan Paul ska köra mig till praktiken.. Vädret gör oss så glada! På vägen hem satt jag och paul och Paul o sjöng Lemon Tree i kör! Hihi.. ;p  Helt sjukt hur mycket vädret påverkar oss egentligen.
Loove summer and sun!!



090319

Godmorgon sunshines! :) Har vaknat till ännu en underbar dag! Synd är att jag börjar halv två och inte hinner njuta av dagen fullt ut.. Men nu ska jag springa ner o äta frulle! :)


Wonderful Day!

Heej Allihopa!! :D Hoppas att ni haft en bra dag. Min har varit uunderbar! :) Vilket väder vi har haft! HELT UNDERBART! :DHar varit i Landskrona idag, Pauls bror kom o hämtade oss vår bil är ju på verkstad Varit där sedan två tiden och kom precis hem. Varit ute med Cesar i solen massor. Pauls söta mamma gjorde friterade kycklingklubbor och någon röra med abugine, scwash bra stavat? ;) och annat gott. Satt som pricken över i:et elr vad man brukar säga.. Hihi. Känner min inte det minsta trött och är på toppenhumör!



090318

Godmorgon på er! :) Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort iallafall. Har en hel del att göra nu på förmiddagen så jag får snart börja med det. Diska, bada Cesse och lite annat. Hihi.. Senare idag blir det nog iväg en sväng eftersom att jag är ledig, men vart vet jag inte ännu :p Vad har ni för planer för dagen? Nej, nu ska jag ner och sätta igång en maskin tvätt. :) Keep in touch!


New shoes

Heej allihopa! :D Har ni haft en bra dag? Min har varit bra! :) Varit på praktiken och sprungit runder som vanligt.. Ätit en god middag och fick gå hem en timma tidigare. :) När jag starta min mobil efter praktiken såg jag ett sms av babyboy. Det stod att något roligt kommit med posten.. När jag kom hem såg jag mina nya gladiatorsandaler och en t-shirt! :) Bra slut på dagen! t-shirten skulle egentligen vara lång så man kunde ha tights under bara, men eftersom jag beställt den från barnavdelningen så sitter den som en vanlig tisha, like it anyways! :D Sandalerna tycer jag om såå mycket, är supersköna!! Längtar tills det blir varmt så jag kan anväbda dem!!


CleopatraHaircut


Cleopatra
Frisyren som är den mest moderiktiga i vår. Visst ser det så stylat och vårdat ut med lugg? :)


Lucky me som precis klippt till en liten lugg! :D

Nice weather

Godmorgon sunshines! :) Idag vaknade jag av att solen lyste rakt in i mitt rum och fyllde det med värme, jag trodde att de va riktigt härligt väder ute.. Visst jag har inte varit ute ännu, men det är fortfarande blött ute sedan igårkväll då det regnade ganska rejält. Solen lyser och det blåser. Praktik idag.. Men ska försöka hinna med en lång härlig runda med Cesar innan jag ska iväg, men det som står först på tur är frukost och en dush! ;)

My Day

Hej Hej! :) Hoppas ni gar haft en bra dag! Min har varit ganska bra. Jag var halva dagen inne på avdelningen och halva dagen på Barn akuten. Har fått vara med o titta när de tagit prov med en nål rakt in i urinblåsan på en liten pojke, ca 1år gammal.. Den nålen var inte liten kan jag ju säga!! Fyattans! Är riktigt trött nu efter dagen. Mina ögon vill trilla ihop vilken sekund som hest. Hihi.. Nu när jag äntligen är hemma, de jag längtat så efter hela dagen.. Typiskt! Imorgon är det också kvällstur, så jag kan sova lite längre imorgon också :) Jag gillar att börja sent, eftersom jag slipper gå upp överdrivet tidigt, men hatar att man slutar så sent så man missat hela dagen.. Arbetsdagarna skulle vara i 4-5 timmar, så skulle man presterat mer och varit gladare på jobbet! Men tyvärr så är det ju inte så.. Det är bara att gilla läget ;) Tänkte att jag skulle slänga upp en bild på hur snygg jag är i mina sjukhuskläder. ;) Men tyvärr är det något fel med sidan så jag kan ej ladda upp bilder för tillfället, försöker senare ikväll om jag håller mig uppe, annars kommer det imorgon! :)
(update: det funkade nu! (: )


Bloglovin'

Godmorgon aliihopa! :) Hoppas det är bra med er! Själv har jag sovit riktigt gott trotts att Cesar väckt mig några gånger. Var tröttare igår än vad jag trodde, så bara några minuter efter att Beck var slut så slocknade jag.
Nu sitter jag här framför datorn och dricker lite te. Ska snart börja göra mig iordning. Min praktik börjar 13.30, men jag får bege mig hemifrån 12.15 : /  Idag har jag registrerat mig på bloglovin.. Såå....Följ min blogg med bloglovin!! ;) Hihii.. Vad har ni för planer för dagen, skola/jobb? :)

Hot Heels!!!

