Tisha

Hej hej!
Har jobbat hela dagen... Känner mig ganska trött nu.. Blir nog att kolla på en film med babyboy sen sängen. Börjar redan 6.45 imorgon men slipper ta tåget. Paul är så gullig och kör mig eftersom de inte går tåg så tidigt på helgen..

Hittade Heidi Klum t-shirt på Tretton, men tyckte den va aldeles för smal i halsen, och ville att den skulle vara lång så man bara kan ha tights under, så det blev aldrig av att jag köpte den, annars ycker jag att det är riktigt nice :)

Vad tycker du om t-shirten med Heidi?

Home again

Hej hej!
Hemma igen! :) Blev Väla, jag och Medina gick och tittade på en massa kläder och snackade en massa. Hon hittade ett par jeansleggings på Only, Fast vi tycker att de ser mer ut som vanliga jeans eftersom det är vanlig gylf och bakfickor på dem, tunt och skönt material. :) Jag blev så sur att jag inte hittade något jag fastnade för att jag gick in på Sister och va nära på att göra flera impulsköp bara för att få med något hem, men nog tur att jag hejdade mig själv i sista minuten.
Efter Väla så stack vi för att äta lite, snacka om att långa köer över allt! Men de blev Burger King tillsist.. Satt där ett bra tag och skratta och hade skoj. Sen bar de va hemåt. Känner mig faktiskt ganska trött så kommer sova gott inatt. Hihi, både jag o Medina hade ont i fötterna och va ju bara tvugna att gnälla lite för att få lite sympati av pojkarna. :p


Glumslövsbackar. Fotat efter första rundan till Väla idag :)

One more time

Tjoho! :D
har hunnit vara en sväng på Väla, färgat håret och ätit. Har precis sköljt av hårfärgen och väntar otåligt på att de ska torka. Vill ju se hur de blir! :p Medina ringde mig precis och undrade om jag och baby vill följa med henne och Ivan till Väla en sväng. Så de blir Väla en gång till idag! Aldrig fel! Dessutom är de lite roligare att gå med en tjejkompis i klädesaffärer än vad det är att gå med en kille, dem håller nästan bara med om vad ens egna åsikter är... Fast okej, min baby är ganska uppriktigt när de gäller sånt, men iallafall. Girltalk kan man inte ha med pojkvännen!
Dax att fixa till mig lite. Hörs Later sötsaker!  P U S S !


Lillpojken blivit stor?

Good morning angels!
Yes, jag är ledig idag också! :) Uppe med tuppen idag nästan. Precis varit ute med Cesar och gett honom frukost.. Och nu kommer jag låta som en mamma som ser sitt barn gå för första gången, men min lilla plutt lyfte på benet när han kissade för första gången! Hihi. Annars brukar han bara stå svankad eller gå och kissa samtidigt. Så fort jag såg de ville jag springa in till Paul och vråla ut de. HIhi ;p Och ni sitter och läser detta och bara "Hmmm, Okej.. "
Trodde de skulle bli toppenväder idag, men just nu är de ganska kallt och trist. Klockan är ju inte så mycket så de hinner ju ändra sig vilket jag håller tummarna att de gör ;p Annars blir de kanske en lite shoppingtur, har inte bestämt oss ännu. Men nu ska jag ta och äta lite frulle. Hörs Later Cuties!

MIn lilla pojke har blivit stor pojke. Hihi



Lingonvecka By Renée Voltaire


Lingonvecka, ja det är något vi alla tjejer har en gång i månaden. Och idag när jag skulle hadla tampisar hittade jag en sort jag inte sett innan, Tamponger som är gjorda av 100% ekologiskt bomull, utan några kemikalier. Dem  va inte jättedyra heller. Så jag va tvungen att köpa dem, förpackningen va ju bara söt också! :D

På insidan av locket på asken står det ett litet meddelande, "Svänger humöret och du känner dig nedstämd? Unna dig en bit choklad. Det gör susen." Right or right? ;p

Finally I've got em!

Jag och BabyBoy åkte till Helsingborg efter vi hängt upp tvätten.. Jag sprang runder i hur många skoaffärer som helst, men inte hitade jag dem för det... Så jag gick tillbaks till bilen riktigt besviken. Men då kom jag på att dem kanske fanns på Tretton, så vi körde dit och Jepp! Längs inne i butiken fanns dem. Gissa om jag blev glad? ;p Till och med i min storlek! Så nu har jag äntligen fått ett par Converse till min skofamilj :)


Hmm, dessa måste ju vara i storlek 50, eller?

