Först nu börjar jag...

F
örst nu börjar jag förstå att gymnasiet är över.. Att jag aldrig mer kommer att vara samlad med min klass eller med mina andra fina vänner i skolan, man säger att man ska ses men blir inte lika ofta.. Skolan är en stor del av livet och vännerna där gör så mycket. Nu kommer man inte längre ha kontakt på samma vis och dela sin vardag tillsammans. Känns så sorligt! Även om min klass va väldigt splittrad så hittade vi alla varandra i slutet, då de va försent för att hinna lära känna varandra ordentligt.. Tack för dessa tre åren Op3d, jag kommer sakna er!

Min fina vän A ringde mig idag. Blev så glad och insåg hur mycket jag saknat henne och vår shopping, rasterna när vi satt och fika eller låg ute i solen.. De kommer aldrig bli som de va då, känns som de va typ 100år sen när jag skriver så, men nu när man tagit studenten börjar ett nytt kapitel av ens liv.




Nu ska jag titta på film, sen blir de bed. Sov gott och dröm sött!

Kommentarer
Postat av: Felicia

svar: Jag håller på att göra en rotfyllning. Det tar ju några gånger. Var där senast i Juni nu men ska ditt snart igen när skolan börjat å så skulle jag tro. Det är det värsta jag någonsin gjort tandläkar väg. Sjukt obehagligt är det faktiskt :(.

Visdoms tanden var det va? måste göra ganska ont de med :/.

2009-08-15 @ 00:32:21
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Dolly

bra de ju :) gratis e gott haha

2009-08-15 @ 00:59:30
URL: http://fashionmodel.blogg.se/
Postat av: karro

söt blogg :D

2009-08-15 @ 01:38:28
URL: http://jonssonfotograferar.blogg.se/
Postat av: SANNA

Kika in och lämna en kommentar om "vem som bar den bäst" :)♥

2009-08-15 @ 10:11:35
URL: http://sannaakarin.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0