Nu är det Nyheter innan Beck fortsätter för kvällen.. Tänkte att jag skulle passa på att slänga upp en bild på ett par sjukt snygga klackar som jag klickade fram! :) Loove!


Nu ska jag återgå till Beck! ;) See you later!

Yummie!

Nu har jag käkat grill! De blev sjukt gott! :D Gjorde en grekisksallad till (fast utan oliver). När vi var ute och grillade köttet så hade vi Cesar med oss. Som vi lekte med honom. Jag o Paul hade en boll som vi sparkade till varann och Cesar sprang emellan oss fram och tillbaka. Hihi. Han är så söt!! Han är verkligen vår gullegris!♥
Ikväll ska jag titta på Beck, som vanligt en Söndagskväll! :) Den filmen som ska gå ikväll verkar vara riktigt bra. De tysta skriken, eller något liknande hette den.. Tror faktiskt jag sett den innan, men dem är lika bra för det! Längesedan med så man har glömt det mesta.. Min favorit av dem alla är Pojken i glaskulan, den är GRYM! :D
Jag börjar sent imorgon, så kan vara uppe så länge jag känner för idag, skönt. Så slipper man gå upp kl. 5. Paul ska ju lämna in bilen på verkstad imorgon efter vår lilla krock med gamlingen som körde på oss så jag får ta bussen nu hela veckan, mindre kul men de får gå. Känner att jag blivit lite för bekväm med att bli körd dit och hämtad varje dag :p

Här kommer en liten bild på middagen iallafall!

Yummie!

Barbeque

Puh, har precis kommit in, har varit ute och grejat i trädgården lite så där blir fint! Cesar tyckte det var jätte kul när jag sopade plattorna o när Paul räffsade löv. Hihi, han hoppade och attakerade sopkvasten Är faktiskt riktigt skönt ute fast att solen inte skiner! Vi har planerat att vi ska grilla idag! :) Det blir årets första grillning för vår del! :D Så gott med grillat kött och en härlig sallad MUMS! Så nu ska jag ner i köket och förbereda lite.. Nu är jag hungrig!!

Godmorgon Söndag!

Godmorgon alla sötnosar! :) Hoppas att ni sovit gott, det har jag.. för gott! Men gick upp hyffsat tidigt för att gu ut med Cesse och ge honom mat, sen kunde jag inte somna om så jag la mig skaföttes med mamma under filten i soffan. :D Mysigt! Cesar hoppade också upp fast på oss. Hihihi. Han vill ju också vara med!
Nu sitter jag här framför datorn med en kopp te och funderar på vad som händer idag, vädret är grått och trist så blir nog ingen längre runda en vanligt med Cesse iallafall.. Känner för att sminka mig lite och klä mig i annat än mjukiskläder, som jag gick i hela dagen igår. Blir för mycket två dagar i rad, Hihi.. Känns som att jag sätta igång nu annars kommer jag aldrig bli färdig till att börja.. ;) 

Sweet Dreams!

Tänkte passa på att säga godnatt innan jag somnar! :) Hoppas ni har haft en underbar kväll! Nu har jag målat mina naglar.. Skönt, då bryts dem inte så lätt! Längtar tills praktiken är slut så att jag kan göra mina naglar.. Saknar det skit mycket! Men nog om det! :)
Sov Gott och Dröm Sött!
XxX
                                                                                          L
ilmary

La Voix...

...blev det bidrag som kommer att representera Sverige i Eurovision Song Comntest! Det var väl helt okej, tyckte om de snabba vändningarna från vers till refräng och tvärtom. Grattis till vinsten! Det var faktiskt en hel del låtar som jag gillade! Dem jag tyckte bäst om var Hope and Glory(MånsZ), You're my world(Emilia), Stay the night(Alcasar) och Så vill stjärnorna(Molly).. Men alla var duktiga! :) Det förvånar mig att jag tittat så mycket på melodifestivalen i år, och värkligen gillat det.. Okej, allt har man ju inte gillat men i det stora hela!
Vad tycker ni om Melodifestivalen? Hade du någon/några favorit/er??