Wednesday

Godmorgon Sunshines!
Så trött jag va igår när jag kom hem. Först när jag slutade så kände jag inte av min trötthet men så fort jag satte mig i bilen så kunde jag knappt hålla mina ögon öppna... Så det blev att fålite mat i magen och sen bums i säng..
Igår på min "långlunch" på 4 timmar så va jag och babyboy på väla en sväng. Jag har bestämt mig för att köpa ett par vita Converse. Jag har alltid ogillat convese men nu har jag verkligen börjat gilla dem, o så hittar jag dem inte i min storlek någonstans... Någon som vet var man kan hitta vita Convese i storlek 36 eller 37? Please, tell me i så fall! :)
Blir att leta vidare lite senare idag då jag och Paul ska ut på jakt. ;p


Jag igår utanför väla när vi hade glasspaus ;p

Hörs Later Cuties!  P U S S !

Brukar du....?

Hej hej!
Hemma nu, hunnit duscha och äta lite. Snart är det dax att susa iväg till jobb igen. Men efter en skön dusch har jag fått lite nya krafter :p Ska verkligen ge gärnet på jobb nu i eftermiddag, så jag verkligen känner mig förtjänt av min två lediga dagar sen.. Det va verkligen segt att komma upp immorse, men jag hoppa ur sängen innan de första snooze-alarmet ringde. *stolt* Annars brukar jag snooza i typ en halvtimme.


Brukar du snooza?

Time for bed

God natt sweethearts! Hörs imorgon! Puss


Work today...

Godmorgon!
Har varit ute på långpromenix med Cesar imorse, sen blev de frukost och lite lek. Han är så bedårande min lilla ögonsten! :) Idag är de jobb som gäller, 13-21. Känns ganska segt, men jag ska ju jobba med Å så då kommer jag bli på gott humör :) Min snälla BabyBoy kör mig till jobbet idag. TACK! Känner mig verkligen inte sugen på att sitta på något tåg... Så denna dagen blir enbart jobb för mig hinner ju inte med något annat precis.. 
Vad ska ni hitta på idag?


Min fina Cesseman står och håller kollen ;p


Pyjamas

Jag älskar H&Ms Pyjamasar! Så söta och såå bekväma! :)


Vad tycker du om H&Ms Pyjamas?

Time for me to sleep. Hörs imorgon. Sussa sött! P U S S !

Oh, slappy day!

Hej Cuties!
Ush, vad jag är lat idag, har inte gjort något alls nästan.. Har inte haft någon vidare lust til de heller faktiskt. Ganska skönt med en dag som denna ibland, eller vad säger ni? Har lyckats trycka i mig en hel del godis. Haha, nu är jag äckligt mätt! Orkar knappt resda mig från sängen, men har väl inget val för nu ska Cesseman få sin kvällsmat.

Please give me your vote ;)

Jag är med o tävlar om att bli veckans blogg på MJ-fansblogg. Om du vill vara så söt och göra de så klicka HÄR!


Några höstfavoriter från H&M

Som jag skrev igår så har nya höstkatalogen från H&M kommit. Jag älskar att sitta och titta på alla kläder och grejor i dem och försöka se dem på mig.. Jag hittade en massa saker som jag fastnade för och här är några av mina favoriter i höst;

Myskväll

Godmorgon!
Tog mig en sovmorgon till idag. Skönt att sova länge ibland! Fast känner mig ändå lite seg fortfarande, men de släpper nog snart.. Blev inte festivalen igår. Jag va faktiskt rättså seg och min baby meckade med bilden och blev inte färdig förrän vid nio, men de gör ingenting. Ivan och Medina kom förbi när paul höll på med bilen sen stannade medi kvar hos mig och vi kollade i nya H&M katalogen, massor av fina grejor :), och snackade massa skit :)

När pojkarna va klara med sitt körde vi och hämtade mat och inom hemmakväll och köpte godis och sånt gott :) Jag köpte nog en aning för mycket godis, haha blev 78:- för bara lösgodiset. Oops! Har typ 3/4 kvar. Efter vi ätit va vi så mätta att vi inte orkade.. Vi titade på en jättedryg film, kommer inte ihåg va de heter, men den va riktigt seg o vi tittade inte på de sista 20 minuterna.. Det va en mysig kväll som alltid när vi är med dem! :)


Min mat när jag fick den, grekisksallad, muuums! :)

När jag hade plockat bort all lök och oliver, just like I want it! ;)


Nej, dax att äta lite frukost. Ska bli gott, magen känner sig hungrig nu. Men vi hörs Later sötnosar!
 P U S S !

