Miss ...


S u m m e r    p i c  !

Snart är det jul och de är hur mysigt som helst, men måste erkänna att jag längtar sååå till värmen kommer igen! :)


09.12.15

Goddagens solstrålar!

Blev att jag jobbade lite idag, blev bara fyra timmar men ganska skönt med en kort dag ;P Chefen ville prata med mig två gpnger, hihi. Först om jag ville vara med i ett projekt som startar efter nyår, självklart vill jag det! :) Andra gången ville hon ge mig min julklapp. En värdechek som man lämnar in på något fiskdelikatess-ställe. Jag är själv inte så glad för fisk, men de kan man ju alltid bjuda på ;) Sägs att stället är ganska dyrt så de vi får är väl värt ca 500:- inte dåligt för att bara vara timanställd! :D




Såg denna BH på H&M's hemsida, den är från Sonia Rykiel kollektionen, är bland de fulaste Bh:n jag sett.

V a d   t y c k e r   d u ,   H I S S   e l l e r   D I S S  ?!


09.12.14

Hej hej!

Blev inget inlägg igår, men jag va så trött efter jobb att jag decka direkt när jag kom hem vid fyra.. Konsigt, för jag har sovit många timmar men är fortfarande helt slut. Haha, ja iallafall har jag, Paul o Cesar varit ute och sprungit idag, riktigt kallt ute! Brrr* Höll på att frysa tårna av mig.

Jag ska inte göra mycket mer idag, blir att titta film och mysa inne i värmen med älskling, lussekatter och chokladvinerbröd med nötter på! YumYum! :p



En smutsig Cesar :)


V a d   g ö r   d u   i d a g ?


Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigare än tuppen ;)

Fy mitt alarm ringde 5.15 så det va bara att gå upp! Är faktiskt piggare än jag trodde jag skulle vara, men de betyder inte att jag är pigg, hihi.  Sitter o dricker lite té. Har varit ute med Cesar o gett honom mat också. Ska sticka om typ 10 minuter. Dax att plocka ihop jobbkläderna.
Hörs efter kl fyra!

Puss♥


Natti natti!

Nu är de dax för mig att sova, börjar 6.45 imorgon.
Längesen jag gick upp så tidigt så de kommer nog bli jobbbigt.. Fast när man väl är på jobb så piggnar man till ganska fort. Även om de är helg så är de så skönt att jobba igen! Har verkligen saknat det! Sen ska jag jobba 24,25,27,28,29 december och 1 januari..  Mycket pengar på storhelgsdagarna, nästa 200:- / timmen.. Lite tråkigt att jobba julafton, men de syns verkligen i plånpoken plus att jag slutar endå vid tre så hinner hem till Kalle ;)

Ja, nu är jag bara tråkig, snackar jobb o sånt. Så vi hörs imorgon alla söta läsare!


Sov gott & dröm sött!


Blev jobb idag..

Wohoo!

Nu är designen fixad, tack så mycket du är verkligen guldvärd! :)

Vid 13.40 ringde dem från bemanningen o ville att jag skulle jobba idag 14.30-21, man tackar ju inte nej till jobb precis så de blev snabbt ut med Cesar, äta o byta om. Skönt att jobba nu när man inte haft något på ett tag och så jobbade jag med mina favoriter L och T, härliga töser! :D
Ska jobba hela helgen, fast har morgon-turen både imorgon & på söndag.. Inga sovmornar för min del ;p

Nu ska jag äta lite hade jag tänkt. Ha det underbart! Puss ♥

Klant !!

Hmm,Lilmarie did it, fråga mig inte hur.. Jag har haft designen i knappt en dag och jag förstör direkt. Det kallar jag att vara riktigt klantig! Men snäll som Jennie är så ska hon hjälpa mig med det imorgon :) Nu är jag riktigt trött o kan knappt hålla mina ögon öppna så dax att sova med andra ord.

Hoppas ni haft en underbar dag! Hörs imorgon solstrålar!
Puss♥



Update:
(09.12.11 kl 11.47)

Någon gång efter klockan 16 kommer min blogg att se normal ut igen!

091210

Ush vad denna dagen har gått långsamt, känns som klockan e typ 11 på kvällen.. Men nope, knappt åtta.. Vet inte riktigt vad jag ska göra känner mig ganska rastlös men hittar väl något ;p
 Om inget annat så blir de att titta på Glee klockan 21 (?)

Jag kan verkligen inte fatta att de är Lucia redan på söndag, och om två veckor är det julafton och det är typ tre veckor kvar på 2009. Var F*n har detta året tagit vägen egentligen!?



Brukar ni fira Lucia?


Wiiie !! ;D

Hej Hej!

Min dag idag började skit, va på arbetsförmedlingen, hade bokat möte med min nya handläggare o hon hade dubbelbokat så jag fick sitta där o vänta i typ 40 minuter.. Jag va riktigt arg!Men min handläggare va så trevlig så de gick snabbt över.