Jag ska fortsätta att dega framför Tvn resten utav kvällen hade jag tänkt. Kanske passar på att måla min naglar undertiden.. De tycker jag låter som en bra idé. Ska börja med en gång! :D


Saturday night.

Har precis ätit en god middag och varit ute en sväng med Cesar. Snart är det melodifestivalen som gäller :) Hoppas verkligen inte att Carolina af Uggla vinner, hon är verkligen inte min smak! Förlåt Carolina! Tycker att det ska vara fart i låten som vinner, oftast dem som kommer långt i Eurovision song contest, rätta mig om jag har fel ;)
Har varit en lugn dag, men jag har fått mycket gjort och det är skönt! Man behöver sådana dagar ibland tror jag.. Nej, nu ska jag ner och bunkra upp med godis och läsk innan melodifestivalen börjar! :)  Vad har ni för planer inför lördagskvällen?


Till babyboy <3

Älskling, du är så fin! Du finns alltid där, vad det än är. Du ger mig alltid hopp och kärlek. Du är det bästa jag vet om inte mer! Jag har sagt det förr och kommer säga det igen, Det finns ingen bättre än dig, du är den bästa för mig! ♥


Städ och bullar

Så då har man städat lite.. Fick hjälp så det gick fort! :) Nu ska jag ner och äta nybakade frukostbullar som  mamma bakat, fortfarande lite varma! :) Sen får det bli en dush! Nej, nu ropar dem att jag ska komma! See you!

090314 - Happy Morning!

Godmorgon, eller godmiddag kanske ;) Idag fick jag sova länge! Efter Cesars morgonrunda och frukost så hoppade jag ner i sängen igen och fick sova några extra timmar. Skönt! De va inte igår man fick sova så länge! Känner mig helt utvilad och fit for fight ;) Skönt väder ute också, även om solen gömmer sig bakom molnen är det nästan 11 grade ute, så de blir nog en riktigt ordentlig runda med Cesar senare idag. Hade en mysig kväll igår. Myste framför Tvn med babyboy och käkade chips o godis, mums! Hur var er fredagskväll?? Nej, nnu ska jag städa lite sen får vi se vad dagen har att erbjuda!


Fredags kvällen...

Nu är vi hemma igen! Liten runda till Helsingborg träffade I och M, körde till MAX, va där typ 21.40 o dem stängde tjugo minuter efter.  Men inklampandes kom vi! :) Jag tog en glass, men den va så stor att jag nästan mådde illa när jag ätit upp. Men god var den! ;p Det är helt sjukt så mycket jag saknade Cesse när vi va borta, i ca 3 timmar.. Trodde att de skulle vara lite skönt med avlastning men där hade jag fel! Nu när vi fäst oss så mycket vid vår lilla sötnos så är det svårt att inte tänka på honom helatiden. Hihi. Han blev så glad när vi kom hem, men tror att jag och Paul var ännu gladare för att se honom! Hans små egenskaper är så underbara! Nu har han iallafall somnat tryggt när matte och husse är hemma igen! Klockan är snart tolv och jag o BabyBoy tänkte slänga oss framför Tvn och ta de lugnt resten av kvällen! Får se om det går någon bra film eller något annat skoj att titta på. :)  

Fint i skohyllan!

Hej Hej! Då var det fredag, den 13e tillochmed.. Be carefull! ;) Idag har jag inte varit på praktiken.. Har inte kännt mig på topp direkt.. Magont som alla vi tjejer har och allmänt trött o hängig, men nu är det bättre. Har faktiskt fått en del saker gjorda endå. Satt upp några av mina skor i en hylla lite ordentligt (alla fick inte plats).. Känner mig ganska nöjd efter det.. Var ute en sväng med Cesar i skogen innan också, det gillade han! :) Känner mig så stolt för att jag tagit tag i att ställa tillrättam mina skor.. :) Känns som att jag får köpa en garderob att ha alla skor i ;p



Måste ju lägga ut en bild på min skohylla också :)


Ikväll ska vi ut och träffa ett par vänner i Helsingborg. Cesse får stanna hemma då iallafall.. :) Blir nog en fika och en massa snack, hihi. Nej, nu ska jag käka kexchoklad. Vad har ni för planer inför kvällen??! Kom bara ihåg att ta de lugnt! ;)

Andningsövning

Att slappna av är en viktig del av vår vardag, men en sak som många av oss ofta glömmer eller prioriterar bort. Sättet vi andas på har också stor betydelse. Här har jag ett litet tips på en andningsövning som inte är så tidskrävande.