Morning

Godmorgon!
Idag har jag haft lite sovmorogn :) Paul tog Cesar imorse och jag lågkvar och sussade i några timar till. Så sköönt! :) Va på festivalen igår. Lite tråkigt väder, men de regnade inte så mycket när vi väl kom dit, men när vi körde mot Helsningborg så spöregnade de.. Jag fick en ros äv min fina baby. Hihi, så söt! Själv så skriker jag bara åt de där idioterna som går omkring med sina rosor över allt; "köpa ros?" Jag köpte lite glaspärlor, lintråd och läder"tråd" till mig själv, så nu ska här pysslas armband hihi.. ;p Men först ska jagträna lite med Cesar. Han ligger här brevid mig och tittar frågande på mig. Hehe, så söt min lilla ögonsten är! Tränade lite precis så nog därför han tittar så för han vill fortsätta.. 


Happy Face :D

Det blir en sväng till festivalen idag med, med Medina och Ivan.. Skoj skoj :) Får hoppaspå att de blir lite finare väder bara.. Nej, nu väntar Cesar otåligt på mig.. Vi hörs later cuties! P U S S !

Kort dag

Hey everybody! :D
Har jobbat klart för dagen, så underbart att sluta tidigt. :) Lite senare blir de att bege sig till festivalen i Helsingborg. Hoppas att de inte regnar där som de gör här just nu. fan, de har ju varit fint hela dagen under tiden som jag jobbat, men nu när jag slutat är de lite sjaskigt..

Imorse missade jag min buss som går till tågstationen så de blev en kvarts promenad, va framme i god tid så sprang in i "kiosken" och köpte en smoothie från Arla, om man nu kan kalla de smoothie. Smaka som vanlig drickyoghurt. synd... Allt för mycket socker i den, de va lite mjölig konsistens på den också, så de köper jag inte fler gånger iallafall.


Nej, nu ska jag fresh me up lite...

....

Såååå skönt de va att ta en dusch! Nu känner jag mig helt avslappnad i hela kroppen och vill bara mysa ner mig under täcket o kolla på film och äta chocolate ;P

Ikväll har jag och baby hälsat på min söta mami en sväng. Sen blev de lite kebabrulle. Gott! Ush, nu får jag sluta äta så mycket skräp! Not good for me.. Men varför ska allt man frossar i sig vara onyttigt? Fattar verkligen inte de.


Åh, vad jag saknar mitt hår! Varför förstörde jag de?

Work-a-holic

Hej Allihopa!
Blev inget inlägg igår, va så trött igår efter jobb att jag bara åt o sen gick och la mig för att sova. Sen va de upp tidigt imorse, började 7 och samma sak imorgon,. Haha, känner mig som en workaholic ;p Men imorgon är de bara en kort dag. Slutar kvart i två så de ska bli såå skönt! :D Sen är jag ledig i helgen, känns som lyx nu, innan va de liksom en självklarhet.. Men det är typ 46:- extra i timmen så jag ska ju inte klaga :) Ikväll blir de att ta de lugnt. Vädret sucks!

Känner mig så seg och sliten idag. Men man ska ju ha sådana dagar också ibland! Ser fram emot en dusch.


Jag imorse när jag skulle cykla iväg till tåget...
(ingen bild att vara stolt över, men anyways ;p)

Wonderful

Så underbart väder vi har idag! Visst blåser de en hel del men för övrigt är det riktigt nice :) Jag, Paul o Cesar har varit och gått promenad i en skog i typ 1 ½ timme. Det är så härligt att gå i naturen, borsett från alla småkryp. Hihi.. Nu är vi hemma för lite mat både till mig o Paul, men Cesar ska också få lite middag, sen bär det av till skogen igen. Måste ju passa på. HIhi ;p  Nej, nu ropar Paul att maten är klar. Ha en underbar dag så hörs vi senare gullepluttar! PussPuss!