Nu när jag kom hem såg jag att JAG vunnit en design hos Jennie, jag har aldrig vunnit någon tävling förr. Är så glaaad! :D Tackar så mycket! :)




Nu ska jag käka lite.. Hör sen! Puss♥


Home

Halloj !!

Nu är jag hemma efter några timmar i skogen :) Alltid lika uppfriskande att vara ute i friska luften. Cesar va lika lycklig som alltid när han får springa rundor och sniffa bäst han vill! Blir nog att jag börjar med maten snart, idag blir de grönsakssoppa Mums! Så gott när man varit ute i kylan :)


Cesar himself ;)


HISS eller DISS?

God middag på er!

- Allt bra med er idag? :)
Här är de super! :D Har vari ute med Cesse o gett honom mat, nu sitter jag o tittar på våra bästa år som vanligt och surfar runt lite..

Jag tycker att det är riktigt snyggt med hårsmycke, vet inte om jag skulle använda de själv, sånna fall på sommaren, man får lite gladiatorstil.. En klar hiss för min del! ;D



Vad tycker du om hårsmycken, HISS eller DISS?


09.12.08

Hej allihopa! :)

Tisadag idag och det innebär att det blir att titta på Desperate Houswives ikväll :D
Idag har jag varit en äkta hemmafru ;p Har diskat, städat och lagat mat. Jag har gjort min första potatisgratäng ever och den blev skiiit god! :D Jag följde inte änns något recept *stolt*  Så nu är jag riktigt mätt och belåten!

Tänkte inte alls på de igår, men kanske ska visa er originalbilden från den jag gjorde om igår? Här kommer den iallafall ;p


Detta är altså originalbilden, den omgjorda bilden ser ni i inlägget under detta :)



...


Jag idag.


Sitter och pillar runt på photoshop lite.. Jag kan nästan ingenting, haha har precis hittat filterna ;p
Bilden här ovanför har jag lagt ett filter på :)


Vad gör ni iväll?


Måndagsbak ;p

Hej Hej!

Hoppas att ni har en bra måndag. Min har varit bra! :) Åkte hem till Pauls föräldrar o skrev ut mitt CV och fixade kuvert o så, sen åkte vi rundor så jag kunde lämna mitt CV till olika företag, så nu får man hoppas på att det ger resultat!

När de va klart handlade vi lite mat innan vi körde hem. Har varit äckligt sugen på lussebullar i typ en vecka nu så det har jag också bakat! :D     GOTT !



Fast jag fuskade och köpte degmix ;p


Sunday

Hello sunshines!

Idag har jag fått något vettigt gjort, blev klar med mitt nya CV. :) Fast efter de har jag inte gjort så mycket. Jag och baby va lata idag o orkade inte laga mat så han åkte o hämtade mat till oss, blev Kebabrulle. Mums! ;p

Har precis tittat klart på Over the hedge haha den är så rolig! Typiskt en sån film man kan se hur många gånger som helst, fortfarande lika rolig :D Älskar scenen när ekorren Hammy dricker energidryck! Här kommer de klippet! :)

           


          Vad gör du ikväll?


 

Jag är med o tävlar om att bli veckans blogg hos outlives, så SNÄLLA gå in och rösta på mig! ;)

Rösta gör du
HÄR!  Jag är nr 3


My Heels

Tjohoo!

Hoppas att ni har en bra Lördag allihopa! :)

Har ju lovat att slänga upp bild på mina senast inköpta heels och här kommer dem! Fick hem dem för någon vecka sen men har helt glömt lägga upp de här på bloggen, fy på mig! ;)


Från H&M 399:-
Klackhöjd: 11,5 cm


No dog-date..

Blir ingen dejt för Cesar idag, tiken hade börjat löpa o man vill ju inte riskera att dem parar sig, så de får bli en annan gång :) Jag vet inte riktigt vad som händer idag istället, blir nog att pyssla om mig själv lite...
 
Nu har jag har varit duktig och tagit hand om disken och ska strax hoppa in i duschen, ska bli såå skönt! Kom också på att jag glömt lägga upp bild på mina senast inköpta klackar så de tänkte jag också göra så håll utkik! ;D

Nu kallar duschen! Hörs Later!

09.12.05

Godmorgon, GODMORGON! ;D

En väldigt trött Lilmarie som sitter vid datorn och dricker sitt morgonté. Ush vad besviken jag blev igår när Idol-Calle gick vidare, jag har inte gillat honom från första början, tycker han är en riktigt stel typ.. Så GO ERIK! Låt inte Calle kamma hem det!

Nog tjatat om de :) Jag ska snart ta tag i disken så tråkigt! Men hatar att ha massa skräp på diskbänken! Sen i eftermiddag ska Cesar ha en dejt ;p Han ska träffa en amstaff-flicka på 6 eller 7 månader som han ska få busa runder med. FunFun! :)



(Bilden hittar du här)


Vem ska vinna?