♦ Ta några djupa andetag genom näsan så att du känner hur axlar och mage sjunker ner
♦ Andas in långsamt via näsan samtidigt som du räknar till fyra
♦ Håll andan i några sekunder 
♦ Släpp sedan sakta ut luften genom näsan och räkna till fyra
♦ Håll andan ett par sekunder
Gör sedan om övningen fem till tio gånger. Efter några tillfällen du använt övningen kan du dubbla räkningen i ut- och inandningen och räkna till åtta istället om det känns behagligt.


En sak som jag provat på och starkt kan rekommendera är Qi gong. Det är en blandning av andning och lugna rörelser. Riktigt harmoniskt och avkopplande! :)

Snowy weather

Fastnat framför Photoshop igen. Haha.. verkar som att hur frustrerande det än är att sitta med det så måste jag! :p Så det blev en ny header idag med.. Men ska försöka att inte sätta det i system.. Det är tidskrävande ;) Finns ju lite vettigare saker att göra än att uggla framför datorn i en massa timmar. Snöar extermt mycket nu och marken har blivit helt vit.. Jag som var övertygad om att det skulle töa bort direkt, men där hade jag fel! Ska lägga mig o titta lite på Tv, käka chips o Haribo Matador Mix nu tänkte jag.. :)



BusVäder

Hej hej bloggen min! :) Då var det Torsdag redan, känns konstigt.. nog för att jag sov bort hela Tisdagen.. ;p Men nu är jag tillbaka, frisk som en nötkärna! ;) Har haft en bra dag idag! Tiden har gått sjukt fort. Min lärare var på besök och sen fick jag sluta tidigare än planerat.. Så bra dag än sålänge. Något som jag tycker mindre om är snö och det kommer massor nu!! Trodde att de skulle bli vår nu ju! Men krossade förhoppningar om vår kommer gång på gång nu..
Nu i eftermiddag tänkte jag att jag skulle koppla av riktigt ordentligt. Mumsa i mig något gott och ta allt precis som det kommer.. Alltid lika mysigt att ligga inomhus o ta det lugnt när det är busväder ute. Snart helt vitt ute ..

Ny Header!

Nu har jag suttit här i timmar och försökt förstå mig på hur Photoshop fungerar, snacka om kompliserat program! Måste vara ett riktigt snille för att förså något över huvudtaget.. Men som tur var har babyboy hjälp mig att förstå lite bättre, fast har viljat slita av mig håret ett antal gånger! Men nu så har jag fått en ny header! Äntligen har jag en mer personlig,  har velat ha det sedan jag började att blogga, men om man inte är så duktig på datorer så tar det ett tag innan man vågar sig på de lite mer kompliserade bitarna!
Ska göra mig iordning för att lägga mig och sussa. Börjar tidigt imorgon.. Hoppas ni haft en fin Onsdag! Sov så gott allihop!

090311 - Afternoon

Har precis ätit grillade mackor! Så nu är jag proppmätt! Mamma kom hem och hade köpt med sig wienerbröd med pecan nötter med sig hem.., Fast nu är jag så mätt så får ta de lite senare haha.. Men dem är såå goda! :) Mister Trisse kom in för ett tag sedan, stackaren är helt mörbultad! Har ett stort sår på svansen där det också fattas päls och han kan knappt gå.. Så är det när man är ute och raggar flickor i mars ;) Cesar är ute en runda med "mormor" nu så jag och BabyBoy tänkte ta tillfället i akt och gå en promenad ensamma.. Som vi typ aldrig har tillfälle till längre.. Nej, nu måste jag kila!! :)


Mycket bättre!

Godmorgon allihopa! Hoppas att allt är bra med er! Här är allt mycket bättre idag än vad det var igår. Min feber har sjunkit riktigt mycket.. Känner mig kanske inte på topp men stor skillnad från hur jag mådde igår! Har ätit en god frukost, stekt ägg och mackor. MUMS! Jag kan äta igen!! Känns superskönt! Fick sjuka mig idag också. Känner att jag inte orkat, jag är ju inte helt återställd. Sen lilla charmtrollet här hemma har hållt en massa väsen inatt. Har väckt mig och husse typ 10 gånger. Tack Cesar! ;) Så man har fått lite halvdålig sömn inatt.. Ska snart hoppa in i dushen och spola bort sjuklingen och hoppas att jag kommer ut som den friska och krya Lilmarie :) Sen ska jag prova min nya klänning och se så den passar.