Tisdag

Godmorgon Sunshines!
Just nu sitter jag o väntar på att Våra bästa är ska börja. Har inte sett det på evigheter, men tror inte jag har missat speciellt mycket. Hihi.. Man kan missa yp eytt halvår av de programmet o när man väl sätter sig efter alla dessa avsnitt så är de inte mycket förändringar. Dem segar så mycket med allt! Antagligen för att kunna göra fler avsnitt o tjäna mer pengar.. Vet jätte många som hatar de programmet, min baby är en av dem, men jag älskar det! Hehe, även om allt är så segt så gillar jag verkligen att tittapå de för man tänker ju - kanske händer de något idag.... Nej, nu börjar de. Men vi hörs lite senare sötnosar!

Vad tycker ni om våra bästa år?

Tired

Hej Sweethearts! :D
Kommit hem från jobb o hunnit käka lite midag. Så nu är jag mätt o belåten :) Vädret är helt konstigt,, Sol, regn, regn sol.. Ja, de e den svenska sommaren. OJ! NU kommer det åsksmällar också! : /

Vet inte vad som händer idag, är ganska seg fast jag somnade vid nio o sov till halv sex i morse.. Så den mysiga filmkvällen som jag o baby skulle ha varade i tio minuter sen sov jag gåt. Hihi.. Är iallafall ledig imorgon, ska bli riktigt nice :) Känner att de är välbehövt! Nej, nu ska jag busa lite med Cesar. Hörs later! Puss!

My day + Obsessed

Kom hem från jobb för några timmar sen. Är helt slut idag. Satt och nästan slumrade till ett tag innan lunch. Hihi, när man nästan somnar på jobb, då är de illa ;p Så fort jag kom hem hoppade jag in i duschen. Så skönt! Piggnade till lite, käka middag o så.. Sen har jag bara varvat ner efter en hård dag. De va riktigt jobbigt att komma upp imorse då jag inte somnade förrän vid två i natt.. Så vad händer annars idag? Jag känner faktiskt inte för att göra något speciellt över huvud taget. Jag o Paul har en o annan film att se så vi ska mysa till de hela kvällen :) Skönt med sånna dagar ibland!

Igår såg vi på en riktigt bra film, precis så som jag vill ha dem! Den heter Obsessed, om ni gillar späning så se den! Det va faktiskt riktigt länge sen jag såg en så bra film!



Good to be home

Hej sötnosar!
Så underbart att vara hemma! Fast ska upp tidigt imorgon, börjar 6.45 : /  Baby får köra mig för de går inga tåg så tidigt på helgen.. Hehe fast de gör inget, mycket skönare att åka bil :p Annars har de varit en ganska lugn dag på jobb. Kändes lite konstigt de första timmarna när man inte varit där på en vecka... Nu ska jag titta på film med Paul o sen blir de direkt i säng. Hoppas ni har haft en fin dag. Vi hörs imorgon nån gång efter att jag slutat jobba. Sov gott o dröm sött! PussPuss

Raining

Good morging everyone ;)
Nu är jag pigg o vaken, eller pigg iallafall... Här regnar de massor.. Men I don't care för jag ska ändå jobba från ett till nio.Sitter i uterummet med filt över mig och myser till ljudet av regnet som smattrar på rutorn runt omkring mig. Fick tvinga ut Cesar innan, han hatar när det regnar. Men han har faktiskt inget val, inte direkt så han kan sätta sig på toastolen ;p Nej, dax för lite te och frukost.. Hoppas ni får en underbar dag allesammans!



Vad tycker ni om regn?

Lots of pictures from yesterday

Hello Cuties!
haft en bra fredag? Min har varit riktigt nice. bara varit ute i solen och gassat hela dagen. Med en bra bok så är de perfekt! :) har bränt mig lite på benen men äh, får hoppas de blir brunt snart ;p

Igår bjöd vi över våra vänner Medina o Ivan på grillkväll. Det blev riktigt lyckat måste jag säga :) Vi hade de riktigt mysigt med mat, drinkar, kortspel o film. Paul grilade o gjorde stekt ris medans jag höll mig till sallad o smoothie. Ja, jag höll koll på köttet i typ 10 min. Hehe, grilla är verkligen inte min starka sida ;p


Jag sitter o vaktar grillen, passar jag inte? ;p

Ribbsen när dem va klara :)

Min najsa sallad ;p

Efter maten bjöd jag på smoothie av jordgubb/lime. Yummie ;p

Här har vi Cessemannen, Ivan, Medina o min fina älskling! :D

Jag precis innan dem kom

Hela mig, nästan iallafall..