En riktigt seg dag idag, somnade tillochmed en stund innan, vaknade vid sjutiden av en kissnödig Cesar, så de va direkt ut med honom en runda :) Men skönt var de att sova, behövde de garanterat efter min hämska natt!

Nu tittar jag på Idol och äter en riktigt saftig apelsin, gott! de nästan rinner längs fingrarna hihihi ;D Kommer inte röra mig så långt från soffan idag, om jag ens reser mig upp ;p


09.12.04

Godmorgon!

Inte för mig dock..

Mår rktigt pyton idag, redan inatt hade jag riktigt ont i magen och har inte kunnat sova ordentligt och har det fortfarande, så nu är jag inte på topp precis.. Hoppas att jag blir bättre under dagen, det tråkigaste jag vet är att vara sjuk, så meningslöst!

Ojojoj vilket trevligt bemötande va!? ;p Hehe jag börjar om, GODMORGON !! Hoppas ni har sovit gott! :)
Fredag idag vilket de flesta nog tycker är skönt, själv så blandar man nästan ihop dagarna helt och hållet ;p Vill få en ändring på det! Är faktiskt riktigt borring att bra gå hemma.. Nej nog snackat, jag ska dricka resten av mitt te nu, sen är det städa som gäller! Ha det underbart! Hörs Later!    P  u  s  s  *



(Bild från google.se)


Smaskigt!

Sitter och kränger Toffifee såå gott! Går inte att beskria i ord, hihi ;p Har inte gjort så mycket idag, har inte blivit något skrivet på mitt CV heller, får la ta de imorgon. Inte varit lika kallt ute idag heller o när jag va ute med Cesar för en stund sen kom de till o med lite småregn.. Tråkigt med regn! Kan de inte komma lite snö istället så man kan få lite "Christmas-spirit"?! ;p Tänkte att jag ska kolla på Glee på tv4 kl. 21, verkar vara riktigt roligt på reklamen :)


"Man har så kul med Toffifee" - De vetefan med himla gott är de ;p


(mobilblogg) Är på shoppingrunda :

0-4c692d00be6c369132de429ea397b1ef.png

(mobilblogg) Är på shoppingrunda :p mat behöver man ju alltid! Förresten, kan ni se vad jag har gjort? ;)
Hörs Later sötnosar! Puss


09.12.02

Good Day Everybody!

Jag håller på att bli knäpp !! Skulle fixa lite på mitt gamla Cv, men nu slutar det med att jag gör om hela skiten. Ja, lika bra kanske?! Men har suttit här o knåpat på det typ hela dagen. Va tvungen att släppa datorn ett tag innan och togen en runda med Cesar ute i kylan. Vi lekte i parken o när vi va utanför porten o skulle in så kände jag mig inte alls manad att gå in o fortsätta så gick en runda på andra hållet också ;P Man blir helt hjärndöd av att bara sitta vid datorn .. Jag orkar inte hålla på med det mer idag, har kört fast flera gånger och blivit distraherad så de får vara nog för idag! ;p

Nu är jag riktigt hungrig så jag ska slänga ihop ngt att äta. Ha det undertbart!

Utflykt i skogen ;D

Goder kväll allesammans! :D

Som jag skrev innan idag så har jag och mina pojkar varit på utflykt idag. Promenerade i skogen, åt köttbulle-mackor & drack varm choklad. En super mysig dag! Men snacka om att det är kallt ute nu!!

Har suttit i typ en timme och försökt få min bluetooth på datorn att funka, utan resultat. Så jag tjuvade åt mig babys dator för att se om jag hade bättre lycka men nej! Så har rotat fram datorsladd o allt bara för er skull! ;) (fick min mobil i juni och först nu som jag packat upp min usb-kabel..)

Anyways, tänkte bjuda på lite bilder från dagen iallafall, so here they come ;)


Jag innan vi åkte, mössan på ;p


Lyckliga Cesar ute i skogen !


När vi skulle äta ville Cesar också sitta på bänken ;p
 
NOT! Jag som lockade upp honom för jag ville ta en bild..


En kall Lilmarie ;D

Nu ska jag gå o se vad min älskling har för sig.. Hoppas ni haft en underbar Tisdag!

Good Night   Sleep Tight !


09.12.01

Hej hej!

Förlåt för min urkassa uppdatering, men har haft lite saker att ta itu med..

Men nu är jag tillbaka och ska verkligen försöka bättra mig :) Har haft en ganska lugn helg, har julpyntat o lite så :) Igår va vi hos P's föräldrar och åt middag o lite så, mysigt !
Idag har jag och Babyboy pratat om att göra en utflykt i skogen med Cesse. Ta med varm choklad och mackor! :) Vi får klä oss varmt för det är inte varmt ute precis..

Hoppas ni får en underbar dag allihopa! Hörs Later!