Sjuker

Har legat hemma hela dagen i feber. Har nästan sovit igenom hela dagen, men det har behövts. Har haft kräkningar och 39,6 grader feber och inga febernedsättande tabletter hade vi hemma heller.. Känns lite bättre nu efter typ 18 timmars sömn. Fast är fortfarande ganska risig. Fick sjuka mig på praktiken också. Känns alltid lika dumt. Varför ska man alltid bli sjuk när man har praktik? Nog inte så konstigt denna gången eftersom jag är på en barnavdeling.. Men ändå, det är irriterande! Får bara hoppas att det går över fort! Har inte vågat äta på hela dagen. Det äckligaste jag vet är att spy så därav jag inte ätit  men har precis vågat i mig en tallrik Vanilj Youghurt med skivad banan. Känns skönt att inte vara helt tom i magen. Det bästa på hela dagen! :) Som plåster på såret så hade min klänning från H&M kommit med posten idag! Får fota och lägga upp bild senare idag eller imorgon. Får hoppas att den passar, har ju inte velat provaden nu när jag är helt lökig. Hahaha.. Men den ser ut till att vara min storlek.. Bara den inte är för stor vid brösten.. Där har man ju inte så mycket att fylla ut med.. Ikväll är det Desperate Houswifes, eller Houswoffs som min mamma säger.. De ska jag se på om jag är vaken! :) Nu ska jag gå och dusha, smells like shit!

Det lilla är mer än det stora!

Är det inte mysigt när din partner ringer och säger - Hjärtat, är det något speciellt som du vill att jag ska handa? När du säger tack, men det är bra. Så envisas han/hon - Men inte änns lite godis kanske?
Man riktigt hör hur ivrig partnern är för att få göra en god gärning. Många tänker säkert nu: Vadå god gärning, att handla?
Nej, inte riktigt det jag menar men att man hör att i mitt fall han vill göra för dig. För att visa hans tycke till dig i vardagen, litet som smått tycker jag inte spelar någon roll. Jag tycker nog att de lilla är mer än det stora If you know what I mean ;)

Nej, nu ska jag gå ner och göra lite grillade mackor och kaffe tills BabyBoy kommer! :)

Honey Honey

Hej Hopp! :) Hoppas att allt är bra med er! Här är det bra! Börjar piggna till nu. Jag är väldigt segstartad idag.. Vaknade vid 9.30 tiden av att Cesar hade en massa ljud för sig. Sen har jag slappat framför Tvn och faktiskt pluggat lite också, eftersom jag inte orkade igårkväll. Somnade ifrån Beck totalt. Men har sett just den filmen innan. Paul va så söt för han skulle köpa med sig godis hem till mig när han kom. Och det hade han gjort! Två påsar och läsk, min favo såklart! Men när han kom sov jag. Var ju sjukt trött eftersom jag gått upp vid halv 6 igårmorse.

Tack BabyBoy för att du alltid finns där för mig i vått och torrt! Du vet att jag gör det samma! ♥

Nu kommer solen fram så smått också, kanske blir superväder idag! Hope so! Kan man ut på långpromenad med min fina sötnos ;D Ska busa lite med honom nu, han är helt till sig här brevid mig.. See Ya!

Jag och Bebis  ♥
 

Med eller utan, vad tycker du?

Sitter här och väntar på att Wipeout ska börja på 5an.. Har tagit det kugnt idag. Fått en ny frisyr bland annat :p Jag själv känner mig ganska nöjd än sålänge. Men jag har aldrig kunnat bestämma mig riktigt för om jag passar oi lugg eller inte. Men jag har tänkt prova nu iallafall. Ge de ett nytt försök :) Hår växer ju så de e ju ingen fara.
Not like I have to Be like this forever! ;)
Jag är ledig imorgon, skönt. Fast har mina individuella val. Måste gå på LAternativ Medicin. Så tänkt att jag skulle försöka plugga lite, samtidigt som jag tittar Tv, men inte kl. 21. Då e de Beck! :D


Vad tycker du lugg eller utan? :)

090308

Hej Hej! :) blev en kort dag idag med, fick gå från praktiken vid halv elva eftersom det inte fanns något att göra.. Har varit hemma i några timmar nu. Ganska skönt för jag kände mig extremt trött. Så jag och paul körde inom Coop påvägen hem när han hämtat mig och köpte bullar och pålägg. Sen satt vi och mumsade :D Hade tänkt att jag skulle hoppa in i dushen nu snart..Ska ut med Cesar en liten sväng först!