Ikväll har vi varit hos dem och blivit bjudna på prinsesstårta o gott skratt. Sista lediga kvällen innan jag börjar jobba. Hoppas ni haft en underbar dag! See you in the morning!

solar

Sitter i den underbara solen och njuter för tillfället. Vi har varit o handlat och jag har gjort smoothie tills ikväll. Blev jordgubb/lime. Hoppas att dem gillar när det är lite syrligt för det är den. Hihi, and I like it! ;) Vill ju inte att de ska smaka socker! Tänkte sitta här o njuta ett tag, sedan gå in o göra mig iordning så smått. Kanske ta ett svep med dammsugaren om jag orkar. Vi får se :) Så vad hittar min söta läsare på idag?


Me right now.. Hehe ganska svårt att hålla ögonen öpnna i de starka solljuset ;)

Morsning

Godmorgon sötnosar!
Idag har vi ått strålande solsken och en underbar värme! Hehe, de gjorde susen att hålla tummarna natten lång ;p Nu hade jag tänkt att jag skulle äta lite frukost och sen sola lite. Om jag hinner innan jag o baby ska handla inför ikväll.. Annars får jag ta det efteråt. :) Vill bli brun nuuu! Jag ha så otroligt svårt att få färg. De tar en evighet innan jag får så pass med färg så att andra än jag själv kan se de. Så de e bara att steka på för min del.. Nej, frukosten kallar på mig. Vi hörs Later! PussPuss!

å just de..

..glömde helt att nämna att jag faktiskt färgat håret idag. Titta i inlägget nedan. :) Bigg Kiss!



Late or early?

Hej bloggen!
Blir ett sent första och sista inlägg idag. Tidigt eller sent, ja saken gör desamma..Våra vänner (ett par) åkte hem för en stund sedan. Det blev att vi beställde mat och satt o pratade, spelade kort och tog en drink, Riktigt mysigt. Haha, snacka om att vi alla fyra gick in för att vinna. Men skoj va de :) Vi har bjudit in dem till en grillkväll imorgon så man får hoppas att det blir fint väder ;p

Tidigare idag så solade jag en stund. Så vaarmt! Men så skönt, finns inget bättre än att känna solens värme kring sin kropp. Snart läggdax för mig. Känner att jag börjar bli trött. Vill upp någorlunda tid imorgon så jag kan sola. Får hålla tummarna för vädret hela natten lång ;) Här kommer ett par bilder från dagen(kvällen?) . Lite suddigt...


Riktigt lyx-middag, huh? ;) Flickorna åt hamburgertallrik o killarna kebabrulle..



Medina, Paul (my boy♥), Ivan och hustomten fick också va med.


Jag o cessemannen :) Osminkad om någon tkr de e inressant ;p

Sov Gott o dröm sött allihopa!Puss!

Tisadag

Godmiddag allihopa! :)
Blev inget bloggande igår.. Det va ju så fint väder! Jag, Paul och Cesar va ute i naturen och promenerade och hade det mysigt. Det kryllade av minigrodor där hihi, så söta! :) På kvällen mös vi till film och kortspel. haha både jag och Paul är dåliga förlorare och går in för de till 100% Haha, men skoj är det ändå! ;p Idag skiner solen, igen. Helt underbart! :) men fortfarande inte lika varmt som de va då för ett tag sedan. But better than nothing ;p


Små grodorna, små groderna är lustiga att se ;D


Ooh NOO! My Hair!!!!

Idag har jag tagit av mitt löshår. USH, aldrig mer att jag ska ha löshår!! Inte som är fastbränt med vax ialla fall! jag har fullt med vaxrester i håret och det vill inte gå ur.. )': Har gnuggat in balsam i fästena (finns risk att slingorna gilder o vaxet smular sig vid kontakt av balsam) men nej de har inte hjälpt speciellt mycket. Så jag provade andra metoden, "dutta" aceton på vaxet, nope funkade inte de heller, slutade med att jag stod lutad över vasken och hällde aceton i håret. Verkligen inte bra föritt hår, eller hårbotten.. Detta va lite effektivare, men funkade inte riktigt så bra som jag hoppats, så det rekommenderar jag inte ;p Sen så tvättade jag ur håret och satte i mycket hårinpackning, både för att ge näring åt mittt stackars hår och lösa upp vaxet (samma effekt som balsam). Hade den i i över en timme för att de skulle komma mellan alla fästen... Kan ju säga att det gick hyffsat bra, men ej tillräckligt ha fortfarande en hel del vax kvar..  Ja, jag får väl pilla vidare hihi.!