My Celebrity Collage

Snart dax för mig att suusa, ska upp tidigt imorgon, börjar 6.45. Vilken tur att jag har en så snäll pojkvän som kör mig! Annars skulle jag fått ta bussen 05.30 och suttit där i 45 minuter för att börja.. Hade ju turen på min sida idag iallafall. Hoppas att det finns  mer att göra imorgonså att tiden går lite fortare.

Tittade in på www.myheritage.com innan.. Prova den kändismatchinigen. Såhär blev det ;)



Ganska kul faktiskt ;p Konstigt, två asiater.. Do I look Asian to you? Jag själv kan inte se det.. : /  Men nu ska jag faktiskt göra mig redo så att jag lan slockna precis när jag vill! :D Hoppas ni haft en supersaturday ;) SOV GOTT!

Home early

Hej! Redan hemma. Skulle ju sluta halv tio ikäll, men det fanns verkligen inget att göra på någon av de tre barn avdelningarna. Så jag fick åka hem. Så nu har jag precis ätit lite mat och ska ut på fältet med Paul och Cesar! Ska o handla godis sen med. Är sjuktsugen idag igen. Hehe, Hur ser era planer för lördagskvällen ut?:)


090307

Godmorgon! :) Vaknade för ett tag sedan, gick ut med Cesar och la mig hos älsklingen under det varma täcket  igen och somnade om i typ 30min. Sååå mysigt ♥ , men känner mig fortfarande lite seg. Men det försvinner hopfully om någon timme. Ska snart iväg o handla bullar :D kommer bli så gott, är skithungrig nu.. Frukost är lätt något av det bästa!!
Idag har ju jag praktiken att ta mig igenom, men de ska vi nog fixa även o jag inte känner mig speciellt motiverad till att gå dit just nu.. Vad  har ni för planer för eran Lördag??? :)

FridayNight

God kväll! :) Nu sitter man vid datorn lite och kollar runder. inte efter något specielt egentligen, men man hittar alltid något man gillar, kanske både är negativt och positivt.. :)  Var som sagt iväg innan ett tag med Paul och Cesar. Nu fick han träffa Baby, den andra valpen som tillhör några vi känner. Han var så ivrig för att leka med henne! Man såg på honom att han tyckte det va roligt.. Lilla Baby va så söt, och så liiten!! Cesse va minst dubbel så stor, fast dem är födda samma dag. Fast hon är renrasig Amstaff, Cesse har ju större ras i sig också. Hon blev lite arg och ville bita i Cesar några gånger. Hihihi.. Såg ganska roligt ut, men allt gick jätebra!
Cesar har mått lite konstigt idag, minskad aptit. Äter inte upp allt man lägger upp till honom, kan ju vara en tillfällighet. Hoppas de! Vill ju inte att lille killen ska må dåligt! Han sussar sött nu iallafall.. New day tomorrow. Ingen helg för mig inte. Har varit helt lost hela dagen, känns som måndag nu efter att man varit ledig i två dar. Ska jobba både imorgon och på söndag, har det sena skiftet imorgon.. Skönt att börja sent.. Fast sluta ju inte förrän 21.30..
Idag har jag fått vara med på såromläggning. Trodde att jag skulle tuppa av ett tag, de va nog de största och läskigaste såret jag sett någon gång.. Men jag är ju där för att snappa upp allt man ska göra i de yrket.. Vet inte om jag är så lockad av detefter detta.. ;p Var med nere på ultraljud också. Man får se mycket iallafall! :D Måste börja skriva på min "APU-dagbok" , helst i helgen.. Man glömmer fort vad man gjorde ena dagen till den andra. Hihihi..
Tänkte slappa lite nu. Hoppa i jamas byxor ;) Hoppas att ni having a nice friday! 



Snygga Leopardsandaler från forever21.com





090306

Dagen har varit bra idag, tiden gick ganska fort på praktiken. Har varit hemma ett tag. Precis dushat o ska göra mig iordning. Jag , Paul och Cesar ska iväg o träffa ett par vänner med en annan valpis så de två kan få leka lite :D Skriver mer ikväll när jag är hemma, de börjar bli lite brådis nu!

Borta bra, hemma bäst

Hej hej! Då var man hemma igen. Skönt.. Var en intressant kväll kan man väl säga.. Kul att träffa farmor och farfar. Farfar erbjöd mig att hålla min studentfest hemma hos dem. Supergullig!!!! Tackar så mycket för det erbjudandet. Snacka om perfekt läge sen när man ska ut på kvällen, de bor ju mitt i city :p Minglade runder lite. Åt lite från ostbrickan, smörgåstårta bjöds det också på. Jordgubbs torta osv. men jag höll min till smörgåstårta och ostbrickan :) Tyvärr så tog jag aldrig foto eftersom min lilla kusin satt och spelade på den hela kvällen, men faster skulle skicka, man får väl se om man fastnat på bild då ;) Nej, jag börjar suuper tidigt imorgon så nu är det dax för mig att slappa lite framföt Tvn innan jag ska sova!
GOD NATT OCH SOV GOTT!

090305 - Happy Birthday Grandma!

H
ar precis dushat och gjort mig iordning för kalaset. Haha.. Känns konstigt att säga så, kalas.. ;) Jag kommer att träffa mina kusiner som jag inte träffar så ofta. Min faster med barn kommer ner från Göteborg, och min andra kusin från varberg kommer också. Kommer nog bli kul att se dem, vissa av dem som kommer, även här ifrån skåne, har jag inte sett på några år..
Paul lagade mat innan idag, Chicken Adobe, Filippinernas nationalrätt. Jättegott! :D Tack så mycket älskling! Min aldeles egna mästerkock!♥ Im everything I am Because you love me!


Jag idag, kalas-fin ;)

Eyes of an angel

Hej Bloggen! :) Blev inget inlägg igår, jag hade saker att göra hela dagen så jag hann helt enkelt inte med, trotts att jag var ledig.. Vi var och handlade och lite andra ärenden, när vi kom hem så var jag så trött så när jag la mig ner i soffan så ville mina ögon falla ihop direkt. Det dök upp nya saker hela tiden kändes det som. Vi lagade mat, när vi lagat mat så färgade jag mammas hår. Tittade faktiskt på film också, Eyes of an angel, riktigt bra film faktiskt! Handlar om en kamphund som förlorar en "kamp" och blir dumpad i en fors helt skadad. Den lyckas flyta upp på land.. Ja, resten får ni se själva ;) den spelades in -91 tror jag så det är en gammal film. Men sevärd! :D 
Idag ska jag på 80års kalas. Yippie ;p Min Farmor som fyller år. Så var på Väla en snabb sväng innan och köpte present. Blev ett halsband i silver från Guldfynd med stenar och en pärla i mitten. Får vi bara hoppas att hon gillar det! Skönt att vara ledig känner mig lite piggare idag, fast tröttheten hänger fortfarande efter lite.. Var precis ute med Cesar en sväng borta vid fältet, han sprang runder som en vilde, emn det behövde han, var så hyperaktiv innan vi gick ut, men nu har han somnat. Snart dax för Våra bästa år. :)


Haha, Cesse har fastnat med läppen uppe, min lilla sötnöt!♥

Sussa sött!

Har varit hemma ett tag nu, blev en liten fika med en kaffelatte i handen. :D Köpte en massa godis på Preem också, har varit extremt sugen på lösgodis hela dagen! Men nu har jag stillat mitt begär ;) Imorgon ska jag försöka sova länge, men får se hur länge Cesar tillåter mig att sova innan han sätter dig nedan för sängen och sjunger "Godmorgon, Godmorgon" Hihi.. Han har slocknat nu iallafall. Min lilla trötter! Nu ska jag slänga mig framför Tvn. Är helt slut i huvudet efter dessa två intensiva dagarna. Mycket att snappa upp på en gång! Så det känns som att det är det ända rätta, jag förtjänar att slappa framför dumburken tycker jag! Sov så sött alla fina läsare!

Cesse sussar sött!


Like a sunshine in yellow!


Allt kommer från gojane.com

Praktiken

Hej bloggen! Hemma igen, skönt. Var så trött igår så jag käkade upp min mat från donken och la mig direkt. Det gick jätte bra! Har fått pyssla med barn mella 0-1 år dessa två dagarna som  gått.. Ganska mysigt och se dem små liven, synd bara att dem är sjuka : / Tror att denna praktiken kommer att ge mig ganska mycket faktiskt.. Har redan fått prova på lite saker, tagit EKG och stuckit finger! Min handledare vill att jag ska ta intravenöst blodprov på honom, men det vet jag inte om jag vågar, men han envisas med att jag absolut ska göra de.. Får väl se hur det blir.. Idag hade jag morgon skiftet började 6.45 och slutade 15.30 långa dagar! Så jag är ganska slut nu.. Är ledig imorgon och på torsdag, känner att det är väl behövt. Idag ska jag och Paul ut och fika med ett ennat par.. Blir nog att mamma får vara barnvakt ;) Men nu ska jag ska jag gå och äta lite kladdkaka :D Skriver senare ikväll, promise ;)

BAANG!