Dax för mig att titta på film med BabyBoy. Hoppas ni haft en underbar dag sweeties! Sov Gott! Puss ♥


Veckans Blogg!

Jag är en av finalisterna som tävlar om att bli veckans blogg hos Sofia. Va så söta o rösta på mig! ;D
Jag är nummer 14

Vote for me!

Seeeg

Så seg jag är idag, helt sjukt. Hihihi. Får ju hoppas att man piggnar till snart, kan ju inte gå som en zombie hela dan. Igårkväll hände inte så mycket. Jag o Babyboy tittade på stand up på youtube, webb-tv, det blev Weeds, haha så sjuka dem är.. Men kul verkar dem ha iallafall.. ;p
Vet inte alls vad som händer idag, vädret är tråkigt och jag är inte på topp direkt heller. Får nog ta en kalldusch så jag vaknar ordentligt. Hihihihi. Writing more later. Ha de underbart tills dess! BiGG KiSS!

New stuff

Idag när vi va på Väla så tittade jag in för att se om dem hade den skinnjackan jag vill ha på Sisters där, men nope! Så jag köpte en topp och en kofta inne på Cubus istället.. Koftan är den som jag har på mig på bilderna i inlägget under detta. Det fanns bara en kvar och den va i min storlek. Perfekt! ;p Den va på rean och kostade 99:- men had kostat 349:- så de anser jag vara ett riktigt bra kap. :D

199:- på Cubus, inte gulligt? :)

Feeling alive near the sea

Hej Hej! :D
Nu är vi hemma igen, blev en snabbis på Väla och sen till Ålabodarna, en strand o skog. Jätte mysigt! Så vi gick en runda med Cesse i bushen sen gick vi ner till vattnet. Det är inte så varmt ute idag men solen visar sig lite iallafall. Det blåste ganska mycket vid stranden, men det va ändå helt underrbart där. Är det bara jag som känner mig fri och levande när man är vid havet?!


De underbara havet!

Mina absoluta favoritpojkar traskar ner till vattnet

Cessemannen är så förisktig hihi

I ' m   f r e e !

Här trivs jag! L o o k   h o w   h a p p y   I   a m . ;p

Nice ass cesar! ;)


Update: det är Ven man se bakom mig far, far away. ;p

The first Day Of....

Godmorgon!
Idag är det lördag och början på min långledihet. Så slönt det ska bli att slippa ställa klockan på en hel vecka! Idag blir det en sväng till Väla och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Blir nog hem o titta på film och smaska på något onyttigt, hehe. Jag är ganska seg idag, för jag vaknade av att Cesar spydde, mysigt! Så de va bara upp och skura.. Snacka om en bra start på dagen, eller? ;p Nej, nu ska jag göra mig iordning, sen ska vi sticka.
Hörs Later Gullungar!

Wanted!

Ush, så tråkigt väder det är nu då! Ska inte de fina sommar vädret komma tillbaks snart? det lilla vi hade kan väl inte vara allt? Ush, hoppas verkligen inte det.. Från idag och fram tills på lördag nästa vecka så är jag ledig och vill ha fin väder!! Vill ju tvinga med älskling til Ven, där är ju så mysigt! Gå omkring där en hel dag och äta glass, ängna tiden åt varandra och kanske ta oss ett dopp. Åååh, vill!! Kom nu sol o värme, ni är verkligen efterlängtade!

Dim Sum

Hej Cuties!
Har hunnit komma hem från jobb och ätit. Det blev dimsum. ASGOTT! Det är en japansk rätt somär typ en köttbulle i ett wrapskal som ångkokas, smakar ungefär som pasta. Till det har man en "dipp" på soja, vinäger och rödlök.. Ja, de är säkert fler ingridienser i dendär såsen.. men vad vet jag!? Hihi Det finns själklart en massa olika varianter av dim sum, man kan ha svamp, räkor eller något annat man tycker om också och de kan se ut på olika sätt.