Sa de bara precis när vi var ute och körde, vi blev påkörda av en annan bil bakifrån. Cesar blev livrädd och flög framåt. Ingen stor smäll som tur var och inga större skador på bilen, men nu har både jag och Paul sjukt ont i nacken.. Vi fick köra in till sidan och den andra bilen körde efter oss, en gammal gubbe, säkert 80 år gammal.! Man borde införa en obligatorisk test när man är runt 70 och se om man verkligen är kapabel till att köra bil fortfarande! Känns som att det är farligare att vara ute och köra bil på förmiddagen när alla gamlingar vågat sig fram än på kvällarna när alla streetrace-bilar är ute, de ham har iallafall alla sinnen i bruk! Vi var precis påväg hem, jag hade bara varit inne på banken för att sätta in pengar, det var på nr 11 när jag kom in.. Jag hade nummer 33!!! Turdag idag ju ;) Får se hur bra det går på min första praktikdag, värre än detta kan det väl inte bli? Hopfully not! Börjar om en timma o det är dax att ge Cesse mat. Skriver om hur man dag varit senare när jag kommit hem. Slutar 21.30

Idag smäller det...

  ....kl 13.30 börjar min praktik. Men nu kl. 10 ska jag möta upp Fitore så vi kan få nycklar till skåpet i omklädningsrummet som vi ska dela.. Känns egentligen inte lönt att åka dit nu, förutom det med nyckeln. Hade kunnat vara hemma o bara ta de lugnt i några timmar till istället.. Efter det så ska jag hem igen och softa tills det är dax att åka till praktiken.. Funderar på att gå o hämta kläder när jag skaffar nyckeln och lägger dem i skåpet sålänge? Ja.. får se hur jag gör! :D Nu ska jag dricka en kopp te iallafall.. See you later!


Börjar känna nervositeten komma

Har precis smaskat i mig en blit kladdkaka medans jag tittade på Gossipgirl, var så sjukt sugen på något sött så jag slängde ihop det snabbt och lätt ;p Och sött, det kan man lugnt säga.. Tog en deciliter socker för mycket. Hihi, så går det när man inte tittar ordentligt! Men det gjorde inte så stor skillnad ändå.. De blev gott iallafall. Snart är det Beck, om ca en halvtimma. YES! Älskar det. De är så sjukt bra!! Typ de ända svenska deckarna som jag verkligen tycker om. Alla andra är lite småkassa tycker jag. Okej, ska nog inte säga för mycket, har säkert inte sett alla som finns men..

Har tagit bort mitt nagellack och ersatt det med genomskinligt nu, eller ja.. de rosa till fransk manikyr eftersom jag inte får ha färgade nagla av säkerhetsskäl. Men tycker att det ser så fräscht ut med det rosa. ;) Man måste kunna se om det finns smuts under naglarna. Därsör om ni undrar  Mycket viktigt, speciellt när jag har hand om barn och är på ett sjukhus.. Ser fram emot morgondagen, men nu börjar nervositeten komma, tänk om dem inte gillar mig alls? Ska nog inte oroa mig för mycket, har ju haft praktik ett antal gånger och alltid har det gått bra. Mitt jobb är ju från min första praktik i ettan när jag var nybörjare. Lite stolt är man för det ;) Hihihi..
Känner för att klicka hem några skor fån gojane.com, men det får vänta.. Har tillräckligt med saker som ska komma i postalådan snart ;) Nej nu ska jag smyga upp i famnen på min Paul. Känner för ett litet pusskalas innan Beck börjar.

Mystical in Purple


Allt hittat på gojane.com!

Sunday

Hej Bloggen! Fick sova ut riktigt idag, sköönt! Blev väckt av Paul vid 10.30-tiden, då han stått o gjort frukost som stod på bordet när jag kom ner. Blev Stekta ägg o mackor. MUMS! Tack älsklingen! ♥ Nu är det Söndag! Beck ikväll! :D Nog det som är positivt med Söndagar, förutom att man är ledig. Imorgon börjar min praktik på Helsingborgs lasarett. Ska faktiskt bli kul. Får hoppas att jag får en bra handledare och att jag trivs! Idag blir det nog inte så mycket som händer. Iväg o handla lite hundmat och ut en sväng på fältet. Blev en mysig hemmakväll igår. Tittade på melodifestivalen och lite så. Min favorit va de två tjejerna, som inte kom vidare..vet ej vad dem hette. Men life goes on. ;) Nej, nu får jag börja göra mig lite iordning! By the way, 1:a Mars idag! :D