Blandannat kan Dim Sum se ut såhär :)

Home sweet home

♥Hej Sweethearts!
Precis kopmmit he från work. Har verkligen varit lugnt och händelselöst. Två av pensionärerna är borta.. Men nu är jag iallafall hemma och sk mysa med baby till en film, sen blir det att nanna, börjar kvart i sju imorgon så får gå upp vid fem : /  Landskrona karnevalen har börjat idag och slutar på lördag så det är fullt ös nere i stan. ¨Får se om jag o baby sticker dit någon av dagarna, tror det inte. Mycket roligare när det är festival i Helsingborg så tror vi håller oss tills dess.. :)
Jag har sån otrolig lust att shoppa, hittat en massa fint som jag vill ha! Bland annat dessa två topparna från H&M


Ä r   d e m   i n t e   s ö t a ? !

Hörs i morgon Gullungar, dax för ig att relaxa innan sängen kallar.
Sov Gott Och Dröm Sött!♥

utvilad!

Good morning! ;D
Ååh, de känns så härligt, jag har fått sova ut! :D Somnade mitt i Ice Age 3 igår vid 10tiden och vaknade klockan 10 idag. Så skönt! :) Idag ska jag jobba kväll. Så måste stick härifrän vid 12. Lite brådis nu så jag ska ner och äta frukost.. Hoppas ni får en underbar dag sötnosar! Hörs ikväll!

Regnet bara öser ner...

USH! Vilket väder! Det åskar och regnar som bara den! Jag har precis kommit hem från jobb, men när jag sprang från tåget till bilen så hann jag bli genomblöt inpå huden. FyF**! Så nu sitter jag här i en handduk och torkar, de som va så fint väder imorse! Så idag får de bli en mysdag inomhus! Med film och något gott! Hihi.. Nu ska jag hoppa in i myskläder! Later sötnosar!

Vad har n i för er idag?

Rain & Thunder

Det va precis ösregn och åska, blixtrade till hela tiden. Det va så att det såg rökigt ut på alla tak från regnvattnet som yrde.  Tyckte det va ganska mysigt eftersom jag och babyboy ändå bara ligger och myser till den nya säsongen av S. Jag gillar ljudet av när regn träffar fönserna.. Och mullret är både mysigt och lite läskigt samtidigt. Hihi, känner mig lite töntig, jag är inte rädd för åskan, men man kanske kan kallade att jag har respekt för den.. Hehe, eller?! :p


Tycker du om åska?

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Hörs imorgon sötnosar!
PussPuss

Orange

Orange, är för min del en färg som ofta glöms bort, hur snyggt som helst på kläder ju! Fick ett linne av en kompis när jag fyllde år förra året som är mörkorange. Det är verkligen urläckert! :) Har iallafall satt ihop en outfit (med painnt, photoshop vill inte fungera) med orange bas.

V a d   t y c k e r   n i ,   i n t e   l ä c k e r t ? !

Leggings...

Hej Hej!
Blivit en ganska lugn dag, varit en sväng i nya lägenheten och hämtat och lämat lite kläder, sen inte mycket mer fakiskt.. Ganska skönt att ha en dag då o då när man slipper göra allt för mycket. Vädret.. Ja, inte så fint som imorse regnet och solen kommer och går, de lär ju ändra sig 10 gånger till idag.. Lite tråkigt, så svårt att klä sig då. Och här hemma hos Paul har jag bara sommarskor som är öppna, så får hoppas att det inte blir mycket regn, då är det kört haha.. Får väl stanna inne då ;p

Jag har verkligen fastnat för "skinn"leggings, tycker det är grymt snyggt och benen blir så slimmade. Köpte ett par för ett tag sedan, men har inte kunnat använda dem eftersom de varit så varm hela tiden.. När jag provade och visade för Paul så var dem mycket uppskattade kan jag ju passa på att klämma in! ;)


Vad tycker ni om "skinn"leggings,
 H o t   o r   N o t ?

Myspys med hjärtat

Good Morning! :D
Här är de fina vädret tillbaka! Gissa om jag är glad? ;p Uppe tidigt är jag med, vaknade vid kvart över nio då jag gick ut en runda med Cesar. Nu har han fått mat också så nu ligger han o vilar. Jag sitter jag här och försöker vakna till riktigt, det blev en lugn men sen kväll igår så man är lite svårstartad. Jag och BabyBoy satt  i uterummet till sent på natten och drack en drink och spelade kort, snackade och hade de riktigt mysigt! :) Tända ljus var där också så klart! Vad är en myskväll utan levande ljus liksom? ;D


D r i n k e n !
Som bestod av Bacardi Grand Melon och Sprite. :)

Lite tilltugg måste man ju ha så det blev naturgods! I love nuts! ;p Hehehe!

Cesar måste ju också ha sitt lilla roliga så vi köpte ett tuggben till honom hihi tror att jag tyckte det va roligare än vad han tyckte, Hihihi ;D

Ett kycklinglår! hihi, inte kul?

Ja de va gårdagen, så vad händer och fötter idag då? Hmm, jag har faktiskt ingen aning ännu.. Måste vakna ordentligt och sen får vi se, tror de blir en slappe dag, men who knows? Nu är det iallafall time for breakfast!
Hörs LaterSötungar! PussPuss

En tur på Centan

Då har man varit en sväng på Centan.. Köpte en burkhårinpackning, självklart Elvital Re-nutrition. Så bäst! Älskar den och den doftar så gott! Tycker faktiskt att lukten på produkten, spelar ingen roll om det är till ansikte, hår eller kropp, så ska den ha en god doft! :) Blev även ett nytt lipgloss. Ett av H&M's egna produkter. Har hittat en sååå snygg skinnjacka so e typ som en bolero, finns på sister o kostade nått på 600. Så den ska jag köpa om jag får en fet lön denna månad. Hihi.
De fina vädret är borta med vinden.. Kom en miniskur innan och nu regnar de igen, jag fick precis rusa in med laptopen i handen för att det börja stänka.. Hann precis ta en bild till bloggen. Hahaha.


Me in the yard.. Typ en halv minut innan regnet kom. Hihi.

Nu ska jag upp och hjälpa babyboy, han håller på att möblera om.

Later Gullungar! Puss!

Underbart!

Godmorgon Sötnosar! :D

Ännu en underbar dag idag! Solen strålar och de är varm och skönt. :) Idag är jag ledig och i morgon lika så, sen är det jobb igen. Hihi.. Men det är pengar o de säger man ju inte nej till ;p sen trivs jag faktiskt jättebra på jobb. Alla är så snälla! :)

Imorse vaknade jag av att paul sa: - Älskling, dax att gå upp. Jag har gjort frukost till dig.
Awh, söta!♥  Jag låg kvar i sängen halvdöd i några minuter sen kom jag att tänka å om ha n verkligen varit uppe och väckt mig och sagt att de stod frukost klar till mig, men jag chansade och gick ner. Man säger ju inte nej till frukost hihi :)
Det va te och mackor ute isolen! Gott! :D  Så nu efter en bra start på dagen så ska jag hoppa in i duschen och sen iväg en sväng till CenterSyd, typ ett köpcentra.. Handla lite dricka till ikväll och så :) Myys!
Hoppas ni får en underbar dag trots vilket väder ni har. Va rädda om er!
 
PussPuss!

050709

Godmorgon på er! :) Just nu sitter jag och väntar på att min palttång ska bli varm, hehe känns som en evighet ;p Ska iväg om typ 40 minuter. Work, work.. Tur i oturen att det inte är strålande solsken och 28grader varmt idag. Det är så olidligt att jobba eftermoddags passet då. Känns som en bastu inne på våningen.. Hoppas nu får en underbar söndag allihopa! Vi hörs ikväll när jag slutat jobba.

BiGG KiSS!

Lovely weather!

Hej Alihopa!
Allt bra med er? Själv har jag jobbat både igår o idag, har en dag kvar imorgon med, sen är jag ledig några dar. :) Ush, vilken röra det är i den nya lägenheten nu.. Har börjat packa upp lite, men sen har de bara inte blivit mer, har ju jobbat så tiden har inte funnits där riktigt heller...

Shiit, vilken värmebölja vi har fått! Helt underbart.. Jag har lyckats bränna mig två gånger.. För mig har det blivit mycket glass och njutande i de fina vädret på de senaste. Va på stranden i torsdags, årets första dopp för min del, japp jag är en badkruka, gillar inte att bada när vattnet är för kallt.. Hihi


T h e   B e a c h !

I n t e   e t t   m o l n   p å   h i m m e l n !

..Och Cesar grävde massor, skoooj! ;p

I flyttrushen så tog vi en välförtjät pauls med Ben & Jerry's.Cesar loved it!
 
 Han gick omkring med burken i säkert en timme hihi


Nej, nu ska vi grilla.. kanske hörs later! ;D